office@itexclusiv.ro 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
Credem că SUCCESUL unei companii
este de fapt... SUCCESUL fiecărui individ
din echipa pe care o formeză !
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Stefan E.
#Co-Founder
#Sales.Manager
Ionut G.
#Project.Manager
Constantin A.
#Co-Founder
#SEO.King
Diego E.
#Full.Stack.Developer
Lucian A.
#Web.Developer
Ionut B.
#Web.Developer
Gavriil P.
#Web.Developer
Alex A.
#Web.Developer
Victor P.
#Web.Designer
Daniel B.
#Web.Designer
Dan P.
#GoogleAds.King
Andrei P.
#Programmer.Junior
Alina S.
#Content.Writer

Echipa Web Design: Performanțe maxime indiferent de Proiectul Web!

   Datorită evoluției, mai ales în domeniul online, operațiunea de realizare a unui proiect web, indiferent ca este un simplu site de prezentare sau magazin online, nu mai este la fel de ușoară ca acum 10 ani. Pentru o firmă de web design care se respectă, există taskuri bine definite, deadline-uri, workflow și mai ales productivitate. Pentru că stăpinim foarte bine domeniul online, avem experiența și mai ales resursele umane necesare să facem față cerințelor tale.
   Salesman - sau omul de vânzări, în viziunea noastă nu este acel om care te stresează sau spamează la telefon/e-mail. Este primul om care intră în contact cu tine și îți explică foarte detaliat ceea ce vei primi și mai ales dacă e nevoie sa faci acel pas.

   Project Manager - Imediat ce devii clientul nostru, vei avea suport complet pe toată perioada de dezvoltare a proiectului tău. Project manager-ul, este ca un "căpitan" al echipei de dezvoltare web, are grijă atât de clientul nostru cât și de angajații noștri. Scopul principal este respectarea deadline-ului și a calității proiectului tău.

   Designer-ul Web - Cu un rol foarte important, un designer bun este un artist, în viziunea noastră. Acesta dă viață site-ului tău și transpune digital ceea ce tu îți dorești sau îți imaginezi.
   Web Developer / Programator Web - leagă toate elementele de grafică, funcționalitate și content, rezultatul final fiind unul clar: noul tău site exact așa cum l-ai dorit !

   Indiferent de funcția pe care o are un angajat sau partener ITeXclusiv, noi credem că misiunea sa nu este doar să realizeze un număr mare de proiecte web, ci un portofoliu cu care se poate lăuda oricând.
   Un alt aspect pe care echipa noastră pune accentul este timpul. Toți antreprenorii știu ce inseamnă această resursă de neprețuit, astfel noi nu o vom irosi și deci încercăm să-ți prezentăm design-ul site-ului tău web cât mai aproape de "final" și nu 10 variante slabe care te vor descuraja să o alegi pe cea mai bună.

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firmă de Web Design din România !
eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 70€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 100€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

hosting web

» Hosting Web Design | Găzduire Site Web
Pe langă serviciile complete de web development, împreună cu partenerii noștri, oferim servicii profesionale de găzduire web, pe servere de top din Romania și nu numai, cu o performanță superioară și o tehnologie avansată, chiar și pentru cei mai pretențioși clienți cu care ne mândrim. Astfel, îți punem la dispoziție pachete de hosting web, incepând de la 20 Euro/an, pachete pentru orice tip de site web pe care il deții, fie că ești persoană fizică sau corporație. Ca și tehnologii, folosim Servere INTEL XEON [continuă să citești...]

Hosting / Gazduire Web

Prețuri Domenii și Găzduire Web

 
"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitala." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro