[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Clisee de evitat in Web Design si Development

Clisee de evitat in Web Design si Development

  Nu trebuie să fii neapărat un guru în web design ca să recunoşti acele detalii banale care încep să deranjeze, nu pentru că funcţionează prost ci pentru că deja toată lumea le foloseşte. În web design, orice invenţi este preluată rapid de toţi şi devine perisabilă, în sensul în care vei găsi foarte repede sute de site-uri care arată la fel. Tuturor ne-ar plăcea să inventăm un template pe care să-l vindem mai apoi la un milion de clienţi, însă câtă valoare reuşim să aducem în această situaţie şi unde mai e calitatea cu care se laudă unii? Deşi mulţi web designeri promit web design customizat, majoritatea şi-au construit o reţetă de bază pe care o aplică peste tot, iar rezultatul nu mai este deloc…custom. Dacă îţi doreşti un site atractiv sau dacă ai unul deja, cere-i web designer-ului tău să evite lucrurile banale care obosesc vizitatorul sau sunt inutile.

Apelează la ItExclusiv.ro pentru web design de calitate, original şi fără micile detalii care deranjează:

  • - Contoarele de trafic; până de curând motive de mândrie pentru toţi cei care au trafic mare, contoarele de trafic îl lasă rece pe vizitator. Dacă ai un trafic mare, o să pari arogant să-l afişezi ; iar dacă ai un trafic mic, de ce ai vrea să vadă asta toată lumea? Oamenii vizitează site-uri nu pentru că au trafic mare, ci pentru că îi atrage conţinutul acestora.
  • - Încărcarea excesivă a paginii cu animaţii GIF. La momentul la care au apărut, au făcut senzaţie, dar folosirea lor excesivă a determinat că animaţiile GIF să fie un element deranjant pentru majoritatea vizitatorilor de site-uri web. Dacă vrei să dai o informaţie, să vinzi un produs, să convingi utilizatorul de ceva şi pagina unde se regăsesc toate acestea este plină de animaţii care atrag atenţia şi obosesc ochii, crezi că vei avea vreun succes? Acelaşi lucru este valabil şi pentru scroller-ele de Java Script, nu fac decât să dea utilizatorului o senzaţie de agitaţie, când poate acesta îşi doreşte să citească în linişte informaţia pe care i-ai pus-o la dispoziţie.

  Efectul de fade in la pagini sau mesajele de genul “under construction” în diverse secţiuni ale site-ului sunt alte exemple de practici de web design care au devenit de prost gust prin utilizarea excesivă pe mii şi mii de site-uri. E ok ca site-ul tău să fie original, însă uneori simplitatea e mai originală decât zorzoanele de web design folosite de toată lumea.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro