ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.
Cariere Web Design

Ce însemnă o Cariera Web Design | Programator Web & Web Designer ?

  Succesul unei companii se datorează întotdeauna oamenilor care au creat-o și au promovat-o. Fără oameni de specialitate, nici una din realizările noastre de până acum nu ar fi fost posibilă.
   Într-un domeniu atât de dinamic cum este web design-ul, creativitatea, deschiderea către inovație și către a încerca mereu tehnici noi sunt esențiale iar pe lângă acestea, seriozitatea și profesionalismul asigură succesul unui proiect. Din fericire am reușit să găsim și să aducem alături de noi oameni pregătiți și serioși, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.
   Mulțumim pe această cale echipei ITeXclusiv.ro pentru tot efortul depus în realizarea proiectelor ce ne alcătuiesc portofoliul.
   Activități prrecum cele de creare site web, web design, promovare site, optimizare SEO, este mereu nevoie de specialiști, de oameni dedicați și devotați acestui domeniu în continuă evoluție. Îi apreciem pe cei ce doresc să invețe și să se autodepășească dar și pe cei de la care noi avem de învățat.
   În fiecare zi ne întâlnim cu provocări noi. Fiecare proiect înseamnă idei noi ale clienților, cerințe noi ale pieței, schimbări în regulile de promovare dar toate acestea sunt pentru noi șanse noi de a demonstra că putem realiza aproape orice.
   Și pentru că aproape niciodată nu refuzăm o colaborare, mai ales dacă este avantajoasă pentru ambele părți, te invităm să te alături echipei noastre dacă ești interesat de o cariera web design.

Cum obții o Cariera de Programator Web Design / Cariera Web Design la ITeXclusiv.ro?

   •Ca în orice alt domeniu, cerințele sunt asemănătoare: dacă ești capabil, dornic de afirmare, ai cunoștinte și experiență în domeniul online, mai exact ești familiarizat cu procesul de creare site, web design, promovare site web, optimizare SEO și grafica web, ne poți trimite portofoliul tău la adresa office [at] itexclusiv.ro
   • Avem nevoie de CV-ul sau portofoliul tău. Fii creativ și inovativ chiar în propriul tău CV. Ne place să fim surprinși așa că, suprinde-ne cu abilitățile tale. Sau dacă vrei spune-ne ce ai face tu mai bine la unul din proiectele din portofoliul nostru. Nu ne deranjează criticile pertinente.
   • Ești la inceput de drum? Spune-ne de ce ai vrea să începi o carieră de programator web și poate că unul din proiectele noastre iți va veni ca o mănușă alături de unul din seniorii noștri.
   • Putem stabili o întâlnire rapid, fără formulare de completat sau alte proceduri învechite. Trimite-ne informațiile importante despre tine pe e-mail și vino doar cu ceea ce știi. Ne interesează abilitățile, cunoștințele și dorința ta de a realiza lucruri frumoase și performante... în rest nu avem pretenții !
   • Dorim să decurgă totul rapid și eficient pentru ambele părți. Timpul este prețios atât pentru tine cât și pentru noi.

Noutăți din mediul online