[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Trei reguli esentiale in SEO

Trei reguli esentiale in SEO

  Unul dintre cele mai mari beneficii ale internetului în ce priveşte accesul la informaţie şi la cunoaştere pentru utilizatorii din întreaga lume îl reprezintă performanţa motoarelor de căutare. Însă atunci când căutăm ceva pe Google sau pe un alt motor de căutare, ne dorim ca rezultatul căutării să fie relevant, util şi accesibil. De-a lungul timpului, pentru a genera trafic şi o clasare cât mai bună în Google, foarte mulţi developeri au imaginat scheme şi strategii artificiale. A genera trafic artificial nu aduce valoare adăugată pentru utilizatori, de aceea motoarele de căutare şi-au schimbat algoritmii de căutare de multe ori.

  Sunt trei reguli esenţiale pe care ITeXclusiv.ro le respectă şi de la care trebuie să vă construiţi întreagă strategie de optimizare pentru motoarele de căutare. Faceţi aceste lucruri şi se poate spune că faceţi SEO de calitate:

  1. Construiţi un site care să ofere utilizatorilor o experienţă de navigare interesantă şi plăcută. Aceasta înseamnă să realizaţi un site pe care oamenii vor dori să revină şi îl vor recomanda şi altora; aceasta înseamnă să gândiţi SEO având în minte marea masă de clienţi potenţiali;
  2. Plasaţi pe site un conţinut conceput special pentru acel grup de consumatori care operează căutările care îi aduc pe site-ul dumneavoastră; sunt oameni care caută aceleaşi lucruri, deseori împărtăşesc valori comune, şi reprezintă nucleul de clienţi potenţiali (în sens larg, se aplică termenul de “clienţi” şi dacă site-ul dumneavoatra nu vinde ceva) pe care îi atrage site-ul dumneavoastră. Acest conţinut trebuie plasat la locul potrivit, trebuie să fie relevant şi folositor, pentru că numai astfel aduceţi valoare prin conţinut pe orice website.
  3. Utilizaţi canalele de social media pentru a vă promova, dar şi pentru a comunica cu clienţii şi a le răspunde nevoilor. Google încurajează integrarea în strategia developerilor a canalelor de social media (Facebook, Youtube, Twitter) pentru că antreprenorii care gândesc astfel sunt cei mai probabil cei conduşi de ideea de a construi branduri responsabile, valoroase pentru comunitate. Şi dacă aveţi un site online, cu siguranţă veţi dori să-l dezvoltaţi ca pe un veritabil brand, respectat şi apreciat de consumatori.
eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro