Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Există zeci de motive
pentru care
ar trebui
să îți faci
un Magazin Online
Cu un Magazin Online chiar vinzi MAI MULT !
creare magazin online

oferim soluția e-commerce 100% completă și optimizată pentru vânzări, prin care îți extinzi afacerea în mediul online foarte rapid

realizare magazin online

cu ajutorul panoului de administrare dotat cu facilități și module utile, ai mereu control total asupra magazinului online

creare magazine online

design ultra-modern și responsive, framework open source, interfețe intuitive, ușor de utilizat, număr categorii și produse nelimitate

magazin online

uită de chiriile mari, angajații neproductivi, adio depozite sau rafturi cu marfă blocată poate luni de zile și multe alte cheltuieli inutile

01

Dezvolta afacerea cu Servicii Premium: Creare Magazin Online

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

Merită sau nu un magazin online la cheie? Iată care sunt aspectele importante, când dorim a dezvolta o activitate în online:

   1. În lume și mai ales chiar în România, comerțul online se dezvolta enorm în fiecare an și vorbim de multe sute de milioane de euro, lucru datorit și folosirii excesive a device-urilor mobile, cu mai multă ușurință decât în trecut.
   2. Poți să-ți vinzi produsele imediat, prin doar câteva click-uri. Deoarece în ziua de azi plata online și livrarea coletelor sunt servicii integrate și bine puse la punct, clientului îi este foarte ușor să viziteze/cumpere dintr-un magazin online la cheie. Principalul nostru target este să simplificăm tot procesul de cumpărare cu ajutorul platformei de e-commerce, extrem de perfomantă și ușor de administrat.
   3. Faptul că în mediul online poți vinde aproape orice, practic afacerea ta din mediul fizic, se va dezvolta enorm dar cu cheltuieli minime. Magazinele online la cheie sunt unelte de vânzare rapide, ușor de administrat, dar mai ales ușor de folosit de către clientul final!

   Deci, dacă deții un magazin fizic, varianta lui în online va fi soluția optimă de a crește cifra de afaceri, toate acestea cu o investiție minimă, adică probabil salariul unui agent de vânzări, timp de câteva luni.

   Înlocuirea unui om din punct de vedere fizic în totalitate este greu de facut de către un magazin virtual, deoarece scopul acestuia este să simplifice foarte multe procesele de vânzare și de logistică.

   Dacă încă nu vinzi online sau vinzi, dar foarte puțin, platforma noastră te va ajuta chiar acum, pentru că am dezvoltat-o mulți ani și încă o îmbunătățim periodic pentru a ține pasul cu ultimele cerințe și trenduri apărute. Cu ajutorul unui magazin online, nu este nevoie să cumperi stocuri de marfă costisitoare și să blochezi banii pe termen lung, astfel poți să faci ceva mult mai inteligent, adică să redirecționezi acel buget în partea de promovare web sau marketing online.
   La cererea ta, indiferent cât de exigent ești, ITeXclusiv.ro îți livrează un produs informatic finit, complet funcțional și ușor de administrat, toate acestea la prețuri fără concurență.
   În momentul în care cerințele unui client au fost 100% satisfăcute, acesta devine fidel, astfel depunem mereu eforturi pentru a deveni echipa ta de web development ideală, cu experiența necesară în a dezvolta periodic noului tău magazin virtual.

02

Serviciul de Realizare Magazine Online, poate duce rapid la succesul afacerii tale în lumea virtuală !

Vizio Case Study

Lumea virtuală este extrem de benefică pentru aproape orice afacere întrucât comerțul pe Internet are o mulțime de avantaje.

   Principalul scop în crearea unui magazin online constă în publicul țintă, căruia te poți adresa. Un magazin fizic / clasic, chiar și unul deschis în centru orașului, se adresează vizitatorilor ce trec prin fața acestuia și se poate promova doar în zona respectivă. Un magazin online îți oferă posibilitatea de a intra în contact direct, cu potențiali clienți din întreaga lume.
   Apelând la serviciul de creare magazin online, ai costuri de administrare foarte reduse. Este posibil să fie nevoie totuși de un spațiu, dar mult mai mic, în care să depozitezi marfa. Însă, nu mai este obligatoriu acel loc de desfacere a produselor, deoarece acum totul devine virtual.
   Nu mai ai cheltuieli mari de personal, curățenie, utilități, publicitate și afișaje fizice în magazin, decorări, redecorări și multe altele. Administrezi ușor produsele și categoriile acestuia, beneficiezi de funcționalități suplimentare de gestiune comenzi, facturare, plată online, distribuție și rapoarte automatizate.

   Probabil că cel mai mare avantaj pe care îl are un magazin online este că indiferent de tipul sau cantitate de produse vandute, poți controla întregul proces cu ajutorul unui notebook din orice locație în care ai acces la Internet.
   Datorită proceselor de automatizare, un magazin online poate vinde 24 de ore din 24, 7 zile din 7, chiar dacă tu nu ești prezent mereu. Crearea unui magazin online este soluția perfectă antreprenorilor care-și doresc să lanseze o afacere la nivel național sau internațional și să-și crească enorm vânzările și profitul.
   Din punct de vedere grafic, succesul în creație sau design vine doar din idei originale susţinute de mesaje puternice de marketing online. Un magazin online cu un profit ridicat este mixul perfect între promovarea web bine făcută, traficul rezultat, uşurinţa de utilizare a clientului final și multe ore de research!

   Să-ți transformi business-ul într-un magazin online este ca și cum ai trece de la un simplu butic local la o rețea de supermarket-uri în toată țara, totul cu un cost mult mai redus, deoarece oricând poți să incepi o promovare web de calitate.
   Reține faptul că un magazin online trebuie promovat și optimizat periodic în funcție de acțiunea și comportamentul utilizatorilor acestuia, dar și cu ajutorul echipei noastre de web design, ajutor pe care îl oferim mereu clienților noștri. IT eXclusiv îți oferă servicii complete de audit și consultanță, indiferent de tipul sau anvergura magazinului virtual pe care îl vei deține.

03

Gândim, realizăm, promovăm și-ți creștem vânzările pe termen lung prin platforma de magazine online

agency shadow pisica soricel

Primul pas în deschiderea unui magazin online la cheie este să-ți creezi identitatea / brandul unic în mediul online!

   Ceea ce face diferența între afacerea ta online si concurență, chiar dacă este un simplu site de prezentare sau un magazin online complex, este în primul rând impactul vizual sau identitatea brandului tău.
   Pentru noi, este un lucru normal să îți realizăm magazinul virtual exact așa cum ne specifici sau cum l-ai schițat. De exemplu, dacă ai un logo personalizat, elemente grafice prestabilite, fotografii, texte descriptive despre afacerea și produsele tale, le putem folosi în arhitectura noului magazin online. Dacă nu ești încă hotărât asupra acestor elemente, te vom ajuta cu soluții, idei și recomandări. Tot ce trebuie să faci este să ne indici modul în care vrei să arate magazinul tău online și ce să conțină el, iar mai departe noi îl vom crea. Echipa noastră este formată din departamente separate ce comunică între ele și se implică activ în procesul de creare a proiectului tău.

   Mulți clienți au considerat fabulos faptul că magazinul lor fizic, ce avea un profit de cateva mii de euro lunar, și-a multiplicat vânzările după primele luni de viață a noului lor magazin online realizat de noi. Acesta este efectul mediului online, în care se investește o sumă de bani pe care orice antreprenor și-o permite!
   Ajutorul complet vine din partea noastră, pentru că suntem o agenție web full service, bine organizați și ducem rapid la bun sfârșit, proiectele pe care le începem, proiecte web ușor de administrat și de cei ce nu au cunoștințe avansate de IT. Când vei deține un magazin online poți adăuga, modifica produse foarte ușor și vei beneficia în timp real de rapoarte legate de trafic, vânzări, stocuri și clienți.
   Îți oferim consultanță specializată, aplicații auxiliare și update-uri periodice care te vor ajuta în a dezvolta activitatea ta, devenind un jucător important și în online.

04

Adio cheltuieli inutile + câștigi extrem de mult timp prețios

agency shadow planes firma web design tableta itexclusiv creta albastra creta rosie creta verde

   IT eXclusiv îți oferă servicii profesionale de web design, programare web, promovare web, cât și de creare magazine online, toate la prețuri imbatabile, cu ajutorul echipei sale de profesioniști experimentați și cu viziune. Gândim totul productiv atât pentru clientul nostru, cât și pentru noi. În plus, lucrăm mereu transparent şi comunicăm constant cu fiecare partener.
   Creșterea exponențială a comerțului electronic în România și în lume a venit pe fondul uşurinței și avantajelor de a-ți deschide un magazin virtual. Investiția este mică, riscuri nu prea există, deci cine nu ar face-o?
   Hai să aruncăm o privire asupra avantajelor concrete sau tehnice pe care un magazin virtual creat de echipa IT eXclusiv vi le aduce:

   1. Administrarea facilă a produselor, categoriilor, imaginilor, descrierilor și a tuturor detaliilor din magazinul online.
   2. Facilitatea de memorare a clienților, pentru a se loga fără parolă și a accesa cu ușurință magazinul online pe care îl deţii.
   3. Funcții prin care îți ții aproape clienții tăi și îi poți fideliza prin cupoane, vouchere, ultimele noutăți, oferte și promoții.
   4. Toate facilitățile social media integrate, acestea putând fi modificate oricând dorești.
   5. Suport pentru integrarea tuturor tipurilor de plată si curieri și automatizarea feed-urilor de produse.
   6. Respectarea standardelor de optimizare (SEO) recomandate de motoarele de căutare precum Google™.
   7. Securitate sporită prin implementarea de certificate SSL și altele.

   Deoarece livrăm soluții la cheie, un magazin online realizat de noi, va fi gata să vândă și să performeze în mediul online. Nu te lăsăm să te descurci de unul singur, așa cum fac alți dezvoltatori web de pe piață, te vom ajuta cu mentenanță și consultanță periodică, indiferent de problema tehnică.
   Dorim ca afacerea ta online să-ți meargă bine, deoarece în felul acesta vei decide să investești și mai mult, în a-ți dezvolta magazinul online, adică în funcționalitățile pe care tot noi le realizăm ulterior.
   După ce ne furnizezi resursele informaționale pe care le deții, de exemplu elementele grafice pe care să le vom folosi în design-ul magazinului tău, alături de toate cerințele tale, venim cu sugestii de îmbunătățire, propuneri concrete și module care te ajuta și în scurt timp ai la dispoziție cel mai eficient instrument de vânzări: propriul tău magazin online!

05

Facem cât mai rapid posibil să fii primul în vânzările online!

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

CE ÎȚI DOREȘTI TU?

   Cu siguranță îți dorești să crești afacerea ta în mediul online, adică să vinzi mai mult, să atragi și mai ales să reții utilizatorii sau viitorii clienți cât mai mult timp.
   Având în vedere concurența pe care o ai, calea către succesul în online nu este mereu una simplă, de aceea suntem convinși că trebuie să îți oferim cât mai multe soluții tehnice și o vom face mereu cu drag. Aşadar, misiunea noastră este să îți realizăm un magazin online ce aduce numai profit.
   Știm foarte bine că alţi factori importanţi pentru tine sunt libertatea și autonomia în ceea ce privește modificarea și administrarea permanentă a noului tău magazin online. La acest capitol excelăm și oferim un sistem CMS foarte performant și securizat dar, în același timp, foarte ușor de folosit de cei ce nu au cunoștinte tehnice avansate.

   Imaginea de ansamblu sau design-ul contează enorm! Prin web design original și cu un content unic creat pentru tine de copywriterii noștri, magazinul tău online va arăta exact așa cum ne-ai indicat. Un site este bine realizat atunci când îmbină optimizarea OnPage cu rapiditatea de încărcare și compatibilitatea cu majoritatea browserelor web. De aceea, noi avem grijă ca toate aceste aspecte să fie bine integrate în magazinul online pe care îl vrei. Pentru optimizarea oricărui site web, am dezvoltat diferite pachete de promovare și optimizare (SEO) ce au dat rezultate mereu și au rezistat în timp.
   Deoarece Internetul este într-o continuă schimbare, știm că îți dorești un site web nou, care să încoporeze două lucruri extrem de importante: posibilitatea de a-ți utiliza ușor magazinul online și colaborarea pe termen lung între tine și agenția noastră web.

CE ÎȚI OFERIM NOI?

   Dorim să-ți oferim o imagine online impecabilă și cât mai mulți posibili clienți, să-ți creștem profitabilitatea și dorim să facem aceste lucruri rapid, după ce punem la punct strategia de creație și de promovare a proiectului tău web.
   Vizitatorii trebuie mereu să se bucure de un website bine structurat și mereu ușor de utilizat. Acest lucru este posibil datorită sutelor de funcționlități pe care le-am dezvoltat și le oferim fără ezitare, de la module de optimizare up-to-date până la multi-channel marketplaces!
   Am dezvoltat foarte atent și partea de back-end sau „ceea ce nu văd utilizatorii”, în cazul tuturor proiectelor web realizate. Cea mai importantă parte este cea de administrare content sau CMS (Content Management System) - parte pe care orice administrator de magazin virtual ar trebui să o cunoască și să o utilizeze cu mare plăcere.

   Imaginați-vă un magazin fizic sau supermarket în care un vânzător ar munci din greu să pună produsele pe raft, să le sorteze, să schimbe prețurile și multe alte operațiuni. Magazinul respectiv n-ar avea viitor cu un așa management, deci va da probabil faliment. Aici intervenim noi, cu ajutorul sistemului de administrare foarte performant și plin de opțiuni și te ajutăm să administrezi magazinul online în cel mai rapid și productiv mod posibil.

   Știm că un magazin online care doar arată bine nu va vinde de unul singur. Astfel, îți creștem imaginea brand-ului prin: campanii CPC (Display, Mobile, Video, Remarketing), campanii social media și mai ales prin campanii de optimizare (SEO) OnPage si OffPage.
   Foarte important rămâne suportul ulterior pe care ți-l vom oferi. Nu uita faptul că soluții tehnice se vor găsi mereu în orice domeniu, mai devreme sau mai târziu, însă „cei 7 ani de acasă” și experiența unui programator sau designer web există sau nu. Noi ne mândrim și credem mult în aceste două aspecte, deoarece în mediul online nu există un site web sau magazin virtual finalizat complet. Nu unul care să se respecte și să-și dorescă să evolueze constant. De aceea, suportul și comunicarea dintre noi și tine sunt mai importante decât orice latură tehnică.

magazin online la cheie business
magazin online la cheie premium
Oferta Magazin Online
Business
 • Magazin online "la cheie"
 • Panou de administrare CMS
 • Design personalizat
 • Peste 200 de funcții și opțiuni incluse
 • Găzduire + Consultanță gratuită

De la 1499€
Oferta Magazin Online
Premium
 • Magazin online complex
 • Panou de administrare CMS
 • Design profesional
 • Peste 400 de funcții și opțiuni incluse
 • Integrări ERP avansate și Checkout ultra-rapid
 • Integrare Marketplace și Automatizări complexe
 • Optimizare SEO OnPage inclusă
 • Număr produse și categorii nelimitat
 • Găzduire + Consultanță gratuită

Cere oferta
personalizată
Gândim costurile serviciilor de creare magazin online, foarte corect și transparent !
Creare Magazin Online Creare Magazin Online 5 14 1499.00lei Creare Magazin Online la Cheie de la 1499€⭐Servicii Premium de Realizare Magazine Online 100% Optimizate Google⭐Functii Complexe, Obtine vanzari Rapid
Ce spun clienții noștri?