Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Crearea unui Magazin online si succesul afacerii

Crearea unui Magazin online si succesul afacerii

  În ziua de astăzi pentru a supraviețui trebuie să ne adaptam situației. Cum suntem obișnuiți sa ducem o viața de lux, putem imediat să ne adaptam și atunci când nu mai detineam foarte mulți bani și suntem limitati la o anumita suma. Înainte de a intra în mediul online, am încercat să mă ocup de vanzarea de produse într-un loc din oraș, unde erau cel puțin 1000 de persoane. Vreau sa va spun ca din acele persoane, cu toate ca prețul era foarte mic, nu dorea nimeni sa achizitioneze produsul meu. Stand bine să mă gândesc, am ajuns la concluzia ca lumea nu știa despre asta, iar eu nu ii puteam informa. Așadar am început sa postez anunturi pe net, iar ușor-usor afacerea mea a început sa crească. Din acel moment am înțeles ca pentru a avea succes, trebuie să mă mut în mediul online.

  Am luat hotărârea de a-mi deschide un magazin online, unde sa îmi vând produsele într-un mod foarte rapid. Nu a durat foarte mult pana când am luat legătura cu cineva care se ocupa de Creare Magazin Online și împreuna cu el am pus bazele unui magazin online. Ce e drept eu nu am făcut nimic, am venit doar cu ideile și cu cuvintele cheie. Pe lângă realizarea magazinului online, persoana respectiva s-a ocupat și de promovarea lui. Nu m-a costat foarte mult, iar afacerea mea în câteva luni s-a marit, ajungand la un profit chiar dublu decât în mod obișnuit. Prin asta am reușit sa angajez câteva persoane care contactau persoanele imediat când făceau o comanda și se ocupam de colete trimiterea acestora prin poșta, respectiv curier rapid. Pentru ca evoluam, trebuie să facem într-un fel să ne fie mult mai bine.

  Dacă nu ma mutam în mediul online, ajungeam sa dau faliment cu firma și ulterior viața mea ramanea aceeași. Acum, am reușit sa obțin un profit frumos, reusind sa mai infiintez câteva firme care mi-au schimbat viața în adevăratul sens al cuvântului. Am ajuns un om important și asta numai datorită Internetului. Va recomand dacă nu considerati ca veți avea succes în mediul online, sa încercați totuși și veți avea rezultate incredibile. În curând internetul va deține monopolul, iar toate magazine sau chiosculetele se vor închide. Vom ajunge sa comandam pâine sau băuturi telefonic sau într-un magazin online de pe net. Dar stați ca asta deja exista, dar nu este foarte cunoscută. Atât pentru astăzi și va mulțumesc pentru atenție !