ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Echipa Web Design ITeXclusiv.ro - Atingem performanțe maxime atunci când fiecare are un rol diferit și îl execută impecabil.

   Datorită evoluției, mai ales în domeniul online, operațiunea de realizare a unui proiect web, indiferent ca este un simplu site de prezentare sau magazin online, nu mai este la fel de ușoară ca acum 10 ani. Pentru o firmă de web design care se respectă, există taskuri bine definite, deadline-uri, workflow și mai ales productivitate. Pentru că stăpinim foarte bine domeniul online, avem experiența și mai ales resursele umane necesare să facem față cerințelor tale.
   Salesman - sau omul de vânzări, în viziunea noastă nu este acel om care te stresează sau spamează la telefon/e-mail. Este primul om care intră în contact cu tine și îți explică foarte detaliat ceea ce vei cumpăra și mai ales dacă e nevoie sa faci acel pas.
    Project Manager - Imediat ce devii clientul nostru, vei avea suport complet pe toată perioada de dezvoltare a proiectului tău. Project manager-ul, este ca un căpitan al echipei de dezvoltare web, are grijă atât de clientul nostru cât și de angajații noștri. Scopul principal este respectarea deadline-ului și a calității proiectului tău.
   Designer-ul Web - Cu un rol foarte important, un designer bun este un artist, în viziunea noastră. Acesta dă viață site-ului tău și transpune digital ceea ce tu îți dorești sau îți imaginezi.
   Web Developer - leagă toate elementele de grafică, funcționalitate și content, rezultatul final fiind unul clar: noul tău site exact așa cum l-ai dorit !
   Indiferent de funcția pe care o are un angajat sau partener ITeXclusiv, noi credem că misiunea sa nu este doar să realizeze un număr mare de proiecte web, ci un portofoliu cu care se poate lăuda oricând.
   Un alt aspect pe care echipa noastră pune accentul este timpul. Toți antreprenorii știu ce inseamnă această resursă de neprețuit, astfel noi nu o vom irosi și deci încercăm să-ți prezentăm design-ul site-ului tău web cât mai aproape de "final" și nu 10 variante slabe care te vor descuraja să o alegi pe cea mai bună.

Te așteptăm chiar în centrul capitalei să vezi locația noastră - Firma Web Design Bucuresti !

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firmă de Web Design din România !

Noutăți din mediul online