Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Trei reguli esentiale in SEO

Trei reguli esentiale in SEO

  Unul dintre cele mai mari beneficii ale internetului în ce priveşte accesul la informaţie şi la cunoaştere pentru utilizatorii din întreaga lume îl reprezintă performanţa motoarelor de căutare. Însă atunci când căutăm ceva pe Google sau pe un alt motor de căutare, ne dorim ca rezultatul căutării să fie relevant, util şi accesibil. De-a lungul timpului, pentru a genera trafic şi o clasare cât mai bună în Google, foarte mulţi developeri au imaginat scheme şi strategii artificiale. A genera trafic artificial nu aduce valoare adăugată pentru utilizatori, de aceea motoarele de căutare şi-au schimbat algoritmii de căutare de multe ori.

  Sunt trei reguli esenţiale pe care ITeXclusiv.ro le respectă şi de la care trebuie să vă construiţi întreagă strategie de optimizare pentru motoarele de căutare. Faceţi aceste lucruri şi se poate spune că faceţi SEO de calitate:

  1. Construiţi un site care să ofere utilizatorilor o experienţă de navigare interesantă şi plăcută. Aceasta înseamnă să realizaţi un site pe care oamenii vor dori să revină şi îl vor recomanda şi altora; aceasta înseamnă să gândiţi SEO având în minte marea masă de clienţi potenţiali;
  2. Plasaţi pe site un conţinut conceput special pentru acel grup de consumatori care operează căutările care îi aduc pe site-ul dumneavoastră; sunt oameni care caută aceleaşi lucruri, deseori împărtăşesc valori comune, şi reprezintă nucleul de clienţi potenţiali (în sens larg, se aplică termenul de “clienţi” şi dacă site-ul dumneavoatra nu vinde ceva) pe care îi atrage site-ul dumneavoastră. Acest conţinut trebuie plasat la locul potrivit, trebuie să fie relevant şi folositor, pentru că numai astfel aduceţi valoare prin conţinut pe orice website.
  3. Utilizaţi canalele de social media pentru a vă promova, dar şi pentru a comunica cu clienţii şi a le răspunde nevoilor. Google încurajează integrarea în strategia developerilor a canalelor de social media (Facebook, Youtube, Twitter) pentru că antreprenorii care gândesc astfel sunt cei mai probabil cei conduşi de ideea de a construi branduri responsabile, valoroase pentru comunitate. Şi dacă aveţi un site online, cu siguranţă veţi dori să-l dezvoltaţi ca pe un veritabil brand, respectat şi apreciat de consumatori.