ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Ce inseamna Bounce Rate - Secretul unui trafic crescut pe siteul tau

[21-01-2014]

  În ultimii trei ani, cu toate că economia românească a trecut printr-o perioadă foarte agitată, comerţul online s-a dezvoltat vertiginos, cu rate anuale de creştere între 30 şi 45%. Destui integratori de soluţii web s-au specializat în procesul de creare de magazine online, cererea pe piaţă fiind uriaşă.
  Dacă acum cinci ani părea aproape excentric să-ţi cumperi îmbrăcăminte, electronice, sau o serie de alte produse de pe internet, prin crearea magazinelor online atât cumpărătorii cât şi vânzătorii au descoperit avantaje multiple.
  Vânzătorul a economisit sume semnificative din buget cu chiriile, salariile, amenajarea şi întreţinerea magazinului, descoperind că poate fi mult mai competitiv ca preţ şi reuşeşte să atragă mai uşor clienţii printr-un magazin online, produsele fiind mai ieftine pur şi simplu pentru că nu au în spate o listă întreagă de costuri. De asemenea, apelând la profesionişti în creare de magazine online, precum ITeXclusiv.ro, partenerii noştri au descoperit că bătaia de cap a întreţinerii magazinului clasic dispare, că interfeţele de administrare ale variantei online sunt full administrabile fără cunoştinţe tehnice avansate şi că proprietarul magazinului online are libertate totală, putând să-şi gestioneze portofoliul de produse şi să se promoveze la o scară mult mai largă. În definitiv, în vreme ce un magazin clasic depinde de vad, de profesionalismul personalului, şi de cumpărătorii care decid sau nu să-i treacă pragul, magazinul online deschide poarta spre o lume cu milioane de clienţi potenţiali şi aduce vânzări şi profituri nesperate.
  De partea cealaltă, cumpărătorul a descoperit că poate să afle mai multe informaţii, să compare produse şi să ia decizia de cumpărare din confortul casei sale, economisind timp şi bani. A observat că produsele vândute online sunt mai ieftine decât cele vândute la magazinele clasice şi că întregul proces nu presupune niciun efort. Astăzi s-a ajuns până într-acolo încât şi cumpărătorii care doresc să meargă la mall pentru a cumpăra un produs, îl caută întâi online, analizează caracteristicile şi adună informaţii înainte de a se hotărî.
  Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru care orice patron al unei afaceri care se vrea de viitor trebuie să apeleze la servicii de creare magazin online. Să faci comerţ online nu mai ţine astăzi de preferinţe sau adaptabilitate ci devine o necesitate absolută.
  De aceea, compania noastră a investit eforturi în dezvoltarea unor concepte originale de creare de magazine online şi avem ani de experienţă în care am reuşit să redefinim afacerile multora dintre clienţii noştri. Şi pentru că azi putem spune că investiţiile noastre şi munca de know how în domeniu sunt relativ amortizate, ne permitem la rândul nostru să ne adresăm antreprenorilor interesaţi cu oferte de creare magazin online la preţuri extrem de avantajoase.

Noutăți din mediul online