Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Full Web Service Agency !
Ce înseamnă o firmă
de Web Design
& Development
serioasă?
01

Firma Web Design Bucuresti. Servicii Web Full Premium

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

   Încă din anul 2008, firma noastră IT eXclusiv este prezentă pe piaţa de web design din România (Bucuresti) și nu numai. Bazată pe o întreagă echipă de profesioniști, cu o experiență în programarea și design-ul web, IT eXclusiv a realizat și mai ales promovat online, sute de site-uri web, magazine online și aplicații web-based. Scopul nostru principal este ca tu să primești cele mai bune servicii web full premium existente în domeniu la orice oră.
   Ne mândrim că suntem o agentie web full premium, cu un capital 100% românesc, ce unește specialiști în programare web, design grafic, SEO și marketing online, și oferim sutelor de companii, o prezență de succes în mediul online internațional. Firma noastră s-a născut la începutul crizei economice din anul 2008, în Bucuresti și a crescut organic, înțelegând legile de aur din orice industrie: eficiență, performanță și calitate, dar și grija față de costuri.

   Tehnic vorbind trebuie să știi că noi, ITeXclusiv.ro, îți oferim servicii web design premium, precum:
• Servicii de web development: creare site web și magazine online complet administrabile, personlizate și mai ales gândite să-ți propulseze activitatea în online
• Programare web, implementare și management baze de date
• Servcii de marketing online: promovare web prin campanii CPC (Google Ads și Social Media) și campanii SEO
• Aplicații web-based, implementare și dezvoltare panouri de administrare site (CMS)
• Albume și cataloage digitale / online cu număr nelimitat de produse
• Servicii de rebranding complete: grafică web și print, design logo, toate cu ajutorul unei echipe creative de UX-designeri și graficieni web
• Servicii de întreținere / mentenanță web completă

   Indiferent de site-ul web realizat, magazinul online sau aplicația web dorită, ori campanie de promovare realizată de noi pentru tine, totul este de fapt rezultatul experienței noastre, căpătate prin miile de ore de muncă a echipei IT eXclusiv, din anul 2008 până în prezent. "Înțelegem viitorul" adică faptul că un proiect web nou este doar o piesă din marele puzzle pe care clientul nostru îl are de asamblat, puzzle ce formează întreaga sa afacere.
   Pentru a vedea o parte din proiectele web realizate, precum și părerile colaboratorilor noștri, te invităm să vizitezi secțiunea de portofoliu web design, cât și testimonialele clienților noștri.

02

Ce înseamnă o Agentie Web Design cu adevărat performantă ?

Vizio Case Study

   Ca firma web design 100% românească, înțelegem perfect nevoile clienților noștri, pentru că-i ascultăm și le oferim soluții care să acopere toate nevoile acestora. Atunci când vorbim despre servicii de web design profesionale, nu este suficient să fii bun în programare sau grafică web. Considerăm faptul că un proiect web bine realizat tehnic ca și programare, nu este suficient, trebuie să aibă și o interfață atractivă și user-friendly, care ofera o experiență plăcută utilizatorilor, sau poate de aplicații web și funcționalități care să automatizeze procesul de workflow.
   Totodată, o firmă de web design serioasă și cu experiență, vine cu soluții de promovare web eficiente, mai ales dacă discutăm despre motorul de căutare Google™. Rezultatele campaniilor de promovare trebuie să transforme traficul site-ului respectiv, în vânzări tot mai mari. Toate serviciile de promovare le oferim la prețuri care să renteze pentru clienții noștri.

   Calitatea serviciilor noastre web precum și prețurile fără concurență, ne-au ajutat să facem față provocărilor și să creștem alături de clienții noștri. Te invităm să ne cunoști mai bine și să ne povestești despre proiectul web dorit de tine, dar și despre alte servicii web conexe, din mediul online, pe care ți le dorești. Promitem să te servim în timp util, iar rezultatul să fie unul cel puțin egal cu așteptările tale. Ţintim mereu mai sus şi vrem să devenim mai buni cu fiecare proiect în care suntem angrenaţi.
   Ca agentie full web service, dorim să-i ajutăm pe toți cei ce apelează la noi și chiar credem că reușim pentru că suntem o echipă de profesionişti responsabili, serioși, receptivi și rapizi. Fiecare departament intern, fie că vorbim despre departamentul de programare, design, Sau cel de marketing, comunică foarte eficient, atât cu fiecare client, cât și cu celelalte departamente.

   Pentru noi, design-ul web trebuie să evidențieze foarte mult particularitățile de top ale produsului sau serviciului pe care viitorul tău site il ofera către clienții tăi. De aceea noi simplificăm lucrurile, insă menținem cele mai ridicate standarde din domeniul design-ului online și nu uităm faptul că avem de a face cu "un fel de artă", o artă nou aparută în lume, arta desenului online.
   Un alt aspect pe care îl cunoaștem și pe care îl respectăm foarte mult este consultanța, pe care o oferim după finalizarea proiectului tău. Suntem alături de tine, nu numai cu toate răspunsurile tehnice necesare, dar și cu implicarea noastră emoţională. Am spus intenționat "emoţională" pentru că noi trebuie să înțelegem afacerea ta înainte de a fi lansată în online și trebuie să-i oferim atenția necesară, exact ca atunci când ar fi afacerea noastră!

03

Garanția unui serviciu web design este angajamentul nostru ca firma web design bucuresti 100% serioasa!

agency shadow pisica soricel

   Dacă ai deja activitate în online, sigur urmărești să lucrezi cu profesioniști. Antreprenorii deschiși inovației tehnologice, reprezintă elita antreprenorilor din România și susțin schimbarea, progresul sănatos și organic. Aceștia caută, cu exigență și responsabilitate, cele mai eficiente soluții. Garanția noastră este dovedită de experiența acumulată, în care am colaborat cu foarte multe companii private din domenii și țări diferite, cu instituţii de stat, organizaţii, alte agenţii web şi proiecte UE.
   Firma de web design ITeXclusiv.ro garanteză funcționalitatea oricărui proiect web pe care tu îl derulezi cu noi, lucru ce a reieșit mai ales din faptul că multe dintre proiectele noastre vin din recomandările actualilor clienți. Primești cel puțin ceea ce ți-ai dorit, fără întârzieri, lipsuri sau piedici care să te impiedice cu ceva. Avem angajați cu o vastă experiență, ce folosesc ultimele tehnologii web compatibile cu orice dispozitiv mobil folosit.

   Totuși, ca în orice investiție chiar dacă este în mediul online, nu vrem să creăm nimănui iluzii false, de aceea spunem, încă de la început, că succesul nu îl garanteză nimeni niciodată.
   Cu toate acestea te întrebăm un lucru: cum este posibil ca fiecare domeniu de activitate, la nivel mondial, să aibă cel puțin o companie de top, cunoscută de miliarde de oameni? Credem că răspunsul se află chiar la finalul întrebării: "oamenii".
   Noi, în mod evident, nu suntem cunoscuți la nivel mondial, însă pe zi ce trece realizăm cât de importanți sunt oamenii care intră în contact cu noi, de la angajați până la clienții clienților noștri. Agentia web design ITeXclusiv.ro inseamnă, înainte de orice tehnologie web, oameni care vor să te ajute să crești, cel puțin în mediul online.

   În calitate de co-fondatori ai companiei pe care o conducem, suntem mereu interesați de două lucruri sau aspecte pe care noi le considerăm vitale: satisfacerea „cel puțin” 100% a clientului nostru final, dar și motivarea şi stimularea continuă a angajaților şi colaboratorilor noștri.
   Am lăsat partea materială sau profitul companiei pe ultimul loc, deoarece suntem siguri că, dacă cele două scopuri menționate mai sus sunt în continuă creștere, atunci profitul companiei noastre nu va sta pe loc.
   În concluzie, dezvoltarea mediului online, progresul fără precedent al comerțului electronic și extinderea folosirii internetului în fiecare zi ne deschid noi orizonturi și oportunități de a realiza „imagini online” pe care toți oamenii le vor iubi. Promitem să asigurăm promptitudine și garanție tuturor proiectelor noastre, fără rezerve.

04

servicii web design full premium și proiecte de succes la costuri accesibile, nu doar in Bucuresti!

agency shadow planes firma web design tableta itexclusiv creta albastra creta rosie creta verde

   Din păcate nu toate site-urile web sunt construite egal! Firma noastră de web design s-a născut din pasiune și curiozitate. Apoi, am văzut un mare potențial și am început să construim... de la simple site-uri de prezentare până la platforme complexe cu multe funcționalități, în care poți vinde 3 produse sau 300.000 de produse.
   Facem lucruri uimitoare cu oameni uimitori! De aceea când gândim o ofertă ținem cont de trei aspecte principale:

• PREȚUL: ca și în cazul calității serviciilor full premium oferite și atunci când discutăm despre latura financiară, îți oferim cel mai bun preț posibil pentru proiectul web pe care îl vom realiza pentru tine. Faptul că folosim intern, aplicații performante de management al timpului și workflow-ului, ne permite sa monitorizăm exact numărul de ore lucrate și astfel vom da mereu o cotație de preț cât mai corectă.
• SUPORTUL: pachetele noastre de web design sunt concepute pentru a garanta siguranța, de accea rămânem alături de tine cu servicii de consultanță tehnică periodică. Majoritatea clienților noștri se transformă în partenerii noștri pe termen lung pentru care aducem constant valoare activității lor. Deci oferim servicii lunare de administrare pentru orice proiect web realizat, indiferent de anvergura acestuia.
• GARANȚIA: indiferent că business-ul tău este in Bucuresti sau in orice colț al lumii, tot ceea ce facem, vine însoțit de garanția bunei executări al acelui serviciu, deci garantăm funcționarea proiectului web, așa cum ne-am luat angajamentul față de client.

   Cănd discutăm despre conceptul design-ului web ori despre funcționalitățile acestuia, trebuie să ne facem remarcați în sensul bun și mai ales inovativi. Când toate elementele se îmbină plăcut dar și profesional, este clar faptul că vei converti mulți vizitatori cu noul tău site web ori magazin online.
   Suntem convinși că în orice business ce-și doreşte să aibă rezultate de top, trebuie cu toții să ținem cont că lucrăm cu „resurse umane” și nu cu roboți.
   Am putea să scriem mult mai multe, însă faptele sunt mai importante decât cuvintele, deci înainte de a porni un proiect web, trebuie să ne cunoaștem pentru că dorim să înțelegem nevoile și dorințele tale.
   Chiar știm să ascultăm și să înțelegem exact ceea ce-ți dorești și vom găsi mereu cele mai bune strategii pentru tine!

Vino să cunoști o Firma de Web Design în Bucuresti! Oferim servicii de web development premium !