Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Apariții Media și Evenimente Web Design
Suntem mereu alături
de Partenerii și Viitorii
noștri Clienți

Evenimente Web Design si Aparitii in Media by ITeXclusiv

IM World 2015

IM World 2015 / IM World 2016 / GoTech 2019 - Evenimente Web Design

   Încă de la primele ediții, am participat cu mare interes la IM World (sau actualul GoTech) - care este unul dintre cele mai mari evenimente „business to business” din România și nu numai, dedicat tehnologiei, soluțiilor digitale, mobile și software. Timp de două zile, în pavilionul central al Romexpo, agenția noastră de Web Development, a venit cu soluții concrete în domeniul Web Design, SEO (Search Engine Optimization), Promovării Web și Marketing Online.
Sursa: online.gotech.world

IM World 2015
IM World 2016
GoTech 2019

Animax.ro - Câștigător Gala Premiilor E-Commerce (GPec.ro) - Aparitii media

   Suntem bucuroși că am realizat magazinul online www.animax.ro, un Pet Shop cu o experiență foarte mare în domeniu. Compania Animax a evoluat de-a lungul timpului și știe că fiecare animăluț are o personalitate unică în felul său și are diferite nevoi! De aceea, magazinele Animax.ro vă oferă astăzi diferite game de produse de cea mai înaltă calitate din care puteți alege exact ce-i place animalului Dvs. de companie! De la hrană de toate tipurile, la accesorii și produsele de igienă și intreținere, până la jucării intelgente, sunt bine selecționate din gamele marilor producători din lume, de către personalul nostru bine trainuit!
Sursa: www.animax.ro
Detalii: www.gpec.ro

Animax
Gpec
Gala premiilor Gpec
Web Design Animax
web design drift

Sponsor 2015 - Clubul Sportiv Romanian Drift Community - Evenimente Media

   Clubul Sportiv Romanian Drift Community a fost înființat în anul 2014 şi îşi dorește unească toţi iubitorii acestui sport, atât piloţi amatori dar şi profesionişti, într-un cadru legal şi să dezvolte un sistem intern performant care să poată concura cu succes la nivel global, dar şi organizarea de competiţii de anvergură internaţională in Romania. Evenimentul-pilot organizat de Romanian Drift Community, la care au luat parte cei mai buni piloţi din România, a fost un real succes în toate mediile, astfel că în toamnă a fost organizat în premieră un Grand Prix autohton unde au concurat 22 de maşini care însumează peste 10.000 de cai putere.
Vezi video
Sursa: www.rodrift.ro

Romanian Drift Community
rodrift
Clubul Sportiv Romanian Drift Community

Fruteria.ro - Participant Gala Premiilor E-Commerce (GPec.ro) - Aparitii media

   Am dezvoltat magazinul online www.fruteria.ro împreună cu echipa lor de antreprenori foarte ambițioși. Fruteria.ro este un magazin online specializat în livrarea de fructe la birou pentru angajați, serviciu dedicat companiilor din București. Aceștia își doresc să împingă cât mai mult către clienți, produse românești, bio pe care le cumpără direct de la fermieri. Vor face pentru fiecare colaborator o poveste, accesibilă direct pe blogul lor. Cât despre fructele exotice, acum că au un volum estimat, vor caută parteneriate pentru a putea livra fructe intratate de maxim o zi în țară.
Sursa: www.fruteria.ro
Detalii: www.gpec.ro

fruteria
web design fruteria
gepec fruteria
web design fruteria
web design box

Sponsor 2015 K-1/Savate/Boxing and MMA - Sala Palatului - Evenimente Media

   Probabil printre cele mai vechi sporturi martiale din lume, in care 2 concurenti la aceasi categorie, se lupta doar cu ajutorul bratelor, contra timp (runde), boxul ramane sportul nostru favorit! IT eXclusiv incearca sa se implice din toate punctele de vedere, de fiecare data cand se iveste un meci organizat pentru ca avem incredere in tinerii talentati, asa cum speram sa fim si noi in ceea ce facem.

box sponsor
savate
web design box
Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firmă de Web Design din România !