[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
Este imposibil să-i mulțumești pe toți...
Însă noi facem tot posibilul cu fiecare proiect realizat
să îndeplinim visul fiecăruia în mediul online !
0766 677 047 [email protected]

Care este parerea clientilor nostri, din Web Design & Development?

vendome

Vendome Fine Jewellery (Radisson Blu)

vendome

Noi am avut un vis, o viziune. ITeXclusiv.ro a transformat totul în realitate. Eleganță, profesionalism, calitate, toate le-am întâlnit intr-o echipă tânără, dar care ne-a depășit așteptările. Mulțumirile și recunoștința noastră pentru excelența de care au dat dovadă în domeniul web design.

Animax.ro

css

Întotdeauna am pus accent pe calitate, iar asta nu inseamnă ceva irealizabil, deși mulți ar putea crede astfel. ITeXclusiv.ro ne-a dovedit că nimic nu este imposibil. Au venit cu idei și soluții inovatoare cu care ne-au caștigat simpatia, recunoștința și respectul. Îi recomandăm cu încredere oricui se află în căutare de profesionalism și performanță în domenii precum creare site sau magazin online.

css
ags

AGS Jewelry / AGS Amanet

ags

Companiile noastre s-au extins rapid pe piața din Romania în ultimii ani. Așa cum noi dorim să dăm valoare frumosului, așa și compania ITeXclusiv, cu o adevărată echipă de profesionişti, s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre şi a dat dovadă de o promptitudine şi seriozitate de "5 carate". Îi recomandăm cu cea mai mare încredere și încă odată: "Vă mulţumim, ITeXclusiv !"

Kodak Cinelabs

Kodak Cinelabs

Ceea ce ne reprezintă este profesionalismul, maturitatea și dorința de a reuși. Am căutat aceleași calități și la partenerii noștri. Acesta este motivul colaborării nostre cu ITeXclusiv.ro. Echipa lor de profesioniști web design, și-a îndeplinit misiunea cu profesionalism și maturitate. Cele mai calde mulțumiri și o singură urare: "Continuați să vă autodepășiți!"

Kodak Cinelabs
Perla Covasnei

Perla Covasnei

Perla Covasnei

Tradiție, poveste, mit, fantezie, realitate, garanția calității, sunt doar câteva din conceptele pe care le visăm pentru site-ul nostru. Așa că am căutat profesioniști care să ne ofere servicii excelente de web design pentru a îndeplini cerințele noastre. Suntem exigenți, e adevărat, dar rezulatul a fost pe măsură așteptărilor când am apelat la ITeXclusiv. Din acest motiv au recunoștința noastră și îi recomandăm cu încredere.

OTPfactoring.ro

OTPfactoring.ro

ITeXclusiv a fost un partener de încredere pentru noi, în special prin oamenii care lucrează acolo. Comunicarea este foarte valoroasă pentru noi, iar la ei am găsit înțelegere și rezolvare: "Îi recomand cu drag!"

OTPfactoring.ro
Wirom.ro

Wirom Gaz

Wirom.ro

Eram în căutarea unor servicii de calitate pentru crearea unui site, când am întâlnit o echipă minunată orientată spre calitate și nu cantitate. Ne-au ascultat cerințele, apoi au venit cu idei și propuneri surprinzătoare, în acord cu nevoile noastre. Nu ezitați să-i contactați dacă doriți calitate și performanță.

Taximondial.ro

Taxi Mondial

Cine se aseamănă se adună. Așa ne-am început colaborarea cu ITeXclusiv. Aveam nevoie de servicii de web design. Dar căutam servicii și soluții de cea mai bună calitate. Ca și noi, ITeXclusiv este recomandată prin profesionalism, pasiune, dinamism. Ne-au cucerit cu entuziasmul lor, iar rezultatul este vizibil oricui pe site-ul nostru. N-avem cuvinte pentru a ne explica mulțumirea. Continuați ca și până acum.

Taxi Mondial
Mihai Budeanu

Mihai Budeanu - Artist International

Mihai Budeanu

Ca artist ceea ce caut nu e foarte ușor de găsit, mai ales în zilele în care trăim. Îmi plac lucrurile frumoase și vreau să ofer tot ce e mai bun oamenilor. Am vrut ceva care să mă reprezinte, iar împreună cu ITeXclusiv.ro mare parte din viziunea mea a fost realizată. Mulțumesc echipei pentru serviciile excelente de web design, pentru calitate și performanță și nu în ultimul rând pentru că au venit în intâmpinarea dorințelor mele pe tot parcursul colaborării noastre.

Freddo.ro

Freddo

O locație atât de cunoscută și de exclusivistă precum este a noastră a primit o imagine de top ce ne reprezintă în totalitate. Iar partenerii de la ITeXclusiv au reușit să creeze o imagine de top în online. Comunicarea a fost cheia succesului colaborării noastre.

Freddo
woot

Woot.ro

woot

Am ales firma ITeXclusiv pentru că, încă de la prima întâlnire, ne-a plăcut dăruirea și implicraea lor. Clientul este important pentru ei, îi înțeleg necesitățile, pentru că au un portofoliu bogat. Am primit o grafică personalizată într-un timp scurt, grafică care s-a multa perfect pe produsele comercializate de noi. Mulțumim întregii echipe pentru efort.

Spitalul Clinic CF2 Bucuresti - spcf2.ro

CF2

Mult timp nu am acordat o atenție deosebită unui site online. Dar timpurile s-au schimbat foarte mult. Pacienții sunt foarte informați, iar înainte de a se prezenta la medic caută orice informație despre medici, caută review-uri. De aceea am găsit tot ajutorul și suportul necesar la ITeXclusiv, iar decizia de la lucra cu ei s-a dovedit una benefică pentru noi. Mulțumim!

CF2
Fruteria

Fruteria.ro

Fruteria

Misiunea Fruteria este despre cum livrăm zâmbete. La ITeXclusiv am primit tot zâmbete încă de la prima întâlnire. Iar apoi, fiecare întâlnire a fost tot despre zâmbete. O firmă cu oameni supercool!

Te invităm la o cafea, să cunoști cea mai dinamică firmă de Web Design din România !
eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro