Promovare Site Web | Promovare Google - Evoluție, explicații detaliate, rezultate tangibile și multe altele, mai jos !

  Promovarea prin Google Adwords™ este de departe cea mai eficientă metodă de a vă face cunoscută afacerea chiar din momentul în care siteul a fost lansat. Ceea ce ne dorim cu toții, să fim în primele locuri în Google™ și să fim văzuți de potențialii clienți, se poate realiza printr-un sistem pay per click.
  Google Adwords™ este cea mai eficientă metodă de promovare site deoarece vă plasează în primele rezultate ale motorului de căutare, în căutările unor persoane care sunt deja interesate de ceea ce vindeți. Mai mult, tu plătești numai în momentul în care potențialul client vizitează siteul tău.
  Ultimele cercetări de marketing online, au indicat faptul că rata de conversie din prospecți în clienți a celor ce ajung pe un site în urma căutărilor pe Google™, este mai mare decât în cazul altor mijloace de promovare online cum ar fi bannere, articole de presă sau alte metode.
  De ce? În mare parte pentru că cel ce ajunge pe site-ul tău atunci când caută ceva înseamnă că are deja o întenție de cumpărare. Este în „dispoziție de cumpărare”.
  Singura condiție pentru un rezultat bun este că reclama ta de promovare să fie relevantă astfel încât cel care caută un produs să il și găsească pe siteul pe care intră.
  Cum concurența este acerbă în orice domeniu, trebuie să apelezi la tehnici specifice astfel încât link-ul către site-ul tău să fie cât mai vizibil, iar promovarea site-ului web prin anunțurile sponsorizate este una din cele mai sigure soluții.
  Anunțurile promovate, printre care și al tău, apar deasupra listei de rezultate organice și în dreapta ei, fiind evidențiate automat de către Google™. Mai mult, ai posibilitatea să schimbi cât de des dorești mesajul afișat și chiar să rulezi în același timp două reclame cu mesaj diferit pentru a vedea care dintre acestea obține rezultate mai bune.
  O caracteristică importantă a acestui serviciu de promovare site pe Google™, este faptul că iși permite să personalizezi modul de afișare al mesajului. Se poate ținti o anumită regiune geografică, o anumită categorie de vârstă sau mesajele se pot afișa la anumite ore. Astfel poți să te asigură că anunțurile vor fi afisate atunci când este cel mai probabil ca potențialii clienți să caute produsul sau serviciul oferit de site-ul tau web.

Cum ne implicăm atunci când iti dorești să pornești o campanie de promovare Google ?

  Cel mai mare avantaj este cel financiar. Prin sistemul CPC de la Google Adwords™ platești numai atunci când cineva dă click pe anunțul tău și ajunge pe site. Astfel te asiguri că persoana respectiva afla mai multe despre ceea ce oferi și dacă site-ul este suficient de convingător, să cumpere. Suma investită în Google Adwords™ poate să varieze și depinde de bugetul tău de promovare. Se pot pune limite zilnice sau lunare pentru a nu cheltui mai mult decât este planificat.
   Modul de afișare a reclamelor este complex și inteligent. Acestea sunt afișate de fiecare dată când un utilizator caută anumite cuvinte cheie pe Google™. Aceste cuvinte sunt stabilite impreună cu agenția de web design care se ocupă de promovarea siteului web și include cuvinte cheie evidente, dar și cuvinte cheie înrudite, sinonime și diverse variații pentru a putea trimite mesajul de marketing la cât mai multe persoane interesate.
  Prin acest serviciu de promovare Google™, poți afla cât de convingător este mesajul site-ului tău întrucât ți se pun la dispoziție numeroase unelte de raportare pentru a vedea câți utilizatori au dat click, cât au stat pe site și ce anunțuri au generat cele mai multe clickuri. Procesul se poate automatiza până într-atât încât vei ști exact cât trebuie să investești pentru a obține un client nou, capacitate oferită de puține alte mijloace de promovare.
  Google™ este motorul de căutare Nr. 1 în lume și este cel mai folosit motor de căutare de la noi din țară. Chiar și tu, când dorești să găsești ceva, apelezi la acest oracol modern. Pentru o investiție minimă, siteul tău poate fi acolo, în primul rând, de fiecare dată când există cerere pentru produsul sau serviciul oferit de tine.
  Cu o experiență încă din 2008, în domeniul promovării web, putem spune că iubim acest serviciu pe care il oferim mereu profesional: Campanii de Promovare PPC eficiente!
  Pentru noi, acest serviciu include:
► Consultanță și asistență în administrarea campaniilor.
► Raportare detaliată, analiză, măsurarea și interpretarea rezultatelor obținute la sfârșitul campaniei tale.
► Recomandări și alte optimizări periodice, menite sa crească conversia (vânzarea propriuzisă) și să scada costurile lunare.

Preturi Promovare Site Google™ - Cât costă și durează o Campanie de Publicitate?

  Analizăm afacerea ta, proces extrem de important, deoarece prin acest lucru aflăm: poziția actuală a afacerii tale pe piață, identificăm clinții tăi reali, setăm un target (unde dorim să ajungem) și in final analizăm și găsim și alte oportunități de promovare.
  Definim strategia si taskurile - în această etapă vom analiza tipurile de promovare site care se potrivesc în cazul afacerii tale: campanii text/content, display, video, remarketing, e-mail marketing, campanii social media.
  Optimizarea campaniei de promovare site, prin administrare periodică si maximizarea conversiei - pe tot parcursul procesului de promovare, testăm alternative, optimizăm conversiile (Click Through Rate) și găsim oportunități mereu.
  Raportul final și atingerea target-ului propus inițial - la finalul campaniei realizăm un raport, în care îți arătăm și explicăm tot ce s-a întamplat, iar tu trebuie să simți deja o creștere în vânzări.
  Pe termen mediu și scurt, promovarea Google Adwords™ este un sistem de promovare site / business foarte eficient și are un singur scop: creșterea vânzărilor. Sistemul ne ajută să obținem clienți și nu orice fel de clienți ci unii foarte bine targetați, adică asta se traduce prin salvarea unor cheltuili inutile din bugetul de publicitate.
  Datorită certificărilor și a suportului la nivel de agenție de top din partea Google, dar și a experienței dobândite, știm mereu să diferențiem un client nehotărât de unul serios ce îți poate aduce o rată de conversie ridicată.
  Tot noi ne ocupăm de optimizarea și alegerea cuvintelor cheie, realizarea anunțurilor atractive, setările cele mai viabile pentru tine ale campaniei de promovare site, monitorizarea vizitatorilor, conversiilor, performanțelor anunțurilor și al expresiilor cheie.
  Nimeni nu poate vorbi exact despre preturi promovare site, deorece acestea depind de mulți factori. Însă toți pot limita costurile și deci încadra perfect în bugetul alocat de tine inițial. Să pornești o campanie, costă și dureaza în funcție de concurența din domeniul de activitate, de produsele și serviciile pe care le oferă afacerea respectivă și de setările facute inițial (regiune, interval orar, tipul de afișare al anunțurilor, etc).
  Așadar, un pret promovare site poate fi influențat de mulți factori, vestea bună este că toți factorii sunt controlabili și că rolul nostru este să scădem mereu costul, ajungând la o conversie maximă.
  Pentru a menține preturile promovare site scăzute, monitorizăm și intervenim mereu asupra campaniei de promovare Google, respectăm cele mai bune practici, verificăm eligibilitatea cuvintelor cheie și dezvoltăm anunțuri noi din ce în ce mai performante. Evident, sunt multe alte procese pe care le executăm, insă nu dorim să îți pierdem timpul prețios cu detalii mai puțin importante, deoarece targetul principal este creșterea vânzărilor și a brandului.

Dicționar Promovare Site / Promovare Google AdWords

► Campanie Promovare Site / PPC (Google AdWords™) = sistem de promovare online, contracost (pay per click), bazat pe un buget prestabilit. Este un sistem foarte ușor de controlat și viabil, prin care utilizatorul iși alege cuvinte cheie din domeniului respectiv de activitate. Deci practic Google afișează anunțurile publicitare în motorul sau de cautare.
- Avantaje: Prețul ușor de controlat, numărul mare de accesări, selectarea publicului țintă foarte exact, conversia/rezultatele pozitive sunt foarte mari, rapoarte complet detaliate la fiecare sfârșit de campanie dar și multe alte avantaje.
- Dezavantaje: Imediat cum se termină bugetul alocat campaniei, reclama dispare.
► SEO = Search Engine Optimization este procesul de optimizare a vizibilității unui site web în orice motor de cautare, cu ajutorul unor procese tehnice riguroase, pe o perioada de timp definită si bine calculată. Rezultatele nu sunt mereu ușor de controlat, însă un SEO facut corect nu creează niciodată probleme.
- Avantaje: Odată ajuns pe o poziție de top pe anumite cuvinte cheie de maximă importanță, site-ul web optimizat își poate păstra pozția foarte mult timp.
- Dezavantaje: Rezultatele pozitive, poziția de top al noului site web optimizat, pot apărea într-un timp destul de mare (ex: 3 luni).
► SEM = Search Engine Marketing inglobează toate formele de promovare web a site-urilor, în toate motoarele de căutare și include toate formele de publicitate.
► Advertoriale / Articol = Este o publicație online, formată din text (aprox. 300-700 de cuvinte), imagini și videoclipuri, bine închegate, cu un sens și mesaj mereu original, pentru toți cititorii.
► Remarketing = Campanie de promovare site, care se adresează vizitatorilor site-ului, adică modul prin care se pot afișa automat, pentru fiecare vizitator, produsele accesate în trecut.
  În prezent, oamenii activi online nu mai cumpără nici măcar „apă plată” fără să caute brand-ul respectiv pe Internet. Mai simplu spus:
► 92% din utilizatorii de Internet români folosesc Google™ și Facebook™.
► 78% din utilizatorii de Internet români cred cu tărie în publicitatea online și deci se folosesc de ea.
► În urmatorii ani, în lume, traficul pe Internet va crește de aproximativ 15 ori.

  De ce avem un pret promovare site atât de accesibil? Deoarece IT eXclusiv depune mereu eforturi pentru îmbunătățirea sistemelor de promovare web. Cu ajutorul și implicarea ta, garantăm traficul către site-ul tău web, garantăm vizitatori targetați doar pentru produsele și/sau serviciile pe care le oferi. Tot noi garantăm buna realizarea și optimizarea oricărei campanii de promovare pe care o dorești.

Noutăți din mediul online