[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
Credem că SUCCESUL unei companii
este de fapt... SUCCESUL fiecărui individ
din echipa pe care o formeză !
0766 677 047 [email protected]

Echipa Web Design: Garantam Performanta si Implicare Maxima!

stefanE
Stefan E.
#Co-Founder
#Sales.Manager
constantinA
Constantin A.
#Co-Founder
#SEO.King
diegoE
Diego E.
#Web.Developer
lucianA
Lucian A.
#Web.Developer
ionutB
Ionut B.
#Web.Developer
gavriilP
Gavriil P.
#Web.Developer
AlinA
Alin A.
#Web.Developer
victorP
Victor P.
#Web.Designer
danP
Dan P.
#GoogleAds.King
andreiP
Andrei P.
#Programmer.Junior
AlexC
Alexandru C.
#Web.Tester
alinaS
Alina S.
#Content.Writer

O echipa Web Design este formată din oameni specializați în domenii diferite, pe care le iubesc!

   Datorită evoluției, mai ales în domeniul online, operațiunea de realizare a unui proiect web, indiferent ca este un simplu site de prezentare sau magazin online, nu mai este la fel de ușoară ca acum 10 ani. Pentru o firma de web design care se respectă, există taskuri bine definite, deadline-uri, workflow și mai ales productivitate. Ca și companie, ITeXclusiv stăpânește foarte bine domeniul web development și are experiența, strategia și resursele umane bine alese, pentru a face față chiar și cerințelor clienților pretențioși.

Orice echipa Web Design trebuie să aibă oameni "cheie" !

   "Salesman" - sau omul de vânzări, în viziunea noastă NU este acel om care te stresează sau spamează la telefon/e-mail. Este acel membru al echipei foarte important, ce îți prezintă în detaliu, foarte clar și corect, oferta noastră de servicii sau ceea ce primești la final și mai ales dacă ai nevoie de acel serviciu web.
   Web Project Manager - Imediat ce devii clientul nostru, pe toată perioada de dezvoltare a proiectului tău web, această personă este legătura dintre tine și echipa de producție (programatori și designeri). Web Project Manager-ul, este deci cel ce organizează procesele în echipa de dezvoltare web, are grijă atât de tine (clientul nostru) cât și de colegii săi din departamentul de producție. Scopul principal este respectarea deadline-ului și a calității proiectului tău.
   Designer-ul Web - Are un rol foarte important deoarece un designer web bun este un artist, în viziunea noastră. Acesta dă viață site-ului tău și transpune digital ceea ce tu îți dorești sau îți imaginezi.
   Web Developer (Programator Web) - unește toate elementele de grafică, funcționalitate și content. Important este ca rezultatul final să descrie un site exact așa cum l-ai dorit încă de la începutul colaborării cu noi.
   Indiferent de funcția pe care o are un angajat sau partener ITeXclusiv, noi credem că misiunea sa nu este doar să realizeze un număr mare de proiecte web, ci un portofoliu cu care se poate lăuda oricând.
   Un alt aspect pe care echipa noastră pune accentul este timpul. Toți antreprenorii știu ce inseamnă această resursă de neprețuit, astfel noi nu o vom irosi și deci încercăm să-ți prezentăm design-ul site-ului tău web cât mai aproape de "final" și nu 10 variante slabe care te vor descuraja să o alegi pe cea mai bună.

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firma de Web Design din România !

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro