[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Crearea unui Magazin online si succesul afacerii

Crearea unui Magazin online si succesul afacerii

  În ziua de astăzi pentru a supraviețui trebuie să ne adaptam situației. Cum suntem obișnuiți sa ducem o viața de lux, putem imediat să ne adaptam și atunci când nu mai detineam foarte mulți bani și suntem limitati la o anumita suma. Înainte de a intra în mediul online, am încercat să mă ocup de vanzarea de produse într-un loc din oraș, unde erau cel puțin 1000 de persoane. Vreau sa va spun ca din acele persoane, cu toate ca prețul era foarte mic, nu dorea nimeni sa achizitioneze produsul meu. Stand bine să mă gândesc, am ajuns la concluzia ca lumea nu știa despre asta, iar eu nu ii puteam informa. Așadar am început sa postez anunturi pe net, iar ușor-usor afacerea mea a început sa crească. Din acel moment am înțeles ca pentru a avea succes, trebuie să mă mut în mediul online.

  Am luat hotărârea de a-mi deschide un magazin online, unde sa îmi vând produsele într-un mod foarte rapid. Nu a durat foarte mult pana când am luat legătura cu cineva care se ocupa de Creare Magazin Online și împreuna cu el am pus bazele unui magazin online. Ce e drept eu nu am făcut nimic, am venit doar cu ideile și cu cuvintele cheie. Pe lângă realizarea magazinului online, persoana respectiva s-a ocupat și de promovarea lui. Nu m-a costat foarte mult, iar afacerea mea în câteva luni s-a marit, ajungand la un profit chiar dublu decât în mod obișnuit. Prin asta am reușit sa angajez câteva persoane care contactau persoanele imediat când făceau o comanda și se ocupam de colete trimiterea acestora prin poșta, respectiv curier rapid. Pentru ca evoluam, trebuie să facem într-un fel să ne fie mult mai bine.

  Dacă nu ma mutam în mediul online, ajungeam sa dau faliment cu firma și ulterior viața mea ramanea aceeași. Acum, am reușit sa obțin un profit frumos, reusind sa mai infiintez câteva firme care mi-au schimbat viața în adevăratul sens al cuvântului. Am ajuns un om important și asta numai datorită Internetului. Va recomand dacă nu considerati ca veți avea succes în mediul online, sa încercați totuși și veți avea rezultate incredibile. În curând internetul va deține monopolul, iar toate magazine sau chiosculetele se vor închide. Vom ajunge sa comandam pâine sau băuturi telefonic sau într-un magazin online de pe net. Dar stați ca asta deja exista, dar nu este foarte cunoscută. Atât pentru astăzi și va mulțumesc pentru atenție !

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro