ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Creare Site

Ce inseamnă Creare Site pentru noi?

Grafica Web Mereu Originală !

Compatibilitate și performanță pe orice device !

Garantăm cel mai bun preț cu cele mai multe funcții web incluse !

Creare Site Web

Creare Site 99Euro

Creare Site 149Euro

Creare Site 249Euro

Află totul despre procesul de Creare Site Web !

Acasa » Creare Site Web
Realizare Site Web
Creare Site Web

Creare site check

Când vorbim de "creare site web", studiem mereu concurenţa şi încercăm să înţelegem perfect domeniul dumneavoastră.

Creare site check

Să primiţi cea mai bună ofertă de "realizare site" pentru domeniul care vă reprezintă sau afacerea pe care o deţineţi !

Creare site check

Da, se poate! Nu găsiţi un preţ mai bun ca al nostru, când vorbim despre "creare site" deoarece nu suntem intermediari !

Creare site check

P r e t u l ... Să fie cât mai ieftin dar realizat profesional, atrăgător şi original !

Creare site check

Tot ceea ce facem este administrabil de dumneavoastră şi vă oferim garanţie la orice site creat sau magazin online !

Creare site check Să puteţi modifica oricând conţinutul site-ului web şi să primiţi suport tehnic când aveţi nevoie !
Creare site check

Noi ne vom ocupa şi de marketingul online, promovarea şi optimizarea site-ului web pentru motoarele de cautare !

Creare site check

După ce procesul de realizare site s-a finalizat, cine vă promoveaza şi vă face cunoscut ?

Creare site check

Dorim să fiţi primul în domeniul dumneavoastră. Vizitaţi portofoliul web design şi vă veţi convinge !

Creare site check Să ştiţi ce proiecte am realizat pănă acum şi dacă ne putem adapta cerinţelor dumneavoastră !

Creare Site Web - Ce inseamna sa aveti un site web? Numai profit !

   Pe IT eXclusiv ai alaturi de tine echipa de profesionisti specializati in creare site web, web design, promovare si marketing online. Oferim servicii profesionale de calitate premium la preturi fara concurenta si facem asta fiindca suntem pe piata inca din plina criza si stim ce inseamna sa obtii performanta fiind eficient in costuri.
   Proiectele de web design si realizare site web pe care le propunem se bazeaza pe o analiza specializata a obiectivelor site-ului de prezentare de care ai nevoie, de pozitionarea si de promovarea optima a afacerii tale. O analiza corecta si experienta sutelor de proiecte realizate pana acum ne dau posibilitatea sa-ti garantam realizarea exigentelor tale si toate acestea la preturi pe care nu le vei gasi la fel de atractive in alta parte.
Creare Site Web
   Unii asa-zisi concurenti de-ai nostri, ascund sub tarife de-a dreptul prohibitive servicii de calitate indoielnica si dupa predarea proiectului si incasarea banilor nu-ti mai raspund la telefon. Noi asiguram mentenanta si un parteneriat real fiindca am invatat ca putem sa ne dezvoltam numai daca se dezvolta si clientii nostri alaturi de noi, deoarece multumita lor existam!
   Te invitam sa ne cunosti si sa te alaturi clientilor nostri multumiti din intreaga tara, nu ai nimic de pierdut incercand serviciile noastre de creare site web, creare si web design site de prezentare si orice aplicatii online de prezentare, promovare si marketing pentru afaceri ultramoderne!

Ce presupune procesul de Realizare Site Web?

   Printre altele, procesul de realizare site web presupune: layout, așezare în pagina, funcționalitate, accesibilitate, siguranță, aspect visual, validarea codului sursă, design deosebit. Toate acestea nu pot fi oferite de oricine, aveți nevoie de profesioniști în realizare site-uri web. Indiferent că doriți un site simplu sau chiar un magazin online complex, noi suntem aici pentru a vă transforma visele în realitate.
   Din dorința de a se face cunoscuți foarte mulți încearcă crearea de site-uri web personale. Dar faima în mediul online nu se obține așa usor. Procesul de realizare site este unul complex, iar pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare e nevoie de profesionalism. Și aici intervenim noi oferindu-vă cele mai convenabile servicii web design, atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră.
   Pretul, ca și timpul de realizare, diferă în funcție de complexitatea proiectului. Ceea ce rezultă din procesului de realizare site, este unul eficient și optimizat pentru motoarele de cautare.

Succesul unui Site Web, adica succesul afacerii dumneavoastra!

   Dacă ați ajuns pe pagina noastră ați facut-o pentru că vreți ceva de calitate. Doriți un website pentru afacerea dumneavoastra, un website excepțional care să vă reprezinte dar care, mai ales, să vă propulseze în lumea virtuală.
   Un site web oferă afacerii dumneavoastră credibilitatea și siguranța seriozității de care are nevoie. Dacă nu esti online, "nu trăiești" deci nu vă faceți cunoscut!
   Procesul de creare site începe în momentul în care ne contactați și ne spuneți ce anume vă doriți, mai exact ce tip de site.
   Apoi dumneavoastră ne veți furniza materialele pe care le dețineti, imagini, filme, logo-uri, concept, alte idei, numărul de pagini web și alte informații utile. Avem nevoie de informații cât mai detaliate pentru ca rezultatul să fie exact cel pe care îl așteptați.
Realizare Site Web    Dacă nu aveți materialul pregătit, vă ajutăm noi să alegeți conceptul web și design-ul. Specialiștii noștri în creare website-uri vă stau la dispoziție oricând. Indiferent care e finalitatea procesului de creare site pentru dumneavoastră, unul simplu, un magazin online, catalog de produse sau site de prezentare, noi suntem aici ca să vă arătăm ce înseamnă performanță și calitatea la costuri rezonabile.
   În acest moment avem peste 200 de proiecte finalizate care aduc profit clienților noștri. Toate website-urile sunt create profesional și au panou de administrare, ușor de utilizat. Pentru orice tip de site web vă oferim consultanță și hosting web gratuit.
   Chiar dacă e vorba de un site simplu sau de un portal web complex, nu ne caracterizează doar procesul de creare site, ci facem în așa fel încât acest site să aducă rezultatele dorite de clientul nostru. Doriți un site de prezentare, un magazin online, nici o provocare nu e prea mare pentru noi.
   Pe langă serviciul de realizare site pe care vi-l oferim la cele mai convenabile prețuri, vă oferim și Promovare Web si Optimizare SEO. Punem mare accent pe aceste servicii pentru site-ul nou creat. Trebuie doar să ne spuneți ce doriți, aproape orice este posibil.
   În concluzie, firma de web design ITeXclusiv.ro vă oferă servicii excepționale de creare site. Prețurile sunt negociabile, totul se realizează profesional și oferim garanție pentru orice site web creat. Doriți calitate și profesionalism? Apelați acum, cu mare încredere, la serviciile noastre !

Cand vine vorba de creare site, avem multe recomandari de care ar trebui sa tineti cont mereu !

Recomandari Creare Site

Recomandari Creare Site   Motive pentru care ar trebuie sa incepi un blog de companie chiar acum !


   Am intrat într-o nouă eră a promovării online și creare site-uri. Modul în care motoarele de căutare indexeaza paginile se schimbă și se pune tot mai mult accent pe conținutul original. Din ce în ce mai multe firme de web design creeaza acum bloguri de companie și nu siteuri. Aceste lucruri sunt interconectate.
   Un blog de companie întreținut poate să iți aducă avantaje majore și acest lucru este recunoscut din ce în ce mai mult de antreprenori. De ce ar trebui să începi și tu un blog de companie?
   Poți găsi potențiali clienți. Un blog de companie este un mod excelent de a-ți promova afacerea. Este un tip de promovare indirectă mai eficientă. Discutând despre industria în care activezi, oferind o părere și informații valoroase și gratuite, creezi o audiență care poate deveni, în curând, client. În același timp creezi credibilitate și autoritate, iar potențialii clienți vă vor alege mai degrabă pe dumneavoastră decât pe concurență.
   Crește traficul. O parte din vizitatorii blogului vă vor vizita și pagina afacerii. Astfel, mai mulți oameni vor vedea serviciile și produsele pe care le oferiți.    Creezi o comunitate. Cei care îţi vor citi articolele vor şi comenta şi vor interacţiona între ei. Astfel creezi o comunitate în jurul produselor şi serviciilor pe care le oferi. Vei învăţa mai multe de la potenţialii tăi clienţi, vei primi feedback direct din piaţă şi vei câştiga adepţi care iţi vor face publicitate în mod gratuit.
   Networking. Un blog de companie iţi oferă vizibilitate. Vei fi invitat sau vei putea participa la diferite evenimente şi mai multă lume va şti cine eşti. Vei cunoaşte oameni din industria ta sau viitori parteneri ori furnizori. De asemenea, blogul va da curaj cititorilor să te contacteze şi să pornească discuţii despre ceea ce oferiţi.
   Sunt locul perfect pentru ştiri şi actualizări. În loc să creezi o secţiune de ştiri pe site, una pe care probaibl nu o va vizita nimeni, mai bine pui aceste ştiri şi actualizări pe blogul de companie având grijă sĂ concepi şi un mesaj interesant şi folositor sau să menţionezi de ce este asta important pentru compania ta.
   Sigur, petru că blogul tău să funcţioneze trebuie să investeşti timp în el şi să publici conţinut măcar o dată la două săptămâni sau măcar o dată pe luna. De fapt, cu cât mai des cu atât mai bine. Poate fi o provocare să începi un blog, mai ales dacă ai impresia că nu te pricepi la scris, dar trebuie să treci peste aceste piedici pentru că avantajele sunt incredibile şi poţi să economiseşti sume importante investite în publicitate.
   Dacă ai nevoie de ajutor şi cauţi servicii de creare site de prezentare sau un blog pentru compania ta, contacteaza-ne!

Promovare Site
Promovare Site Web de la

   Degeaba dețineti un site web dacă nu este găsit nici măcar după un cuvant cheie dorit. Pentru a avea succes, aveți nevoie de o pagina web eficientă și bine promovata / optimizata.
   Target-ul nostru este să înțelegem business-ul Dvs., nu să căutam cuvintele cheie ușor de promovat, ci să le găsim pe cele mai relevante și competitive!
   Promovarea online plătită (cost per click) este cel mai performant mijloc prin care serviciile și produsele Dvs. ajung la clienții finali. De aceea venim cu REZULTATE, nu cu promisiuni !


Comanda Promovare Web
Preturi Web Design
Creare Web Site de la

   Un Web Site este cartea Dvs. de vizită, propriul portofoliu. Este foarte greu să spui exact prețul unui proiect web, deoarece sunt mulți factori care influențează acest lucru, însă principal pentru noi este să ținem cont de cerințele utilizatorilor din domeniul respectiv, de usurința de utilizarea a acestuia, de grafica originală și profesională, cât și de optimizarea lui pentru motoarele de cautare.

Comanda Creare Site Web
Magazin online
Creare Magazine Online de la

   În ultimii ani, foarte multe afaceri s-au propulsat în acest fel, mulți antreprenori au ajuns milionari, deoarece au înțeles puterea mediului online. Un magazin online oferă un mod puternic și profesional de a vă comercializa rapid produsele online. Un magazin online a devenit în ultimii ani una din cele mai eficiente soluţii pentru promovarea și comercializarea produselor. Realizam Magazinele Online cu ajutorul celor mai noi tehnologii Web, fiind deschise nonstop, oriunde în lume la un click distanță !

Comanda Magazin Online
Web Deisgn Labirint
Fii in TOP 3 Rezultate.
Suntem Certificati Google!

» Cele mai bune servicii de promovare Web Site cu rezultate vizibile
Web Deisgn Labirint
Preturi Web Design imbatabile:
» Pret Web Site Standard: de la 99€
» Pret Web Site Business/Luxery: de la 249€
» Pret Magazin Online Standard: de la 149€
» Pret Web Site complex: de la 499€
» Pret Promovare Site: de la 50€
» Pret Optimizare SEO: de la 79€
Web Deisgn Labirint
Ce rol are analiza unui concurentei in crearea unui site ?
Ultimele noutăţi creare site web de la iteXclusiv.ro. Cum se realizează un site web de succes prin diferenţiere faţă de competiţie pe nişa respectivă. Customizare site-uri web în funcţie de concurenţă. Creare site-uri profesionare la costuri scăzute şi cu eficientă maximă.[continuă...]
Web Deisgn Labirint
Optimizare SEO | Optimizare Site

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]

Web Deisgn Labirint
Serviciul nostru de promovare site web va pozitioneaza pe prima pagina a celui mai mare motor de cautare din lume!

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]