Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Hai să discutăm despre
BRAND-ul tău și
iDentitate Vizuala!
Gândim BRANDUL cu pasiune
si succes!
01

Servicii de Branding, Identitate Vizuala, Marketing Online Complet

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

   Deții o firmă sau chiar o corporație și vrei să creezi o identitate vizuala sau brand de calitate cunoscut și apreciat de consumatori?
   Nu știi cum să realizezi o identitate vizuală și o campanie eficientă de marketing online?
   La IT eXclusiv găsești prima platformă integrată pentru servicii complete de ReBranding, Identitate Vizuala și Marketing Online disponibilă direct de la dezvoltatorul tău web.
   Dacă ești sau nu antreprenor, te-ai intâlnit cel mai probabil cu conceptele de marketing online, identitate de brand, identitate vizuală sau ai auzit despre manualele de identitate pe care marile corporații le elaborează și le integrează în procedurile lor de comunicare către piață și către consumatori.

   Din păcate, la toate aceste elemente esențiale afacerii tale știi probabil că iți trebuie un departament de marketing cu experiență, firme de publicitate specializate, designeri grafici, specialiști în web design și un buget de multe mii de euro dacă vrei rezultate bune și o imagine de brand consistentă. Până acum probabil că nu e nimic nou pentru tine, însă, aici intervenim noi, dorim să îți schimbăm radical concepția și venim cu o alternativă la toate probleme tale de marketing online.
   Targetul nostru este să realizăm campanii de marketing online eficiente și o identitate vizuala online, de top, iar tu să economisești bugete mari și sute de ore de muncă, obținând campanii de marketing online eficiente, care te plasează cu succes în atenția publicului și a potențialilor tăi clienți.

   Explicația este foarte simplă: dezvoltăm de mulți ani serviciile de web design, creare site, realizare logo, optimizare site, SEO și campanii de promovare generale, în care clienții au nevoie de un concept unitar pentru toate materialele lor de prezentare și de o identitate vizuala consecventă pentru prezența lor online și offline.
   Deci, pentru noi, să realizăm profilul/strategia completă de marketing online al unei companii, nu însemnă decât să punem „cap la cap” serviciile noastre în care excelăm din 2008 până în prezent. De aici reiese un lucru important: creșterea notorietății brand-ului tău cu o investiție mică și accesibilă oricărui antreprenor!
   Astfel am realizat că fără o idee unitară transpusă în toate mijloacele și instrumentele de comunicare, fără un proiect pornit de la zero și dus la bun sfârșit de o echipă de profesioniști, progresul oricărei afaceri online e lent și nesigur, eforturile pentru construirea imaginii de brand sunt uriașe iar rezultatele se lasă așteptate.

02

Ce oferim concret, când vorbim despre "Marketing Online"?

Vizio Case Study

   Înainte de a vă explica cum gândim, vă propunem să ne familiarizăm cu anumiți termeni tehnici din domeniul online, extrem de mediatizat in zilele noastre.
   Ce este procesul de MARKETING ONLINE ?
   Majoritatea utilizatorilor, înțeleg prin termenul de „Marketing” procesul de promovare al unor produse sau servicii, ceea ce este în mare parte adevărat.
   Procesul de marketing online sau „Internet Marketing” este o categorie a marketingului clasic, în care mediul principal de lucru este mediul online, sau mai simplu spus, Internet-ul așa cum îl cunoaștem cu toții. Marketing-ul online este format din e-mail marketing, social media marketing, display advertising, search engine marketing.

   Tehnic vorbind, putem spune că la baza marketingului online stau câteva elemente principale: creație și design web, web development și promovare web, toate având un singur target: CREȘTEREA VÂNZĂRILOR !
   O campanie de marketing online se împarte în mai multe ramuri dar cele mai împortante sunt: SEO, SEM, Campanii PPC, Social Marketing, E-mail Marketing, Affiliate Marketing, Video / Display Marketing dar și altele. O parte din acestea, le-am explicat în pagina de "promovare site", însă în continuare dorim să vă familiarizăm și cu ceilalți termeni.
   Email Marketing-ul este un instrument de promovare ce se bazează pe trimiterea unui număr foarte mare de e-mailuri către utilizatori targetați ce pot deveni ulterior posibili clienți finali. Newsletter-ul sau din păcate SPAMM-ul, sunt termeni ce pot fi ușor asociați cu acest tip de promovare, însă, pentru rezultate pozitive, important este ca cel care face acest lucru să aibă resurse reale și viabile. O altă caracteristică este că e-mailul trimis poate fi mereu personalizat, special creat pentru tipul respectiv de afacere, lucru ce aduce un mare plus în vânzări.

   Affiliate Marketing sau „Refferal Marketing-ul”, reprezintă forma de marketing, prin care compania principală se bazează pe vânzările partenerilor ce dețin site-uri web afiliate, adică din același domeniu de activitate. Practic, mai simplu spus, reprezintă un fel de parteneriat, bazat pe procent din vânzările finale.
   Video / Display Marketing dorește să atingă obiectivele companiei respective, prin difuzarea clipurilor video/grafice, pe diferite canale, web site-uri, portaluri și blog-uri de specialitate. Probabil vă sună mai cunoscut „reclamă prin bannere” - des asociată acestui tip de marketing, insă ceea ce trebuie să rețineți este că prin acest tip de reclamă, se pot targeta foarte exact clienții finali, la costuri foarte accesibilie.

03

Instrumentele pe care le folosim sunt profesionale, indiferent de campania de marketing online !

agency shadow pisica soricel

   Ce este o IDENTITATE VIZUALA ?
   O identitate vizuala sau „corporate identity” este formată din suma elementelor grafice, elementelor de design, logo și sigle, sloganul companiei, materiale publicitare, videoclipuri de prezentare, cărți de vizită dar și alte elemente, atât fizice cât și din mediul online.
   Așa cum am mai menționat, identitatea vizuală a companiei este cea mai importantă imagine a afacerii tale. Dacă aceasta are un design ce iese în evidență față de concurență, va inspira clienților tăi numai încredere, calitate și profesionalism.
   Identitatea vizuala se crează din elemente care au aceleași caracteristici, elemente ce vor forma o imagine unitară a viitorului brand. În aceste elemente, intră de la fonturi, culori, grafică vectorială, logo, grafică pliante, carți de vizită, packaging, broșuri și ambalaje, pană la web site companie și paginile social media ale acesteia.

   Dintre toate aceste elemente, am menționat un element cheie: logo-ul. Acesta probabil că este cel mai memorabil lucru când vorbim de un brand, deoarece acest element grafic sintetizează toate mesajele sau cel puțin mesajul principal pe care compania respectivă dorește să-l transmită. Deci, putem spune că un logo „corect desenat” are toate șansele să fie ușor de reținut și mai ales asociat corect cu un domeniu de activitate specific afacerii respective. În același timp, un logo neadecvat poate provoca repulsia clientului față de acel brand.
   Exact ca la o întâlnire fizică între vânzător și client, față în față, o identitate vizuala trebuie sa ofere credibilitate maximă brand-ului respectiv, oferindu-i deci clientului un feedback pozitiv 100%.

   Ca și concluzie, identitatea vizuala este imaginea de ansamblu al unei companii, afaceri, organizații sau brand și este înțeles de clientul final la nivel senzorial și nu numai.
   Care sunt etapele pentru realizarea imaginii de brand care să te facă realmente cunoscut, respectat și apreciat pe piață?
   Cum lucram cu zecile de clienți atât din țara cât și internațional și ce iți putem oferi?

   Structura noastră de lucru nu lasă nici un detaliu la o parte și flexibilitatea ne ajută să personalizăm proiectul dupa nevoile fiecărui client. La IT eXclusiv, echipa ta de profesioniști în marketing online, oferă într-un pachet special gândit și unic în Romania, următoarele servicii:
   ► Definirea alături de client a valorilor, misiunii și viziunii afacerii sale - pentru a le integra în conceptul propriu, unic, autentic, original - adică de identitate vizuală.

   ► Realizarea de site-uri web profesionale, integrare a logo-ului în toate mijloacele de comunicare existente sau dorite de client, astfel încât acesta să comunice valorile, misiunea și viziunea companiei.
   ► Analiza și construirea / modificarea tuturor paginilor și conținutului online (de pe website, blog, rețele sociale, etc.) pentru a obține o identitate vizuală unitară.

   ► Unitate și consecvență în folosirea așezării în pagină de la fonturi, a dimensiunilor de logo, a gamei coloristice și aranjării tuturor elementelor de conținut și prezentare, până la materialele de comunicare ale clientului.
   ► Design specific și grafică personalizată pentru toate instrumentele de marketing la un loc astfel încât să existe de la început consistență și consecvență în modul în care clientul comunică imaginea sa de brand (website, blog, newsletter, rețele sociale, cărți de vizită, mape de prezentare, broșuri, flyere, template-uri pentru prezentări, foi cu antet și multe altele).
   ► Realizare la standarde profesionale de spoturi video de reclamă conținând elementele grafice de identitate de brand ale companiei – la prețuri accesibile oricărui antreprenor.
   ► Realizare grafică de bannere online, anunțuri text și video, materiale de prezentare de toate tipurile.

   ► Alinierea tuturor mijloacelor de comunicare de brand, astfel încât să poți constitui un manual de identitate vizuală cu toate conceptele grafice (definite coloristic, dimensional, ca aspect și așezare) pentru a fi folosite pe site, pe rețelele sociale unde ești prezent, în e-mailurile pe care le trimiți, în newsletter-e și toate materialele tipărite de comunicare pe care le utilizezi.
   ► Integrarea indentității vizuale în toate proiectele de optimizare SEO derulate împreună cu IT eXclusiv.
   ► Campanii profesionale de marketing online, design și conținut de anunțuri, articole de blog, descrieri de produse și servicii, materiale video pentru prezentare online, realizarea de newsletter-e și acțiuni coerente de e-mail marketing către nișe de clienți potențiali – totul în notă cu imaginea de brand existentă, pentru atragerea de trafic, valorificarea instrumentelor de conversie și creșterea vanzărilor și a profitului.

   ► Orice alt instrument de comunicare și identitate de brand dorit de către client, definit într-o relație bazată pe profesionalism, respect față de afacerea ta, dorința de a te avea pe termen lung în comunitatea noastră de clienți fideli.
   ► Consultanță tehnică gratuită, garanția autenticității, confidențialității și originalității pentru proiectele executate.
   Evident lista de servicii pe care le oferim este mai mare, insă cum timpul este cea mai importantă resursă, am prezentat pe scurt, doar o parte mai importantă din ceea ce vom realiza pentru brand-ul tău.

04

O identitate vizuala și o campanie de marketing online pentru brand-ul tău, vor da mereu, incredere afacerii tale !

agency shadow planes firma web design tableta itexclusiv creta albastra creta rosie creta verde

   Lucreaza cu noi !
   Pentru că suntem o agenţie de marketing online, care înglobează toate serviciile de web design și promovare web, dorim să vă oferim servicii tehnice de top, strategii noi și creative pentru brand-ul tău. Reușita clienților noștri actuali există, deoarece aceștia înțeleg că nu este de ajuns să ai un site web și un logo frumos sau să aibă optimizare web bine făcută. Înțeleg faptul că au nevoie de o campanie de marketing online mereu activă și mereu dinamică, exact ca și pița în care aceștia activează.
   Nu uita că identitatea vizuala va da încredere afacerii tale și va oferi consistență în modul în care comunici cu angajații, cu partenerii de afaceri, cu clienții, cu piața. Indiferent de furnizorii de materiale tipărite sau de firmele de publicitate cu care vei colabora în viitor, vei avea pregătit kitul complet de instrumente de promovare online și IT eXclusiv iți va fi alături pentru orice modificări și optimizări vei dori în viitor.

   Intră și tu în comunitatea noastră de sute de clienți multumiți pe care îi valorizăm ca pe adevărați prieteni.
   Cel mai simplu lucru pe care îl poți face pentru a afla mai multe despre paleta noastră de servicii este să ne cunoști. În plus, ne dorim întotdeauna să aflăm problemele și nevoile cu care se confruntă potențialii noștri clienți.
   Vino la noi și te asigurăm de un mediu prietenos și în care explicăm fiecărui client, pe ințelesul său, toate beneficiile pe care le putem aduce afacerii sale în mediul online.

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firmă de Web Design din România !