[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
Promitem o echipă performantă,
în care rezultatele fac diferenta! Iubim oamenii serioși, cu bun simț!
Așteptăm propunerea ta ...de colaborare!
0766 677 047 [email protected]
01

Alege o Cariera Web Design: Programator Web / Web Designer

  Succesul unei companii se datorează întotdeauna oamenilor care au creat-o și au promovat-o. Fără oameni de specialitate, nici una din realizările noastre de până acum nu ar fi fost posibilă.
   Într-un domeniu atât de dinamic cum este web design-ul, creativitatea, deschiderea către inovație și către a încerca mereu tehnici noi sunt esențiale iar pe lângă acestea, seriozitatea și profesionalismul asigură succesul unui proiect. Din fericire am reușit să găsim și să aducem alături de noi oameni pregătiți și serioși, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.
   Mulțumim pe această cale echipei ITeXclusiv.ro pentru tot efortul depus în realizarea proiectelor ce ne alcătuiesc portofoliul.

   Activități precum cele de creare site web, web design, promovare site, optimizare SEO, este mereu nevoie de specialiști, de oameni dedicați și devotați acestui domeniu în continuă evoluție. Îi apreciem pe cei ce doresc să învețe și să se autodepășească dar și pe cei de la care noi avem de învățat.
   În fiecare zi ne întâlnim cu provocări noi. Fiecare proiect înseamnă a alege și îmbina ideilei artistice ale unui designer cu logica unui programator web. În același timp să respecte cerințele noi ale pieței, experiența UX și mai ales sa inspirația de a alege tipul de promovare potrivit. Pentru un designer sau programator web din echipa noastră, toate acestea reprezintă șanse noi de a demonstra că putem realiza aproape orice în domeniul web design.
   Și pentru că aproape niciodată nu refuzăm o colaborare, însă ne rezervăm dreptul de a alege cu cine lucrăm, mai ales dacă este avantajoasă pentru ambele părți, te invităm să te alături echipei noastre de web designeri si programatori web, dacă ești interesat de o cariera sigură pe termen lung.

02

Alege o cariera sigură: Programator Web Developer ori Web Designer la ITeXclusiv.ro

   Ca în orice alt domeniu de activitate, cerințele sunt asemănătoare: dacă ești capabil, dornic de afirmare, ai cunoștinte și experiență în domeniul online, mai exact ești familiarizat cu procesul de creare site, web design, promovare site web, optimizare SEO și grafica web, ne poți trimite portofoliul web design la adresa office [at] itexclusiv.ro
   Avem nevoie de CV-ul sau portofoliul tău. Fii creativ și inovativ chiar în propriul tău CV. Ne place să fim surprinși așa că, suprinde-ne cu abilitățile tale. Sau dacă vrei spune-ne ce ai face tu mai bine la unul din proiectele din portofoliul nostru. Nu ne deranjează criticile pertinente.

Avem clienți din toate domeniile, deci poți deveni un programator web sau web designer experimentat!

   Ești la inceput de drum? Spune-ne de ce ai vrea să începi o carieră de programator web și poate că unul din proiectele noastre iți va veni ca o mănușă alături de unul din seniorii noștri.
   Putem stabili o întâlnire rapid, fără formulare de completat sau alte proceduri învechite. Trimite-ne informațiile importante despre tine pe e-mail și vino doar cu ceea ce știi. Ne interesează abilitățile, cunoștințele și dorința ta de a realiza lucruri frumoase și performante... în rest nu avem pretenții !
   Dorim să decurgă totul rapid și eficient pentru ambele părți. Timpul este prețios atât pentru tine cât și pentru noi.

Te invităm la noi în echipă, să alegi ceea ce îți place să faci mai mult!
eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro