[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Creste vanzarile, prin tehnici de promovare site web in Google

Creste vanzarile, prin tehnici de promovare site web in Google

  La ITeXclusiv.ro, graficieni creativi împreună cu programatori experimentaţi îşi reunesc eforturile cu o echipă de strategi ai promovării online. Nu ne mulţumim să livrăm site-uri care arată frumos dar nu atrag trafic; aceasta este şi marea capcană a ofertelor de creare şi promovare site-uri web. Este probabil să găsiţi specialiştii capabili să compună o structura de programare şi o grafică originală pentru site-ul dumneavoastră, dar excelenţa tehnică e deseori umbrită de lipsa abilităţilor de promova corect un site proaspăt lansat.

  Conţinutul de calitate, bine targetat şi updatat constant reprezintă cheia unui website de succes. Motoarele de căutare trebuie să vă iubească site-ul şi de aceea conţinutul informaţional (textul propriu-zis de pe fiecare pagină a site-ului dumneavoastră), trebuie să fie indexat perfect astfel încât fiecare articol şi fiecare pagină să exploateze la maxim acele cuvinte cheie pe care Google le va detecta ca relevante pentru cei care caută ceva pe internet şi vă găsesc pe dumneavoastră.

  Stabilirea conţinutului corect pentru a “îmbrăca” informaţional paginile este o etapă esenţială în procesul de promovare site web. Analiza concurenţei dumneavoastră ne va oferi date foarte importante în ce priveşte acele cuvinte cheie pe care trebuie să le exploatăm şi în funcţie de care să construim întregul schelet informaţional al site-ului. De asemenea, campaniile de promovare agresivă (înscrierea în directoare de articole şi anunţuri, campaniile pe reţelele sociale, editarea de broşuri electronice de prezentare ori cataloage pe care să le răspândiţi în lumea online ori să le distribuiţi vizitatorilor de pe site prin abonare la newsletter), reprezintă un întreg arsenal de tehnici dintr-un ciclu complet de promovare site web. Practicăm preţuri decente şi luptăm pe mai multe fronturi ca în cursul unei campanii de promovare eficiente, şi mult mai ieftine decât orice altă formă de publicitate tradiţională, să ridicăm poziţia site-ului dmneavoastra în Google.

  Prezenţa în prima pagină vă garantează şanse ca 80% dintre vizitatorii interesaţi de un cuvânt cheie specific site-ului dumneavoastră să vă aceeseze şi astfel să aveţi şanse uriaşe de a beneficia de clienţi noi.Dezavantajul promovării online este că trebuie să se desfăşoare în cicluri consecvente, care nu se termină de fapt niciodată pentru niciun antreprenor serios care doreşte să comunice eficient brandul sau consumatorilor. Avantajul este că pe noi ne găsiţi mereu pe baricade, cu experienţă şi bugetul optim pentru campania dumneavoastră de promovare site web!

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro