Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Ce rol are analiza concurentei in crearea unui site

Ce rol are analiza concurentei in crearea unui site

  Atunci când spunem că oferim servicii de creare site de bună calitate, nu ne putem limita doar la partea de programare, design şi eventual conţinut. În general, crearea unui site web începe cu analiza nişei pe care se doreşte plasarea acestuia şi mai ales printr-o comparare foarte atentă a funcţionalităţilor site-urilor concurente, faţă de ceea ce se doreşte a fi realizat.

  Elementele principale de studiu în analiza eficientă a competiţiei ar trebui să conţină mai multe segmente:

  • - Identitatea vizuală. Ce logo-uri au competitorii? Cum arată grafic site-urile lor? Cum aş putea să fac ca site-ul meu să fie mai atractiv din acest punct de vedere? De la culoarea de fundal la fonturi, de la fotografii până la animaţii şi fişiere video, totul contează atunci când te compari cu competiţia.
  • - Funcţionalitatea şi aranjarea meniulu şi a paginilor. Cât de clare şi uşor de utilizat sunt meniurile concurenţilor? Ce lacune din dispunerea şi încărcarea paginilor lor pot folosi în avantajul meu? Au greşit cu ceva, au vreo funcţie care nu merge bine? Trebuie să mă asigur că pe site-ul meu toate paginile se încarcă corect şi toate funcţionalităţile sunt active. De multe ori aspectul general şi modul de încărcare a paginilor pot ajuta într-o competiţie cu site-urile concurente.
  • - Conţinutul. Cum sunt prezentate compania, echipa, produsele, serviciile? Ce limbaj se foloseşte în raport cu vizitatorul de site web? Cum le vorbesc clienţilor competitorii mei care au cel mai mult succes? Pot găsi modalităţi de exprimare care să atragă mai mult clienţii? Sunt informaţii pe care eu le-aş putea îmbogăţi despre un domeniu, un produs, un serviciu – în raport cu competitorii mei?

   IteXclusiv.ro se mândreşte prin calitate la preţuri mici în tot ce înseamnă creare de site-uri web, pentru că atu-ul principal este să înţelegi scopul unui site, nişa lui de piaţă şi competiţia, şi să poţi crea un site mai atractiv decât al concurenţei.