ITeXclusiv.ro - Firma Web Design Bucuresti, Romania - Servicii Web Design premium la prețuri accesibile oricui!

   Încă din 2008 IT eXclusiv este pe piaţă cu o vastă echipă de profesioniști cu experiență în web design și peste 350 de proiecte web duse la bun sfârșit, totul pentru ca tu să primești cele mai bune servicii web existente în domeniu la ora actuală.
   Suntem o firma web 100% românească, care adună specialiști în programare web, design grafic, SEO și marketing online într-un proiect ce a reușit să ofere sutelor de companii cu care am lucrat o prezență online de succes, în mediul online internațional. IT eXclusiv s-a născut la începutul crizei economice și a crescut pe piață, înțelegând legile de aur din orice industrie: eficiență, performanță si calitate. Mai presus de toate, noi punem grija față de costuri!
   Tehnic vorbind, trebuie să știi că te putem ajuta cu următoarele servicii web integrate:
• Web design, creare site web și magazine online personalizate, complet administrabile, toate având o grafică originală;
• Servicii de promovare site, marketing online și SEO;
• Programare web, implementare și management baze de date, design și grafică web;
• Albume și cataloage digitale, bannere, logo-uri și alte elemente de identitate vizuală;
ReBranding complet - cu o echipă creativă de graficieni și artiști;
• Aplicații web, implementare și dezvoltare panouri de administrare site (CMS);
• Animații flash, prezentări interactive, prelucrare fotografii digitale, grafică vectorială, design cataloage, mape și pliante;
• Servicii de întreținere / mentenanță web completă, pe bază de abonament pentru site-uri web și magazine virtuale.
   Fiecare web site, grafică web, CMS, aplicație web, campanie de promovare realizată de noi, sau pur și simplu orice sfat pe care îl dăm, totul este rezultatul experienței căpătate prin miile de ore de muncă a echipei IT eXclusiv, din anul 2008 până în prezent. Noi chiar înțelegem faptul că un site web nou este doar o piesă din marele puzzle pe care clientul nostru îl are de asamblat, puzzle ce formează întreaga sa afacere.
   Pentru a vedea o parte din proiectele realizate, precum și părerile colaboratorilor noștri, te invităm să vizitezi secțiunea de portofoliu web design, cât și testimonialele clienților noștri.

Agentie Web Design Bucuresti | Servicii Web Complete - Ce înseamnă o Firma Web Design serioasă ?

   Ca firma web design, am reușit să înțelegem cel mai bine nevoile clienților noștri ascultându-i și integrând soluții care să acopere toate necesitățile acestora. Atunci când vorbim despre servicii web design profesionale, nu este suficient să fii bun în programare sau grafică web. Clientul are nevoie nu doar de un site web bine realizat tehnic, ci și de o interfață atractivă și user-friendly, care să ofere o experiență plăcută utilizatorilor, de optimizare on site și off site, de aplicații și funcționalități care să automatizeze procesul de gestiune a clienților și a vânzării.
   Totodată, o firmă de web design serioasă vine și cu soluții de promovare web eficiente, metode de poziționare în top Google™ rezultate și materializare a traficului site-ului respectiv, în vânzări tot mai mari. Toate acestea vin la prețuri care să renteze pentru toţi clienții noștri.
   Dimensiunea integrată a serviciilor noastre de web design precum și practicarea unor prețuri fără concurență, ne-au ajutat să facem față provocărilor și să creștem alături de clienții noștri. Te invităm să ne cât mai bine, să ni te alături și să ne ceri să realizăm orice proiect web dorit de tine, dar și servicii web conexe, din mediul online. Promitem să te servim în timp util, iar rezultatul să fie unul cel puțin egal cu așteptările tale ! Ţintim mereu mai sus şi vrem să devenim mai buni, iar fiecare proiect în care suntem angrenaţi ne ajută în acest efort.
   Ca agenție web design, noi dorim să îi ajutăm pe toți cei ce apelează la serviciile noastre... Să-i ajutăm să fie foarte cunoscuți cel puțin în mediul online! Acest lucru este posibil deoarece suntem o echipă de profesionişti responsabili, serioși, receptivi și rapizi, iar fiecare departament ce formează IT eXclusiv, fie că vorbim despre departamentul de programare, web design, SEO sau cel de marketing/publicitate online, comunică foarte eficient, atât cu fiecare client final, cât și cu celelalte departamente.
   Pentru noi, design-ul web trebuie să evidențieze foarte mult particularitățile de top ale produsului sau serviciului pe care viitorul tău site il oferă spre vânzare. De aceea noi simplificăm lucrurile, insă mențiem cele mai ridicate standarde din domeniul design-ului online și nu uităm faptul că avem de a face cu un fel de artă, o artă nou aparută în lume, arta desenului online.
   Un alt aspect pe care îl cunoaștem și pe care îl respectăm foarte mult este consultanța oferită după finalizarea proiectului tău. Suntem alături de tine, nu numai cu toate răspunsurile tehnice necesare, ci și cu implicarea noastra emoţională. Pentru ca afacerea ta să aibă succes în online, ea trebuie înțeleasă înainte de a fi lansată și trebuie să-i oferim atenția necesară, exact ca atunci când ar fi afacerea noastră.

Garanția oricărui serviciu web sau site realizat este angajamentul nostru, adică datoria ITeXclusiv.ro - firma web design !

   Chiar dacă ai deja afaceri/activitate online sau doar sondezi terenul, suntem siguri că urmărești să lucrezi cu profesioniști adevărați. Știm că orice antreprenor, gata să se lanseze sau să se dezvolte online, reprezintă elita antreprenorilor din România, oamenii care susțin schimbarea, inovația, progresul, oameni care caută, cu exigență și responsabilitate, cele mai eficiente soluții. Garanția noastră este dovedită de experiența acumulată din anul 2008 până în prezent, timp în care am colaborat cu foarte multe companii private, din domenii și țări diferite, cu instituţii de stat, organizaţii, agenţii şi oficii europene sau cu proiecte comunitare. Practic avem soluții pentru aproape tot ce ține de mediul online: site-uri web de prezentare, magazine online, aplicaţii web, promovare online și SEO.
   IT eXclusiv garanteză funcționalitatea 100% a oricărui proiect web pe care îl derulezi cu noi, lucru ce a reieșit mai ales din faptul că multe dintre proiectele noastre noi vin din recomandările foștilor sau actualilor clienți. Primești cel puțin ceea ce ai comandat și ai plătit, fără întârzieri, lipsuri sau piedici care să te impiedice cu ceva în afacerea ta. Tehnic vorbind, pentru că avem angajați cu o vastă experiență în mediul online, folosim ultimele tehnologii în web design, toate gândite să fie compatibile pentru orice dispozitiv folosit de clientul nostru.
   Nu vrem să creăm nimănui iluzii false, de aceea spunem, încă de la început, că succesul nu îl garanteză nimeni niciodată. Totuși, te întrebăm un singur lucru: cum este posibil ca fiecare domeniu de activitate, la nivel mondial, să aibă cel puțin 3-4 reprezentanți/companii de top, cunoscute de miliarde de oameni? Credem că răspunsul este foarte simplu și se află chiar la finalul întrebării: OAMENI! Noi, în mod evident, nu suntem cunoscuți la nivel mondial, însă pe zi ce trece realizăm cât de importanți sunt oamenii care intră în contact cu noi, de la angajați până la clienții clienților noștri. IT eXclusiv inseamnă, înainte de orice tehnologie web, oameni care vor să te ajute să crești, cel puțin în mediul online!    În calitate de co-fondatori ai IT eXclusiv, suntem mereu interesați de două lucruri, aspecte pe care noi le considerăm vitale: satisfacerea „cel puțin” 100% a clientului nostru final, dar și motivarea şi stimularea continuă a angajaților şi colaboratorilor noștri. Am lăsat partea materială sau profitul companiei pe ultimul loc, deoarece suntem siguri că, dacă cele două scopuri menționate mai sus sunt în continuă creștere, atunci profitul companiei noastre nu va sta pe loc. În concluzie, dezvoltarea mediului online, progresul fără precedent al comerțului electronic și extinderea folosirii internetului în fiecare zi ne deschid noi orizonturi și oportunități de a realiza „imagini online” pe care toți oamenii le vor iubi. Promitem să asigurăm promptitudine și garanție tuturor proiectelor noastre, fără rezerve.

Servicii Web Design - Experiența noastră îți aduce costuri mici și calitatea așteptată!

   Fie că dorești un simplu site de prezentare sau o platformă complexă cu o serie de funcționalități, un magazin online în care să vinzi 3 produse sau unul pregătit pentru 100.000 de produse, experiența ne-a învățat să venim către colaboratorii noștri cu o ofertă ce ține cont de trei aspecte principale:
• PREȚ – căutam să ne poziționăm mereu pe locul întâi atunci când abordăm latura financiară, adică să avem cel mai bun preț din piață pentru serviciul web prestat.
• GARANȚIE – avem contracte în care stipulăm faptul că garantăm design-ul web sau conceptul grafic 100% autentic şi funcționarea proiectului respectiv, în conformitate cu angajamentele luate față de client.
• SUPORT - rămânem alături de clienți cu servicii de consultanță tehnică periodică. Astfel, mulți dintre clienții noștri s-au transformat în parteneri pe termen lung pentru care am reușit să aducem mereu avantaje și valoare business-ului lor.
   Ca firma web design ce se respectă, atât pe sine, cât şi clienții finali, considerăm că pentru viitorul proiect pe care îl vei realiza cu noi, trebuie „să venim cu ceva diferit decât restul”. Indiferent că vorbim de conceptul grafic al unui site sau de funcționalitățile lui unice, trebuie să fim remarcați și mai ales inovativi. Dacă aceste elemente sunt realizate într-un mod plăcut și profesional, este de la sine înţeles că vei atrage și vei reţine atenția vizitatorilor cu noul tău proiect web și, implicit, vei câştiga cât mai mulți clienți.
    În concluzie, suntem convinși că în orice activitate sau afacere pentru care doreşti rezultate de top trebuie să ții cont de faptul că avem de-a face cu „resurse umane”, nu cu roboți. Așadar, înainte de a demara orice proiect, trebuie să ne cunoaștem ca oameni, pentru că ITeXclusiv pune accentul mai întâi pe înțelegerea și cunoașterea nevoilor și dorințelor tuturor clienților. Ne mândrim cu faptul că știm să ascultăm și să înțelegem exact ceea ce iți dorești și că vom găsi cele mai bune strategii pentru tine!

Te așteptăm chiar în centrul capitalei să vezi locația noastră - Firma Web Design Bucuresti !

Noutăți din mediul online