Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Web Design si viitorul ... WEB 2.0 sau WEB 3.0 ?

Web Design si viitorul ... WEB 2.0 sau WEB 3.0 ?

  Pe zi ce trece lumea evoluează, iar noi oamenii ar trebui să ne gândim la viitorul nostru. Tot mai multe fabrici se închid, oamenii sunt dați afara, domeniile care ieri se cautau astăzi nu mai funcționează. Este o mare nebunie, așa ca trebuie să ne axam pe lucrul de viitor. Când vorbim de viitor, ne referim în primul rând la internet și la un computer. Tinerii ajung sa termine o facultate și sa constate ca au pierdut ani din viața lor, pentru ca nu au unde să se angajeze, pur și simplu au făcut aceasta facultate degeaba. De exemplu acum cinci ani cel mai căutat domeniu era contabilitatea, se câștiga și 20-25 de milioane. Acum, un contabil ca sa țină evidenta la o firma nu ia mai mult de 200-300 de lei.

  S-a ajuns la concluzia ca cel mai căutat domeniu este IT-ul, mai ales webdesign-ul. Internetul este viitorul, de aceea multe persoane vor ajunge sa lucreze aici. În mediul online se câștiga cei mai mulți bani, nu dublu, ci chiar triplu fata de cum se câștiga în lumea reala. Dar ce reprezintă defapt acest Web Design ? Prin web-design se înțelege totalitatea elementelor unui site. Aici ne referim la realizarea lui, pana la lansare și promovare. Nu este o etapa foarte ușoară, dar nici grea pentru persoanele care s-au obișnuit cu asta. Celebrele magazine de electronice și electrocasnice au învățat ca Internetul este viitorul și de aceea s-au mutat aici. Pentru ei este mult mai ușor sa apeleze la un webdesigner, sa plătească 200-500 de euro pentru un magazin, sa îl promoveze și sa aibă vanzari de 2-3 ori mai mari decât în mod normal. Avantajul unui magazin online îl reprezintă și timpul. Nu este nevoie să se mai piarda timpul la magazin, pentru ca într-un magazin online, se vor primi doar comenzile, iar toate aceste proceduri se pot face de acasă.

  Un adevărat webdesigner va promova un site pe anumite cuvinte cheie și la cerere se pot face analize fata de cele mai cautate cuvinte. Pentru moment, nu am ajuns chiar la mijloc cu aceasta schimbare, în care lumea își închide magazinul din oraș pentru mediul online, pentru ca încă exista generația bătrâna, care nu este de acord cu Internetul. Ei nu inteleg cu adevărat cum se câștiga banii in mediul online, dar va urma generația viitoare, unde se va promova internetul și tot ce tine de el. Cel mai căutat domeniu este programarea și webdesignerul. Va recomand sa apelati la un webdesigner, pentru a începe o afacere profitabila, chiar din primele săptămâni de viața de antreprenor.