ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Promovare site prin campanii de e-mail

[18-02-2014]

  Dacă ai o afacere online probabil ştii deja că una dintre cele mai folosite metode de promovare este trimiterea de oferte şi informaţii despre site-ul tău, utilizând bazele de date cu adrese de e-mail. Şi probabil ţi s-a oferit ocazia să cumperi la un preţ “promoţional” baze de date cu adrese de e-mail.
  În acest articol îţi vom arată de ce este inutilă folosirea ofertelor trimise în bulk pe mail şi vom începe să explicăm metodele cele mai eficiente de a obţine creştere organică de trafic şi de a-ţi construi propria bază de date cu adrese de e-mail pe care utilizatorii ţi le oferă de bună voie.
  În primul rând, să trimiţi mailuri nesolicitate este spam. Iar spamming-ul nu te va ajuta să-ţi creşti afacerea şi s-o promovezi cum trebuie. De asemenea, să cumperi baze de date cu adrese de e-mail este inutil deoarece volatilitatea acestora este mare. Oamenii îşi schimbă locurile de muncă, adresele devin inactive, şi vei vedea încă de la primul asemenea mail trimis că mai bine de un sfert din adresele la care îţi trimiţi oferta nici măcar nu sunt valide.
  De ce să nu cauţi atunci să obţii adresele de mail ale celor care chiar ar putea fi interesaţi de site-u tău şi de produsele sau serviciile tale? Iată primul set de metode recomandate:
  - Realizează newsletter-e cu conţinut informativ de foarte bună calitate, utile şi amuzante, interesante şi care merită urmărite, ca să îţi menţii abonaţii;
  - Generează-ţi lead-uri oferindu-le oamenilor ghiduri, tutoriale, materiale de tip e-book gratuite, care au legătură cu afacerea ta şi utilizatorii îşi vor dori să le descarce, oferindu-ţi în schimb adresa lor de e-mail;
  - Organizează webinare sau concursuri online pe site, colectând adresele de e-mail ale participanţilor;
  - Afişează instrumente online, de exemplu sondaje de opinie, calculatoare de diverse tipuri şi alte widget-uri pe care oamenii să le poată folosi dacă se înregistrează cu adresa de e-mail.
  Dacă nu ştii cum să pui în practică aceste campanii prin care vei obţine adresele de e-mail ale tuturor celor interesaţi de site-ul tău, apelează la specialiştii iteXclusiv.ro şi ei vor construi pentru tine cea mă interesantă campanie de marketing prin e-mail.

Noutăți din mediul online