[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Ce rol are analiza concurentei in crearea unui site

Ce rol are analiza concurentei in crearea unui site

  Atunci când spunem că oferim servicii de creare site de bună calitate, nu ne putem limita doar la partea de programare, design şi eventual conţinut. În general, crearea unui site web începe cu analiza nişei pe care se doreşte plasarea acestuia şi mai ales printr-o comparare foarte atentă a funcţionalităţilor site-urilor concurente, faţă de ceea ce se doreşte a fi realizat.

  Elementele principale de studiu în analiza eficientă a competiţiei ar trebui să conţină mai multe segmente:

  • - Identitatea vizuală. Ce logo-uri au competitorii? Cum arată grafic site-urile lor? Cum aş putea să fac ca site-ul meu să fie mai atractiv din acest punct de vedere? De la culoarea de fundal la fonturi, de la fotografii până la animaţii şi fişiere video, totul contează atunci când te compari cu competiţia.
  • - Funcţionalitatea şi aranjarea meniulu şi a paginilor. Cât de clare şi uşor de utilizat sunt meniurile concurenţilor? Ce lacune din dispunerea şi încărcarea paginilor lor pot folosi în avantajul meu? Au greşit cu ceva, au vreo funcţie care nu merge bine? Trebuie să mă asigur că pe site-ul meu toate paginile se încarcă corect şi toate funcţionalităţile sunt active. De multe ori aspectul general şi modul de încărcare a paginilor pot ajuta într-o competiţie cu site-urile concurente.
  • - Conţinutul. Cum sunt prezentate compania, echipa, produsele, serviciile? Ce limbaj se foloseşte în raport cu vizitatorul de site web? Cum le vorbesc clienţilor competitorii mei care au cel mai mult succes? Pot găsi modalităţi de exprimare care să atragă mai mult clienţii? Sunt informaţii pe care eu le-aş putea îmbogăţi despre un domeniu, un produs, un serviciu – în raport cu competitorii mei?

   IteXclusiv.ro se mândreşte prin calitate la preţuri mici în tot ce înseamnă creare de site-uri web, pentru că atu-ul principal este să înţelegi scopul unui site, nişa lui de piaţă şi competiţia, şi să poţi crea un site mai atractiv decât al concurenţei.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro