[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Cele 10 porunci in domeniul SEO pe care trebuie sa le respecti!

Cele 10 porunci in domeniul SEO pe care trebuie sa le respecti!

  Optimizarea site-ului şi conţinutului pentru motoarele de căutare este o activitate permanentă. Atunci când competiţia este acerbă, nu poţi spune niciodată că ştii suficient de multe sau că ai reuşit să găseşti reţeta magică de optimizare. De-a lungul anilor ne-am dat seama că pentru a te considera un specialist SEO, trebuie să ai ani întregi de muncă la activ şi că jocul îşi schimbă regulile de la un an la altul, de la apariţia unei metode noi la alta. Cu toate acestea, unele lucruri rămân la locul lor, unele reguli rămân ca un fel de porunci pe care dacă le respecţi ai şanse mai mari de succes.

   ITeXclusiv.ro îţi prezintă decalogul regulilor de optimizare SEO, lucrurile pe care niciun posesor de website nu ar trebui să le ignore:

  1. Scrie, sau angajează profesionişti să scrie pentru tine conţinut de calitate, înnoit constant.
  2. Construieşte o secţiune de ştiri sau noutăţi astfel încât oricine îţi vizitează site-ul să ştie că va găsi conţinut proaspăt.
  3. Alege cu atenţie cuvintele cheie. Foloseşte Google Analytics sau consulta specialiştii în optimizare SEO pentru a vedea care sunt cele mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta.
  4. Caută expresii cheie. Nu te mulţumi să urmăreşti atragerea de trafic pe anumite cuvinte cheie, caută să găseşti expresii cheie care au o competiţie scăzută şi care îţi pot creşte traficul.
  5. Atenţie la densitatea cuvintelor cheie. Procentele sunt subiect de discuţie, însă cu un 3-4% mergi la sigur.
  6. În conţinutul site-ului tău scrie cuvintele sau expresiile cheie bolduit ori cu italice.
  7. Optimizează imaginile de pe site. Ca şi articolele, şi imaginile au nevoie de cuvinte cheie şi descrieri relevante.
  8. Pune etichete materialelor video pe care le prezinţi pe site, pentru o mai bună clasare în Google.
  9. Pune hyperlink-uri expresiilor cheie din conţinutul tău.
  10. Follow-up. Urmăreşte continuu prin instrumentele specifice de analiză evoluţia site-ului tău pentru a înţelege optimizările pe care trebuie să le faci.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro