ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Crearea unui site profesional la un pret promotional

[21-01-2014]

  Am început anul în forţă cu o serie de contracte semnate şi cu specialiştii noştri în creare site web care lucrează deja peste program pentru a preda toate proiectele la timp. Şi nici nu e de mirare, întrucât ne-am propus să pornim în 2014 direct cu o ofertă de excepţie care să convingă orice client nehotărât: creare site web complet, cu preţuri începând de la numai 99 de euro. Da, aţi citit bine, nouăzeci şi nouă de euro!
  ITeXclusiv.ro doboară concurenţă şi vă permite să vă lansaţi site-ul cu un buget minim, cum le stă bine tuturor afacerilor la început. Ne preocupă succesul clienţilor noştri fiindcă ştim că dacă ei reuşesc, atunci vor dori să-şi dezvolte afacerile şi vor apela tot la noi, partenerii lor încă din punctul zero.
  Am reuşit, cu multă muncă şi cu performanţă unei echipe de creare site web în care fiecare îşi îndeplineşte rolul cu profesionalism, să concepem o oferta care presupune realizarea unui site complet funcţional în două până la maxim cinci zile, cu grafică personalizată pentru fiecare client în parte, cu hosting web gratuit (o altă promoţie marca ITeXclusiv.ro), cu garanţie contractuală, training şi consultanţă gratuite pentru şase luni. Înainte de a stă să mai analizaţi alte oferte, gândiţi-va pentru un moment dacă aţi mai întâlnit o oferta atât de atractivă.
  Poate veţi fi puţin surprinşi, dar este posibil; noi avem expertiza, şi mai ales bunul simţ faţă de clienţii noştri de a veni cu o asemenea oferta de creare site web. Înţelegem constrângerile tuturor afacerilor proaspăt lansate şi de aceea practicăm preţuri care nu ne aduc poate un profit substanţial, dar sperăm să ne aducă încrederea şi parteneriatul pe termen lung cu clienţii noştri.
  În anii de experienţă în creare şi promovare site-uri web, compania noastră a evoluat prin prisma clienţilor care s-au întors cu noi proiecte, fie de promovare sau optimizare, fie de creare alte site-uri web. De aceea am rămas o firmă de încredere în domeniu, cu portofoliu solid şi cu clienţi care ne recomandă. Aceştia continuă parteneriatele cu noi deoarece în tot ce înseamnă creare site web am reuşit să aducem valoare adăugată afacerilor lor şi să creştem împreună, prin muncă şi seriozitate.

Noutăți din mediul online