Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Clisee de evitat in Web Design si Development

Clisee de evitat in Web Design si Development

  Nu trebuie să fii neapărat un guru în web design ca să recunoşti acele detalii banale care încep să deranjeze, nu pentru că funcţionează prost ci pentru că deja toată lumea le foloseşte. În web design, orice invenţi este preluată rapid de toţi şi devine perisabilă, în sensul în care vei găsi foarte repede sute de site-uri care arată la fel. Tuturor ne-ar plăcea să inventăm un template pe care să-l vindem mai apoi la un milion de clienţi, însă câtă valoare reuşim să aducem în această situaţie şi unde mai e calitatea cu care se laudă unii? Deşi mulţi web designeri promit web design customizat, majoritatea şi-au construit o reţetă de bază pe care o aplică peste tot, iar rezultatul nu mai este deloc…custom. Dacă îţi doreşti un site atractiv sau dacă ai unul deja, cere-i web designer-ului tău să evite lucrurile banale care obosesc vizitatorul sau sunt inutile.

Apelează la ItExclusiv.ro pentru web design de calitate, original şi fără micile detalii care deranjează:

  • - Contoarele de trafic; până de curând motive de mândrie pentru toţi cei care au trafic mare, contoarele de trafic îl lasă rece pe vizitator. Dacă ai un trafic mare, o să pari arogant să-l afişezi ; iar dacă ai un trafic mic, de ce ai vrea să vadă asta toată lumea? Oamenii vizitează site-uri nu pentru că au trafic mare, ci pentru că îi atrage conţinutul acestora.
  • - Încărcarea excesivă a paginii cu animaţii GIF. La momentul la care au apărut, au făcut senzaţie, dar folosirea lor excesivă a determinat că animaţiile GIF să fie un element deranjant pentru majoritatea vizitatorilor de site-uri web. Dacă vrei să dai o informaţie, să vinzi un produs, să convingi utilizatorul de ceva şi pagina unde se regăsesc toate acestea este plină de animaţii care atrag atenţia şi obosesc ochii, crezi că vei avea vreun succes? Acelaşi lucru este valabil şi pentru scroller-ele de Java Script, nu fac decât să dea utilizatorului o senzaţie de agitaţie, când poate acesta îşi doreşte să citească în linişte informaţia pe care i-ai pus-o la dispoziţie.

  Efectul de fade in la pagini sau mesajele de genul “under construction” în diverse secţiuni ale site-ului sunt alte exemple de practici de web design care au devenit de prost gust prin utilizarea excesivă pe mii şi mii de site-uri. E ok ca site-ul tău să fie original, însă uneori simplitatea e mai originală decât zorzoanele de web design folosite de toată lumea.