ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Promovare Site Web

Oferta Promovare Site

Promovare Site Web ! De ce să ne alegi?

Sute de Domenii Web Promovate, Mii de Like-uri şi Share-uri

Cele mai optimizate campanii cost per click !

Promovare site web

Promovare Site

Google Partner Search

Reducem costurile campaniei Cost Per Click şi...

Creștem numărul vânzărilor dumneavoastră !

Acasa » Preturi Promovare Site
Promovare Google

Promovare Site Web | Preturi Promovare Web | Promovare Google
Fii in TOP 3 Rezultate Google !

   Ce inseamna Promovare Google (Campanii AdWords sau Legaturi Sponsorizate) ?
• Cel mai puternic sistem de promovare, cu rezultate in vanzari exceptionale!
• Rapid si eficient gandit, prin serviciul Google AdWords™ facem publicitate instanta web site-ului Dvs. pe Google™ si il pozitionam in TOP 3 REZULTATE, dupa cuvintele cheie dorite.

Promovare Google

Cum functioneaza Promovarea Site Web | Promovare Google (Campania AdWords)?

 • Realizam anunturile impreuna cu Dvs. si alegem cuvintele cheie, dar si sinonimele sau cautarile inrudite din domeniul de activitate al afacerii Dvs.
 • Atunci cand utilizatorii cauta pe Google™ unul dintre cuvintele cheie, site-ul web va aparea imediat in rezultatele cautarii. Practic tintiti publicul pentru o audienta care este deja interesata de Dvs.
 •  Campaniile AdWords™ pot fi setate in asa fel incat sa fie afisate doar cautarilor dintr-o anumita zona geografica (de exemplu doar celor care cauta cuvant cheie din Bucuresti) - acest lucru fiind foarte eficient din punct de vedere financiar.
 • De altfel, se poate configura o Campanie AdWords astfel incat anunturile sa fie afisate doar intre anumite intervale orare ale zilei din saptamana.

Pret Promovare Google

Promovare Google ... Care sunt avantajele?

Afisarea IMEDIATA a web site-ului Dvs, in topul rezultatelor.
• Platiti numai daca utilizatorii fac click pe anuntul web site-ul Dvs.
• In orice clipa se poate edita anuntul, opri, sterge si chiar mari vizibilitatea acestuia.

Preturi Promovare pe Google

Preturi Promovare Site Web pe Google?

• Indiferent de bugetul de care dispuneti, web site-ul Dvs. poate fi prezent pe prima pagina de rezultate Google™ si in intreaga retea de publicitate Google™, deoarece taxarea/costul final se realizeaza pe baza de clickurilor (Cost Per Click).
• Pretul Clickului este stabilit pe baza unui sistem de licitatie; participantii la licitatie sunt cei care stabilesc pretul Per click, printre care si Dvs.
• Sumele cheltuite prin platforma de publicitate Google AdWords™ pot fi limitate oricand de licitatia maxima per click sau prin bugetul zilnic stabilit anterior.
• Foarte benefic este faptul ca in momentul afisarii anunturilor, Google™ ia in calcul si un calificativ de calitate, prin care putem castiga, daca anuntul si site-ul web sunt atractive si accesate de clientii finali.

Exemplu buget Promovare Site Web pe Google™: 100 Euro
Stabilim intervalul orar (Luni - Vineri de la 10:00 la 18:00) cu un cost pe zi de: 5 Euro ==> 20 zile lucratoare x 5 Euro/zi = 100Euro
Impreuna cu Dvs. realizam anuntul Web Site-ului si adugam oricate cuvinte cheie dorim sa apara la fiecare cautare
Deci practic, timp de 20 de zile lucratoare, primim click-uri in valoare de 5 Euro/zi pana se consuma toti cei 100 Euro

Promovare Site Web | Promovare Google | Preturi Promovare


  Promovarea prin Google Adwords™ este de departe cea mai eficienta metoda de a va face cunoscuta afacerea chiar din momentul in care siteul a fost lansat. Ceea ce ne dorim cu totii, sa fim in primele locuri in Google si sa fim vazuti de potentialii clienti se poate realiza printr-un sistem pay per click.
   Google Adwords™ este cea mai eficienta metoda de promovare site web deoarece va plaseaza in primele rezultate ale motorului de cautare, in cautarile unor persoane care sunt deja interesate de ceea ce vindeti. Mai mult, dumneavoastra platiti numai in momentul in care potentialul client viziteaza siteul dumneavoastra.
   Ultimele cercetari de marketing din domeniu au indicat faptul ca rata de conversie din prospecti in clienti a celor ce ajung pe un site in urma cautarilor pe Google™ este mai mare decat in cazul altor mijloace de promovare online cum ar fi bannere, articole de presa sau alte metode.
   De ce? In mare parte pentru ca cel ce ajunge pe site-ul dumneavoastra atunci cand cauta ceva inseamna ca are deja o intentie de cumparare. Este in „dispozitie de cumparare”.

Promovare Site

   Singura conditie pentru un rezultat bun este ca reclamele dumneavoastra de promovare sa fie relevante astfel incat cel care cauta un produs sa il si gaseasca pe siteul pe care intra.
   Dar, cum concurenta este acerba si in acest domeniu, trebuie sa apelati la tehnici specifice astfel incat link-ul catre siteul dumneavoastra sa fie cat mai vizibil, iar promovarea site-ului prin anunturi de tip Adwords™ este una din cele mai sigure solutii.
   Anunturile promovate, printre care si al dumneavoastra, apar deasupra listei de rezultate organice si in dreapta ei, fiind evidentiate automat de catre Google™. Mai mult, aveti posibilitatea sa schimbati cat de des doriti mesajul afisat si chiar sa rulati in acelasi timp doua reclame cu mesaj diferit pentru a vedea care dintre acestea obtine rezultate mai bune.
   O caracteristica importanta a acestui tip de promovare site peGoogle™ este faptul ca va permite sa personalizati modul de afisare al mesajului. Se poate tinti o anumita regiune geografica, o anumita categorie de varsta sau mesajele se pot afisa la anumite ore. Astfel puteti sa va asigurati ca anunturile dumneavoastra vor fi afisate atunci cand este cel mai probabil ca potentialii clienti sa caute produsul sau serviciul oferit de dumneavoastra.
   Cel mai mare avantaj este cel financiar. Prin sistemul Google Adwords™ platiti numai atunci cand cineva da click pe anuntul Dvs. si ajunge pe site. Astfel va asigurati ca persoana respectiva afla mai multe despre ceea ce oferiti si daca siteul este suficient de convingator, sa cumpere. Suma investita in Google Adwords™ poate sa varieze si depinde de bugetul dumneavoastra de promovare. Se pot pune limite zilnice sau lunare pentru a nu cheltui mai mult decat este planificat.

Promovare Google

   Modul de afisare a reclamelor este complex si inteligent. Acestea sunt afisate de fiecare data cand un utilizator cauta anumite cuvinte cheie pe Google™. Aceste cuvinte sunt stabilite impreuna cu agentia de web design care se ocupa de promovarea siteului web si include cuvinte cheie evidente, dar si cuvinte cheie inrudite, sinonime si diverse variatii pentru a putea trimite mesajul de marketing la cat mai multe persoane interesate.

   Prin acest tip de promovare site Google, puteti afla cat de convingator este mesajul de pe site-ul dumneavoastra intrucat vi se pun la dispozitie numeroase unelte de raportare pentru a vedea cati utilizatori au dat click, cat au stat pe site si ce anunturi au generat cele mai multe clickuri. Procesul se poate automatiza pana intr-atat incat veti stii exact cat trebuie sa investiti pentru a obtine un client nou, capacitate oferita de putine alte mijloace de promovare.
   Google™ este motorul de cautare Nr. 1 in lume si este cel mai folosit motor de cautare de la noi din tara. Chiar si Dvs, cand doriti sa gasiti ceva, apelati la acest oracol modern. Pentru o investitie minima, siteul dumneavoastra poate fi acolo, in primul rand, de fiecare data cand exista cerere pentru produsul sau serviciul oferit prin afacerea Dvs
   Contactati-ne astazi pentru a crea o strategie de promovare puternica care sa va genereze vanzari exceptionale !

Promovare Site
Promovare Site Web de la

   Degeaba dețineti un site web dacă nu este găsit nici măcar după un cuvant cheie dorit. Pentru a avea succes, aveți nevoie de o pagina web eficientă și bine promovata / optimizata.
   Target-ul nostru este să înțelegem business-ul Dvs., nu să căutam cuvintele cheie ușor de promovat, ci să le găsim pe cele mai relevante și competitive!
   Promovarea online plătită (cost per click) este cel mai performant mijloc prin care serviciile și produsele Dvs. ajung la clienții finali. De aceea venim cu REZULTATE, nu cu promisiuni !


Comanda Promovare Web
Preturi Web Design
Creare Web Site de la

   Un Web Site este cartea Dvs. de vizită, propriul portofoliu. Este foarte greu să spui exact prețul unui proiect web, deoarece sunt mulți factori care influențează acest lucru, însă principal pentru noi este să ținem cont de cerințele utilizatorilor din domeniul respectiv, de usurința de utilizarea a acestuia, de grafica originală și profesională, cât și de optimizarea lui pentru motoarele de cautare.

Comanda Creare Site Web
Magazin online
Creare Magazine Online de la

   În ultimii ani, foarte multe afaceri s-au propulsat în acest fel, mulți antreprenori au ajuns milionari, deoarece au înțeles puterea mediului online. Un magazin online oferă un mod puternic și profesional de a vă comercializa rapid produsele online. Un magazin online a devenit în ultimii ani una din cele mai eficiente soluţii pentru promovarea și comercializarea produselor. Realizam Magazinele Online cu ajutorul celor mai noi tehnologii Web, fiind deschise nonstop, oriunde în lume la un click distanță !

Comanda Magazin Online
Web Deisgn Labirint
Fii in TOP 3 Rezultate.
Suntem Certificati Google!

» Cele mai bune servicii de promovare Web Site cu rezultate vizibile
Web Deisgn Labirint
Preturi Web Design imbatabile:
» Pret Web Site Standard: de la 99€
» Pret Web Site Business/Luxery: de la 249€
» Pret Magazin Online Standard: de la 149€
» Pret Web Site complex: de la 499€
» Pret Promovare Site: de la 50€
» Pret Optimizare SEO: de la 79€
Web Deisgn Labirint
Promovare site prin campanii de e-mail
Învaţă să-ţi promovezi site-ul prin campanii de direct e-mail marketing. Urmăreşte şi află cele mai interesante ponturi şi noutăţi de la profesioniştii iteXclusiv.ro despre cele mai eficiente metode de promovare pe internet a website-urilor şi magazinelor online. Promovare website direct la ţintă! [continuă...]
Web Deisgn Labirint
Optimizare SEO | Optimizare Site

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]

Web Deisgn Labirint
Serviciul nostru de promovare site web va pozitioneaza pe prima pagina a celui mai mare motor de cautare din lume!

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]