Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Credem că SUCCESUL unei companii
este de fapt... SUCCESUL
fiecărui individ
din echipa pe care o formeză !

Echipa Web Design: Garantam Performanta si Implicare Maxima!

stefanE
Stefan E.
#Co-Founder
#Sales.Manager
constantinA
Constantin A.
#Co-Founder
#SEO.King
diegoE
Diego E.
#Full.Stack.Developer
lucianA
Lucian A.
#Web.Developer
ionutB
Ionut B.
#Web.Developer
gavriilP
Gavriil P.
#Web.Developer
AlinA
Alin A.
#Web.Developer
victorP
Victor P.
#Web.Designer
danP
Dan P.
#GoogleAds.King
andreiP
Andrei P.
#Programmer.Junior
AlexC
Alexandru C.
#Web.Tester
alinaS
Alina S.
#Content.Writer
01

O echipa Web Design este formată din oameni specializați în domenii diferite, pe care le iubesc!

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

   Datorită evoluției, mai ales în domeniul online, operațiunea de realizare a unui proiect web, indiferent ca este un simplu site de prezentare sau magazin online, nu mai este la fel de ușoară ca acum 10 ani. Pentru o firma de web design care se respectă, există taskuri bine definite, deadline-uri, workflow și mai ales productivitate. Ca și companie, ITeXclusiv stăpânește foarte bine domeniul web development și are experiența, strategia și resursele umane bine alese, pentru a face față chiar și cerințelor clienților pretențioși.

Orice echipa Web Design trebuie să aibă oameni "cheie" !

   "Salesman" - sau omul de vânzări, în viziunea noastă NU este acel om care te stresează sau spamează la telefon/e-mail. Este acel membru al echipei foarte important, ce îți prezintă în detaliu, foarte clar și corect, oferta noastră de servicii sau ceea ce primești la final și mai ales dacă ai nevoie de acel serviciu web.
   Web Project Manager - Imediat ce devii clientul nostru, pe toată perioada de dezvoltare a proiectului tău web, această personă este legătura dintre tine și echipa de producție (programatori și designeri). Web Project Manager-ul, este deci cel ce organizează procesele în echipa de dezvoltare web, are grijă atât de tine (clientul nostru) cât și de colegii săi din departamentul de producție. Scopul principal este respectarea deadline-ului și a calității proiectului tău.
   Designer-ul Web - Are un rol foarte important deoarece un designer web bun este un artist, în viziunea noastră. Acesta dă viață site-ului tău și transpune digital ceea ce tu îți dorești sau îți imaginezi.
   Web Developer (Programator Web) - unește toate elementele de grafică, funcționalitate și content. Important este ca rezultatul final să descrie un site exact așa cum l-ai dorit încă de la începutul colaborării cu noi.
   Indiferent de funcția pe care o are un angajat sau partener ITeXclusiv, noi credem că misiunea sa nu este doar să realizeze un număr mare de proiecte web, ci un portofoliu cu care se poate lăuda oricând.
   Un alt aspect pe care echipa noastră pune accentul este timpul. Toți antreprenorii știu ce inseamnă această resursă de neprețuit, astfel noi nu o vom irosi și deci încercăm să-ți prezentăm design-ul site-ului tău web cât mai aproape de "final" și nu 10 variante slabe care te vor descuraja să o alegi pe cea mai bună.

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firma de Web Design din România !