[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Web Design si viitorul ... WEB 2.0 sau WEB 3.0 ?

Web Design si viitorul ... WEB 2.0 sau WEB 3.0 ?

  Pe zi ce trece lumea evoluează, iar noi oamenii ar trebui să ne gândim la viitorul nostru. Tot mai multe fabrici se închid, oamenii sunt dați afara, domeniile care ieri se cautau astăzi nu mai funcționează. Este o mare nebunie, așa ca trebuie să ne axam pe lucrul de viitor. Când vorbim de viitor, ne referim în primul rând la internet și la un computer. Tinerii ajung sa termine o facultate și sa constate ca au pierdut ani din viața lor, pentru ca nu au unde să se angajeze, pur și simplu au făcut aceasta facultate degeaba. De exemplu acum cinci ani cel mai căutat domeniu era contabilitatea, se câștiga și 20-25 de milioane. Acum, un contabil ca sa țină evidenta la o firma nu ia mai mult de 200-300 de lei.

  S-a ajuns la concluzia ca cel mai căutat domeniu este IT-ul, mai ales webdesign-ul. Internetul este viitorul, de aceea multe persoane vor ajunge sa lucreze aici. În mediul online se câștiga cei mai mulți bani, nu dublu, ci chiar triplu fata de cum se câștiga în lumea reala. Dar ce reprezintă defapt acest Web Design ? Prin web-design se înțelege totalitatea elementelor unui site. Aici ne referim la realizarea lui, pana la lansare și promovare. Nu este o etapa foarte ușoară, dar nici grea pentru persoanele care s-au obișnuit cu asta. Celebrele magazine de electronice și electrocasnice au învățat ca Internetul este viitorul și de aceea s-au mutat aici. Pentru ei este mult mai ușor sa apeleze la un webdesigner, sa plătească 200-500 de euro pentru un magazin, sa îl promoveze și sa aibă vanzari de 2-3 ori mai mari decât în mod normal. Avantajul unui magazin online îl reprezintă și timpul. Nu este nevoie să se mai piarda timpul la magazin, pentru ca într-un magazin online, se vor primi doar comenzile, iar toate aceste proceduri se pot face de acasă.

  Un adevărat webdesigner va promova un site pe anumite cuvinte cheie și la cerere se pot face analize fata de cele mai cautate cuvinte. Pentru moment, nu am ajuns chiar la mijloc cu aceasta schimbare, în care lumea își închide magazinul din oraș pentru mediul online, pentru ca încă exista generația bătrâna, care nu este de acord cu Internetul. Ei nu inteleg cu adevărat cum se câștiga banii in mediul online, dar va urma generația viitoare, unde se va promova internetul și tot ce tine de el. Cel mai căutat domeniu este programarea și webdesignerul. Va recomand sa apelati la un webdesigner, pentru a începe o afacere profitabila, chiar din primele săptămâni de viața de antreprenor.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro