Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Este imposibil să-i mulțumești pe toți...
Însă noi facem tot posibilul
cu fiecare proiect realizat
să îndeplinim visul fiecăruia
în mediul online !

Care este parerea clientilor nostri, din Web Design & Development?

vendome

Vendome Fine Jewellery (Radisson Blu)

vendome

Noi am avut un vis, o viziune. ITeXclusiv.ro a transformat totul în realitate. Eleganță, profesionalism, calitate, toate le-am întâlnit intr-o echipă tânără, dar care ne-a depășit așteptările. Mulțumirile și recunoștința noastră pentru excelența de care au dat dovadă în domeniul web design.

Animax.ro

css

Întotdeauna am pus accent pe calitate, iar asta nu inseamnă ceva irealizabil, deși mulți ar putea crede astfel. ITeXclusiv.ro ne-a dovedit că nimic nu este imposibil. Au venit cu idei și soluții inovatoare cu care ne-au caștigat simpatia, recunoștința și respectul. Îi recomandăm cu încredere oricui se află în căutare de profesionalism și performanță în domenii precum creare site sau magazin online.

css
ags

AGS Jewelry / AGS Amanet

ags

Companiile noastre s-au extins rapid pe piața din Romania în ultimii ani. Așa cum noi dorim să dăm valoare frumosului, așa și compania ITeXclusiv, cu o adevărată echipă de profesionişti, s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre şi a dat dovadă de o promptitudine şi seriozitate de "5 carate". Îi recomandăm cu cea mai mare încredere și încă odată: "Vă mulţumim, ITeXclusiv !"

Kodak Cinelabs

Kodak Cinelabs

Ceea ce ne reprezintă este profesionalismul, maturitatea și dorința de a reuși. Am căutat aceleași calități și la partenerii noștri. Acesta este motivul colaborării nostre cu ITeXclusiv.ro. Echipa lor de profesioniști web design, și-a îndeplinit misiunea cu profesionalism și maturitate. Cele mai calde mulțumiri și o singură urare: "Continuați să vă autodepășiți!"

Kodak Cinelabs
Perla Covasnei

Perla Covasnei

Perla Covasnei

Tradiție, poveste, mit, fantezie, realitate, garanția calității, sunt doar câteva din conceptele pe care le visăm pentru site-ul nostru. Așa că am căutat profesioniști care să ne ofere servicii excelente de web design pentru a îndeplini cerințele noastre. Suntem exigenți, e adevărat, dar rezulatul a fost pe măsură așteptărilor când am apelat la ITeXclusiv. Din acest motiv au recunoștința noastră și îi recomandăm cu încredere.

OTPfactoring.ro

OTPfactoring.ro

ITeXclusiv a fost un partener de încredere pentru noi, în special prin oamenii care lucrează acolo. Comunicarea este foarte valoroasă pentru noi, iar la ei am găsit înțelegere și rezolvare: "Îi recomand cu drag!"

OTPfactoring.ro
Wirom.ro

Wirom Gaz

Wirom.ro

Eram în căutarea unor servicii de calitate pentru crearea unui site, când am întâlnit o echipă minunată orientată spre calitate și nu cantitate. Ne-au ascultat cerințele, apoi au venit cu idei și propuneri surprinzătoare, în acord cu nevoile noastre. Nu ezitați să-i contactați dacă doriți calitate și performanță.

Taximondial.ro

Taxi Mondial

Cine se aseamănă se adună. Așa ne-am început colaborarea cu ITeXclusiv. Aveam nevoie de servicii de web design. Dar căutam servicii și soluții de cea mai bună calitate. Ca și noi, ITeXclusiv este recomandată prin profesionalism, pasiune, dinamism. Ne-au cucerit cu entuziasmul lor, iar rezultatul este vizibil oricui pe site-ul nostru. N-avem cuvinte pentru a ne explica mulțumirea. Continuați ca și până acum.

Taxi Mondial
Mihai Budeanu

Mihai Budeanu - Artist International

Mihai Budeanu

Ca artist ceea ce caut nu e foarte ușor de găsit, mai ales în zilele în care trăim. Îmi plac lucrurile frumoase și vreau să ofer tot ce e mai bun oamenilor. Am vrut ceva care să mă reprezinte, iar împreună cu ITeXclusiv.ro mare parte din viziunea mea a fost realizată. Mulțumesc echipei pentru serviciile excelente de web design, pentru calitate și performanță și nu în ultimul rând pentru că au venit în intâmpinarea dorințelor mele pe tot parcursul colaborării noastre.

Freddo.ro

Freddo

O locație atât de cunoscută și de exclusivistă precum este a noastră a primit o imagine de top ce ne reprezintă în totalitate. Iar partenerii de la ITeXclusiv au reușit să creeze o imagine de top în online. Comunicarea a fost cheia succesului colaborării noastre.

Freddo
woot

Woot.ro

woot

Am ales firma ITeXclusiv pentru că, încă de la prima întâlnire, ne-a plăcut dăruirea și implicraea lor. Clientul este important pentru ei, îi înțeleg necesitățile, pentru că au un portofoliu bogat. Am primit o grafică personalizată într-un timp scurt, grafică care s-a multa perfect pe produsele comercializate de noi. Mulțumim întregii echipe pentru efort.

Spitalul Clinic CF2 Bucuresti - spcf2.ro

CF2

Mult timp nu am acordat o atenție deosebită unui site online. Dar timpurile s-au schimbat foarte mult. Pacienții sunt foarte informați, iar înainte de a se prezenta la medic caută orice informație despre medici, caută review-uri. De aceea am găsit tot ajutorul și suportul necesar la ITeXclusiv, iar decizia de la lucra cu ei s-a dovedit una benefică pentru noi. Mulțumim!

CF2
Fruteria

Fruteria.ro

Fruteria

Misiunea Fruteria este despre cum livrăm zâmbete. La ITeXclusiv am primit tot zâmbete încă de la prima întâlnire. Iar apoi, fiecare întâlnire a fost tot despre zâmbete. O firmă cu oameni supercool!

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firmă de Web Design din România !