Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Cine deține un site web astăzi?
Antreprenorul inteligent
sau business-ul
cu viitorul
100% asigurat în online!
Un Site Web Performant te diferențiază de concurența ta !
creare site

un site web implică multe procese, noi suntem atenți la toate acestea

realizare site

realizăm Web Site-uri funcționale, fără erori de programare / design

creare site prezentare

noul site te ajută să creezi legături stabile cu toți clienții tăi

creare pagini web

poziționăm site-ul web, exact acolo unde clienții caută serviciile tale

01

Creare Site Web de Prezentare: Original, Performant, Optimizat

. . . Adică 100% profit!
agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

   Când discutăm despre servicii de creare site web dar și alte servicii precum web design si marketing online, trebuie să știi faptul că odată ce ai ajuns la IT eXclusiv, ai alături de tine probabil cea mai dinamică echipă de profesioniști!
   Deoarce suntem prezenți pe piața de digital din România, încă din anii 2008, perioadă grea, cunoscută drept criză financiară, am garantat și oferit servicii web complete și de calitate, la prețuri fără concurență, pentru că încă de la început am știut exact cum să obții un lucru performant dar să păstrezi costurile cât mai jos.
   Proiectele web finalizate cu succes au avut la bază un research sau o analiză specializată a obiectivelor afacerii tale în online.
   Astfel, experiența dobândită din sutele de proiecte realizate împreună cu o analiză corectă, ne dau posibilitatea să-ți garantăm îndeplinirea tuturor exigențelor, toate acestea la prețuri imbatabile!

   Din păcate, multe agenții de marketing online ori firme web design, ascund tarife ce apar ulterior dezvoltării proiectului. Sunt cazuri în care, după predarea noului web site, suportul tehnic dispare complet iar tu vei rămane cu un site inutil.
   IT eXclusiv crede in parteneriate de durată și asigură mentenanță in timp real, deoarece singurul mod de dezvoltare durabilă este atunci când ambele părți au de câștigat.
   Având în vedere că oferim consultanță web gratuită, te invităm să cunoști echipa noastră minunată și să devii un alt client mulțumit, mai ales pentru simplul fapt că nu ai nimic de pierdut încercând serviciile noastre de creare site web performant. În plus, cafeaua este mereu din partea casei!

   Prin informațiile pe care ni le vei pune la dispoziție, tu, ca și client, ai un rol esențial, deoarece procesul de realizare site web presupune o planificare detaliată și o suită de acțiuni.
   Toate detaliile care vor contribui la modul în care îţi vom construi site-ul sunt importante pentru noi: informații despre afacerea ta și segmentul de piață în care activezi, planurile de creștere a afacerii tale, ce te diferențiază de concurență, punctele slabe pe care dorești să le îmbunătățești și elementele forte care te vor propulsa.
   Din multe privințe, realizarea unui web site performant este similară cu realizarea unui plan de afaceri excelent, dar în online.
   Nu uita că degeaba colaborezi cu o agenție web ce are programatori și designeri excelenți, dacă nu au experiență pe partea de optimizare (SEO) și promovare sau mai rău, nici macar nu îți oferă aceste servicii.

   Ceea ce este important este rezultatul final... adică vei avea un site web construit impecabil tehnic și grafic, însă neprofitabil atât timp cât nu va fi promovat în mediul online. Astfel, în fața concurenței noastre, credem că avantajul nostru principal este serviciul de realizare site web și optmizarea (SEO) / promovarea web integrate, mereu cu rezultate palpabile.
   Ca agenție full web services, procesul de creare site web este o activitate în care o echipă întreagă de oameni lucrează foarte unit.
   Timpul poate varia, de la câteva zile până la săptămâni sau chiar luni de zile și însumează o mulțime de taskuri și operațiuni pe care de multe ori clientul nostru nu le cunoaște în detaliu. Toate acestea, ne dau încrederea că nu-ți livrăm doar grafică web frumos colorată, ci un lucru mult mai important: funcționalități reale ce te ajută cu adevărat să crești businessul tău în online!

02

Realizare Site Web perfomant: de la concept și implementare, până la promovare agresivă

Vizio Case Study

   Să fii prezent în mediul online e mai puțin un moft astăzi cât o necesitate absolută. Peste o treime din tranzacţiile de cumpărături se desfășoară astăzi online și aproape 90% din căutările de informații, produse și servicii se derulează pe Internet. Până și reclamele clasice precum bannere, flyere, anunțuri în ziare, te trimit către un site web unde poți afla mai multe despre firma/persoana cu care vrei să intri în contact sau produsul pe care dorești să-l cumperi.
   La IT eXclusiv înțelegem prin procesul de realizare site web, un proiect care să genereze imediat rezultate, adică să-ți aducă vizitatori și să te facă imediat remarcat. Un site web performant, fie că e un site de prezentare simplu, fie unul foarte complex, trebuie să aibă, din punctul nostru de vedere, o serie de caracteristici:

   1. Să aibă zero erori tehnice de programare și să fie validat cu tool-uri online ce analizează codul-sursă.
   2. O interfață grafică originală și atractivă, conținut plasat inteligent și layout afișat corect.
   3. Viteză optimă de încărcare a paginilor, iar timpul petrecut pe site să fie o experiență placută pentru utilizator.
   4. Integrare cu rețelele sociale, posibilitate de accesare și navigare optimă de pe toate dispozitivele mobile.
   5. Optimizarea (SEO) OnPage eficientă trebuie să fie primul task pe care-l avem în vedere mereu.
   6. Structurarea informației, în mod corespunzător, în site-ul web, astfel încât utilizatorul să găsească imediat ce își dorește.
   7. Facilități interactive care să permită comunicarea utilizatorilor cu site-ul web și un CMS (panou de administrare) foarte performant.

   Toate aceste caracteristici constituie pașii necesari în construcția unui site web performant. Ne mândrim cu sute de proiecte de anvergură realizate de-a lungul anilor și cu o echipă de profesioniști care se specializează continuu și pun la dispoziția ta, experiența acumulată pentru ca tu să devii colaboratorul nostru, iar noi să devenim partenerul tău în domeniul web design.
   Încă din anul 2008, scopul nostru principal este de a te ajuta să-ți crești vânzarea în mediul online și de a-ți face cunoscut brandul. În tot acest timp, echipa noastră formată din web designeri, programatori și experți în marketing online s-a mărit deoarece și cerințele pieței sunt din ce în ce mai exigente. Credem că orice site web pe care îl pornim trebuie să fie transformat într-un succes total și știm să facem asta pentru că noi colaborăm în mod real cu clienții noștri și nu îi tratăm cu superficialitate.

   Suntem mereu pregătiți pentru provocările din prezent și viitor, învățând din trecut și spunem asta deoarece știm cu toții că tehnologia evoluează extrem de rapid și odată cu ea și clienții dar mai ales concurenții tăi.
   Poți să ne contactezi oricând dorești un site nou, dar și dacă ai deja unul sau mai multe site-uri și te interesează să le crești performanțele, aspectul, conținutul și impactul asupra consumatorilor de pe piață.

03

Învață să conduci un business de succes cu un site web performant!

agency shadow pisica soricel

   Probabil cel mai vizibil și măsurabil lucru la un site web este, pe lângă creșterea vânzărilor și a brand-ului tău, costul prmovării ulterioare a acestuia. Situația este foarte simplă: atât timp cât ai un profit crescut (ROI - Return On Investment) cu un buget scăzut, site-ul este unul de mare succes, adică rata de conversie este mare, deci vei avea mulți clienți. Din păcate, toate acestea se văd doar după ce ai lansat și ai terminat complet procesul de realizare site.
   Deci, având această strategie, pentru noi procesul de realizare site înseamnă crearea încrederii vizitatorilor în brand-ul tău. Pe lângă toate aspectele tehnice și de design, elementele de marketing sunt „ingredientele minune” pe care un site web profesional trebuie să le conțină și să le expună în cel mai bun mod posibil.

   Suntem cu toții de acord că un site web trebuie să fie foarte profitabil încă de la începutul promovării acestuia, însă nu uita faptul că explozia vânzărilor peste noapte poate fi doar o întamplare plăcută, deoarece încrederea utilizatorilor se câștigă în timp și se poate pierde aproape instantaneu!
   Diferența dintre IT eXclusiv și restul agențiilor full web services, este că noi înțelegem faptul că toate site-urile pe care le realizăm trebuie să fie personalizate, deci diferite din punct de vedere grafic, înțelegem ce înseamnaă termenul-limită și mai ales înțelegem faptul că majoritatea au un buget limitat.
   În orice situație, procesul de creare site web este unul destul de complex dar, la final acesta trebuie să reflecte 3 lucruri importante:

   1. Cine ești?
Oricine ai fi, diferențiază-te de concurență prin mesajele de marketing 100% originale!
   2. Ce oferi clienților?
Un site web profesional trebuie să reflecte mereu afacerea ta!
   3. Cum faci asta pentru clienții tăi?
Ascultându-i și oferindu-le informația corectă în timp util!

   Era promovării online se schimbă mereu dar și tipurilr de site-uri web. Felul în care un motor de căutare indexează un site web se schimbă extrem de des, se pune tot mai mult accent pe conținutul original dar și pe rapiditatea / uşurinţă în navigarea web. Mai mult de atât, din ce în ce mai multe firme de web design creează, pe lânga site-ul web principal, bloguri de companie complexe. Acestea sunt interconectate mai ales cu paginile din rețelele sociale ale acelor companii.
   Un site web iți aduce avantaje majore doar dacă este bine întreținut, iar acest lucru este admis de tot mai mulți antreprenori în ultima vreme.
   Promovarea afacerii în online rămâne cel mai evident avantaj. Un site web de prezentare trebuie văzut ca o investiție foarte bună, de durată, iar aceasta trebuie obligatoriu să-ți aducă un profit cat mai rapid și pe termen lung.

   Indiferent de industria în care activezi, oferind informații valoroase și chiar gratuite, creezi o audiență care se poate transforma foarte rapid în clientelă. Tu creezi credibilitate și autoritate, iar potențialii clienți te vor alege mai degrabă pe tine decât concurența.
   Sunt numeroase cazurile în care prețul unui produs sau serviciu nu este cel mai ieftin dintr-un anumit domeniu și totuși este bine vândut datorită elementelor de trust ale site-ului / brand-ului respectiv.
   Deci nu neapărat trebuie să vinzi cel mai ieftin ca să câștigi constant, ci trebuie să oferi încredere, informații perfect corecte și suport mereu clienților tăi pentru a-i ține aproape.

   În paralel, conectarea unui site de prezentare cu un blog aferent și o pagină web de socializare, conduce la mai mult trafic spre site-ul tău. Vei crea, în acest fel, o comunitate de oameni și nu doar de "listă de IP-uri" care te accesează. Am spus „oameni” pentru că tehnologia este un domeniu „rece”, însă social media o transformă într-un loc „călduros”, deoarece userii interacționează mult mai uşor, rapid și își exprimă sentimentele și comentariile despre produsele sau serviciile tale, în timp real.
   Cei care îţi vor vizita site-ul de prezentare al companiei tale, vor interacţiona între ei și se va crea o imagine bună și reală în jurul serviciilor și produselor oferite. Vei primi feedback direct din piaţă, vei învăţa mai multe de la clienţii tăi şi vei câştiga indirect publicitate gratuită.
   În concluzie, un site web de prezentare trebuie să îți creeze fenomenul de networking: îți oferă vizibilitate în rândul clienților, vei fi invitat să participi la diferite evenimente și, mai ales, vei cunoaște oameni din industria ta sau viitori parteneri ori furnizori!

04

Prima realizare, este când site-ul tău web perfomant îți aduce profit constant

agency shadow planes firma web design tableta itexclusiv creta albastra creta rosie creta verde

   Pentru ca un site web să devină o investiție profitabilă, nu uita că primul lucru este impactul vizual, design-ul și organizarea informației sau uşurinţa în folosirea acestuia. Plecând de la această premiză, restul elementelor de calitate sunt: lipsa erorilor, optimizarea internă și completă pentru motoarele de căutare și nu în ultimul rând, respectarea domeniului de activitate.
   Indiferent de domeniul în care activezi, cu siguranță ai cel puțin un angajat, adică o persoană care are anumite taskuri de rezolvat într-o perioadă de timp clar determinată. Această persoană face parte din resursele umane ale firmei tale, resurse oarecum limitate și destul de costisitoare.
   De aceea, un site web înlocuiește lejer o bună parte din activitatea unor angajați, însă nu ține cont de program deoarece „lucrează” nonstop, răspunde automat clienților prin oferirea informațiilor corecte și, ceea ce este mai special, vinde aproape singur produsele sau serviciile tale.

   IT eXclusiv creează site-uri web profesionale, după ce analizează domeniul tău de activitate. În viziunea noastră, un website de succes este acela în care, dacă am elimina toate elementele ce țin de content, texte / mesaje și ar rămâne doar design-ul sau grafica web, utilizatorul tău trebuie să înțeleagă imediat despre ce este vorba și la ce se referă acel site web.
   Deci, doar din grafica web trebuie să reiasă domeniul tău de activitate, fără niciun dubiu. Așa cum am mai menționat, ne place să realizăm un design web nou sau să rebranduim o afacere deja existentă. Evident, am avut mulți clienți care au venit cu temele lor grafice și alte elemente de design pe care le-am adaptat exact cum și-au dorit.
   Fiecare site creat de noi are panou de administrare (CMS) ușor de folosit și updatat, lucru făcut cel mai bine chiar de administratorul acelui site web.

   Știm cu toții cât de important este să oferi informații în timp real despre produsele și serviciile comercilizate. Concurența este mare și în creștere în orice domeniu, iar clientul final este din ce în ce mai inteligent și caută informații cât mai repede posibil, învățând să facă distincţia printre furnizori. Noi am dezvoltat un sistem de administrare web adaptat mereu la nevoile tale, indiferent de tipul de site.
   Training-ul oferit la predarea site-ului tău, este gratuit, ba chiar ne place să spunem că este "obligatoriu" de făcut de către orice agenție de web design.
   Oricât am discuta depre procesul de creare a unui site, mereu vom găsi o multitudine de opțiuni benefice acestuia și deci afacerii tale: de la concept site, logo, siglă, formulare contact personalizate, newslettere, până la filtre avansate de căutare în site și chiar full responsive design.

   Un site care dorește să evolueze și să-și țină clienții aproape trebuie să fie mereu îmbunătățit, atât contextual cât și grafic. Noi îți suntem alături mereu și am creat pachete de mentenanta site, serviciu ce menține între tine și noi o relaţie de business.
   În ziua de azi, aproape toate site-urile web, ba chiar și afacerile fără site web (care nu au nici măcar un domeniu web) dispun de o referință sau pagină în rețelele de socializare. Rețelele de socializare, probabil că știi deja, sunt site-uri web ce unesc sute de milioane de persoane din întreaga lume, persoane ce au scopuri, gusturi și păreri asemănătoare sau nu, dar au un scop comun: transmit informația în mediul online aproape instantaneu.
   Pe noi dar și pe tine, ne interesează ca aceste persoane, dacă s-ar putea chiar toate, să vorbească de preferat pozitiv, despre afacerea sau site-ul nostru web în online.

   În concluzie, prezența site-urilor de socializare are un impact enorm asupra promovării web, promovare ce era limitată doar la căutările directe în motoarele de căutare. Deci, nu uita de importanța rețelelor de socializare în raport cu noul tău site. Despre promovare vă oferim mai multe detalii la secțiunea specifică: Promovare Site Web.
   Mulți clienți consideră că un site web este finalizat imediat cum grafica sau partea vizuală este implementată de agenția de web design. După noi, este eronat acest lucru, deoarece un site de prezentare constă și în mesajele sau textele din care este alcătuit. Și aici, de fapt, urmărim două lucruri: ceea ce trebuie să citească utilizatorul, dar și ceea ce trebuie să indexeze motoarele de căutare. Împreună cu tine, vom identifica și implementa cuvintele și expresiile-cheie specifice domeniului tău de activitate, în cel mai corect mod posibil.

05

Îmbinarea perfectă între tehnologiile web și nevoile tale într-un site de prezentare = misiunea noastră!

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

CE ÎȚI DOREȘTI TU?

   CE ÎȚI DOREȘTI?
   Să arăți publicului tău țintă ce face businessul tău cu adevărat!
   Atunci când un utilizator vizitează site-ul tău web, cu siguranță îți dorești să-l întâmpini cu o grafică web fresh și originală, pentru că știm cu toții cât de importantă este prima impresie. Obligația ta nu este să ne desenezi ceea ce îți dorești, ci doar să ne sugerezi ceea ce îți place sau cum îți imaginezi noul site.
   Dacă ne indici un site web ce face parte din concurența ta directă, gandește-te totuși că și clienții tăi pot critica lipsa de originalitate a ta sau a concurentului. Ai mereu în vedere că un site web nu este doar un desen virtual frumos ci o multitudine de elemente de marketing ce pot transmite multe mesaje vizitatorului.

   A avea o afacere, din păcate, în general, este un job greu, poate cel mai greu din lume. Spunem asta pentru că, deși ai impresia că ești un antreprenor bun, în mediul online este ușor de administrat un site web, însă imposibil de prezis, de exemplu, poziția în motoarele de căutare.    Deci, nu te poți baza pe vești și sugestii mai puțin avizate, ai nevoie de cifre și rapoarte clare din partea specialiștilor. Când utilizatorul este deja pe site-ul tău web, îți dorești să aibă o experiență plăcută de navigare, chiar dacă domeniul tău de activitate este unul mai puțin comun. Practic, vrei ca noul site web să fie curat, simplu și ușor de utilizat, dar în același timp să aibă funcții complexe și să se diferențieze de restul.

   CE ÎȚI OFERIM NOI?
   Transpunerea perfectă a activității tale din mediul fizic, în mediul online!
   Experiența noastră în serviciul de creare pagini web ne ajută să realizăm imaginea virtuală perfectă, respectând cerințele tale și implementându-le cu ajutorul cunoștințelor noastre în programare web: PHP, HTML, CSS, JavaScript și Ajax.
   Grafica unui site web pornește de multe ori de la o simplă siglă sau logo-ul acestuia, lucru pe care îl tratăm cu maxim interes deoarece este elementul de marketing probabil cel mai ușor de reținut de către viitorii tăi clienți. Indiferent că ești o firmă mică sau mare, nu uita cât de importantă este imaginea site-ului tău atunci când îți dorești să fii cu un pas în fața concurenței.

   Un task greu pentru oricine, poate rămâne totuși promovarea web și targetarea potențialilor clienți. Este normal ca activitatea, produsele, serviciile să difere de la afacere la afacere și odată cu acestea, userii și comportamentul lor nu se vor asemăna.
   Dorim să te surprindem plăcut oferindu-ți posibilitatea să alegi cele mai rapide mijloace de promovare web cu rezultate 100% măsurabile.
   Ne bazăm pe statistici și rapoarte realizate de noi de-a lungul anilor, ce definisc eforturi financiare considerabile, investiții strategice atât în SEO, promovare CPC și social media. Ca și viitor client al nostru, situția este simplă, pentru că vei culege roadele acestor investiții făcute de noi în trecut.
   Sperăm ca experiența noastră de până acum să te ajute în targetarea cât mai eficientă a noilor tăi clienți din online.

   Știm când discutăm despre grafica unui web site, că lucrurile simple ce transmit mesajele corecte și de impact, sunt de fapt, lucrurile cele mai complicate de facut. Însă, așa cum am mai menționat, lucrând transparent cu tine, cu ajutorul codului curat, al designerilor cu viziune și cu sprijinul experților noștri în marketing online, am realizat sute de proiecte de succes care i-au încântat pe clienții noștri, dar mai ales pe clienții finali ai acestora.
   Am rămas mereu creativi, deschiși la noi provocări și am luat în serios părererea ta ca și client, realizând design-ul web al site-urilor, din elemente grafice ce diferențiază brandul respectiv de concurență.

magazin online la cheie business
magazin online la cheie premium
Web Site
Standard
 • Conținut dinamic cu 5 pagini principale
 • Design responsive, optimizat pentru mobile
 • Panou de administrare (CMS) perfomant
 • Formular de contact
 • Hosting Web + Consultanță + Training = Gratuite

De la 899€
Web Site
Premium
 • Conținut și structură dinamice
 • Număr nelimitat pagini
 • Concept grafic + Identitate vizuală unice
 • Full responsive mobile + UX / UI Design
 • Panou administrare (CMS) optimizat, performant
 • Optimizare (SEO) OnPage inclusă
 • Formulare contact personalizate
 • Fluxuri inteligente automate incluse
 • Hosting Web + Consultanță + Training = Gratuite

Cere oferta
Cine are un web site de prezentare în ziua de azi? Acel antreprenor sau afacere cu viitorul asigurat!
Creare Site Web Creare Site Web 5 14 899.00lei Servicii Complete de Creare Site Web Performant de la 899€⭐Realizare Site Prezentare 100% Original⭐Optimizat Google cu Ultimele Tehnologii Web
Ce spun clienții noștri?