[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Este avantajos un magazin online gratuit?

Este avantajos un magazin online gratuit?

  Dintotdeauna pe lumea asta, oamenii au fost atraşi de tot ceea ce se poate obţine gratuit şi fără efort. De aceea providerii de hosting gratuit pentru magazine online sunt o adevărată mană cerească pentru toţi cei care doresc să-şi lanseze afacerea pe internet. În cele ce urmează vom trece în revistă avantajele şi riscurile de a-ţi lansa magazinul online pe o platforma gratuită, urmând să argumentăm care ar fi varianta optimă pe care ITeXclusiv.ro ţi-o recomandă.

AVANTAJE:

  1. Nu există niciun cost, astfel încât orice afacere aflată la început beneficiază de un atu dacă nu mai ai cheltuieli şi cu designul şi mentenanţa magazinului tău online;
  2. Nu trebuie să-ţi baţi capul cu probleme tehnice de administrare a magazinului online;
  3. Dacă magazinul tău online nu va fi un succes, nu e nicio problema; oricum nu ai investit nimic în el şi îl poţi închide imediat.

DEZAVANTAJE:

  Dacă plusurile par evidente şi ţin strict de costuri şi de bătaia de cap, dezavantajele ţin exact de ceea ce la prima vedere părea a fi avantajos:

  1. Gratuit nu mai înseamnă de multă vreme şi CALITATIV; nu te poţi aştepta la servicii premium şi funcţionalitate optimă de la un provider care foloseşte cuvântul GRATIS pentru a te atrage. Observă cu atenţie că majoritatea platformelor gratuite de magazine online oferă funcţionalităţi limitate sau perioade de “demo” după care trebuie să plăteşti un abonament sau un anumit preţ întreg pentru magazinul tău online. Astfel, te vei trezi că îţi este dificil să muţi magazinul pe o altă platforma şi că ai sfârşit prin a plăti bani pentru un magazin care – din punct de vedere format – arată exact ca alte sute de magazine de pe aceeaşi platformă. Plătind un web developer cu o valoare de cele mai multe ori mai mică decât salariul pe care-l oferi unei vânzătoare într-o luna, poţi avea un magazin online perfect customizat şi optimizat.
  2. Probleme tehnice aparente la magazinele online gratuite nu regăseşti la prima vedere tocma pentru că toate sunt construite pe acelaşi calapod. Încearcă să schimbi ceva, să faci o dezvoltare, să integrezi aplicaţii şi te vei lovi de o mulţime de piedici tehnice. Uneori e posibil ca întregul site să cadă şi atunci mai vinzi ceva? Magazinele online personalizate de profesioniști sunt full administrabile fără cunoștinţe avansate de IT. la cele gratuite, riscurile şi limitările sunt imense, în raport cu valoarea unui magazin online plătit, în care faci o dată o investiţie pentru a te bucura de rezultate şi flexibilitate pe termen lung.
  3. Tocmai pentru că te-ai lansat pe o platformă gratuită este posibil ca afacerea ta să nu aibă succes! Din moment ce nu ai elemente care să te individualizeze în raport cu competiţia, nu beneficiezi de optimizare SEO de calitate şi de promovare consistentă prin conţinut oferit de profesionişti, un magazin online gratuit va fi de cele mai multe ori un test pilot, o pierdere de vreme.

  În raport cu orice alte investiţii în deschiderea unui magazin clasic, de la închirierea spaţiulu până la salarii şi amenajări, costul realizării unui magazin online personalizat şi la standarde de calitate superioară este infim. De aceea, dacă tot te apuci de treaba asta, investeşte puţin în magazinul tău online şi roadele nu vor întârzia să apară. E păcat să pierzi timp cu magazine online gratuite ştiind dinainte că nu funcţionează pe termen lung şi că de fapt nu sunt “atât” de gratuite pe cât par.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro