Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Promitem o echipă performantă,
în care rezultatele fac diferenta!
Iubim oamenii serioși, cu bun simț!
Așteptăm propunerea ta
...de colaborare!
01

Alege o Cariera Web Design: Programator Web / Web Designer

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

  Succesul unei companii se datorează întotdeauna oamenilor care au creat-o și au promovat-o. Fără oameni de specialitate, nici una din realizările noastre de până acum nu ar fi fost posibilă.
   Într-un domeniu atât de dinamic cum este web design-ul, creativitatea, deschiderea către inovație și către a încerca mereu tehnici noi sunt esențiale iar pe lângă acestea, seriozitatea și profesionalismul asigură succesul unui proiect. Din fericire am reușit să găsim și să aducem alături de noi oameni pregătiți și serioși, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.
   Mulțumim pe această cale echipei ITeXclusiv.ro pentru tot efortul depus în realizarea proiectelor ce ne alcătuiesc portofoliul.

   Activități precum cele de creare site web, web design, promovare site, optimizare SEO, este mereu nevoie de specialiști, de oameni dedicați și devotați acestui domeniu în continuă evoluție. Îi apreciem pe cei ce doresc să învețe și să se autodepășească dar și pe cei de la care noi avem de învățat.
   În fiecare zi ne întâlnim cu provocări noi. Fiecare proiect înseamnă a alege și îmbina ideilei artistice ale unui designer cu logica unui programator web. În același timp să respecte cerințele noi ale pieței, experiența UX și mai ales sa inspirația de a alege tipul de promovare potrivit. Pentru un designer sau programator web din echipa noastră, toate acestea reprezintă șanse noi de a demonstra că putem realiza aproape orice în domeniul web design.
   Și pentru că aproape niciodată nu refuzăm o colaborare, însă ne rezervăm dreptul de a alege cu cine lucrăm, mai ales dacă este avantajoasă pentru ambele părți, te invităm să te alături echipei noastre de web designeri si programatori web, dacă ești interesat de o cariera sigură pe termen lung.

02

Alege o cariera sigură: Programator Web Developer ori Web Designer la ITeXclusiv.ro

Vizio Case Study

   Ca în orice alt domeniu de activitate, cerințele sunt asemănătoare: dacă ești capabil, dornic de afirmare, ai cunoștinte și experiență în domeniul online, mai exact ești familiarizat cu procesul de creare site, web design, promovare site web, optimizare SEO și grafica web, ne poți trimite portofoliul web design la adresa office [at] itexclusiv.ro
   Avem nevoie de CV-ul sau portofoliul tău. Fii creativ și inovativ chiar în propriul tău CV. Ne place să fim surprinși așa că, suprinde-ne cu abilitățile tale. Sau dacă vrei spune-ne ce ai face tu mai bine la unul din proiectele din portofoliul nostru. Nu ne deranjează criticile pertinente.

Avem clienți din toate domeniile, deci poți deveni un programator web sau web designer experimentat!

   Ești la inceput de drum? Spune-ne de ce ai vrea să începi o carieră de programator web și poate că unul din proiectele noastre iți va veni ca o mănușă alături de unul din seniorii noștri.
   Putem stabili o întâlnire rapid, fără formulare de completat sau alte proceduri învechite. Trimite-ne informațiile importante despre tine pe e-mail și vino doar cu ceea ce știi. Ne interesează abilitățile, cunoștințele și dorința ta de a realiza lucruri frumoase și performante... în rest nu avem pretenții !
   Dorim să decurgă totul rapid și eficient pentru ambele părți. Timpul este prețios atât pentru tine cât și pentru noi.

Te invităm la noi în echipă, să alegi ceea ce îți place să faci mai mult!