Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Creste vanzarile, prin tehnici de promovare site web in Google

Creste vanzarile, prin tehnici de promovare site web in Google

  La ITeXclusiv.ro, graficieni creativi împreună cu programatori experimentaţi îşi reunesc eforturile cu o echipă de strategi ai promovării online. Nu ne mulţumim să livrăm site-uri care arată frumos dar nu atrag trafic; aceasta este şi marea capcană a ofertelor de creare şi promovare site-uri web. Este probabil să găsiţi specialiştii capabili să compună o structura de programare şi o grafică originală pentru site-ul dumneavoastră, dar excelenţa tehnică e deseori umbrită de lipsa abilităţilor de promova corect un site proaspăt lansat.

  Conţinutul de calitate, bine targetat şi updatat constant reprezintă cheia unui website de succes. Motoarele de căutare trebuie să vă iubească site-ul şi de aceea conţinutul informaţional (textul propriu-zis de pe fiecare pagină a site-ului dumneavoastră), trebuie să fie indexat perfect astfel încât fiecare articol şi fiecare pagină să exploateze la maxim acele cuvinte cheie pe care Google le va detecta ca relevante pentru cei care caută ceva pe internet şi vă găsesc pe dumneavoastră.

  Stabilirea conţinutului corect pentru a “îmbrăca” informaţional paginile este o etapă esenţială în procesul de promovare site web. Analiza concurenţei dumneavoastră ne va oferi date foarte importante în ce priveşte acele cuvinte cheie pe care trebuie să le exploatăm şi în funcţie de care să construim întregul schelet informaţional al site-ului. De asemenea, campaniile de promovare agresivă (înscrierea în directoare de articole şi anunţuri, campaniile pe reţelele sociale, editarea de broşuri electronice de prezentare ori cataloage pe care să le răspândiţi în lumea online ori să le distribuiţi vizitatorilor de pe site prin abonare la newsletter), reprezintă un întreg arsenal de tehnici dintr-un ciclu complet de promovare site web. Practicăm preţuri decente şi luptăm pe mai multe fronturi ca în cursul unei campanii de promovare eficiente, şi mult mai ieftine decât orice altă formă de publicitate tradiţională, să ridicăm poziţia site-ului dmneavoastra în Google.

  Prezenţa în prima pagină vă garantează şanse ca 80% dintre vizitatorii interesaţi de un cuvânt cheie specific site-ului dumneavoastră să vă aceeseze şi astfel să aveţi şanse uriaşe de a beneficia de clienţi noi.Dezavantajul promovării online este că trebuie să se desfăşoare în cicluri consecvente, care nu se termină de fapt niciodată pentru niciun antreprenor serios care doreşte să comunice eficient brandul sau consumatorilor. Avantajul este că pe noi ne găsiţi mereu pe baricade, cu experienţă şi bugetul optim pentru campania dumneavoastră de promovare site web!