[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Rezerva domeniul si lanseaza siteul in mediul online !

Rezerva domeniul si lanseaza siteul in mediul online !

  Printre noutăţile recente, cu implicaţii indirecte şi pe piaţa de web design, se prefigurează iniţiativa Ministerului Comunicaţiilor de la noi de a introduce o taxă anuală de reînnoire pentru toate domeniile .ro. Astfel, cine deţine un domeniu .ro va plăti, pe lângă taxa de înregistrare şi o taxa anuală de prelungire. Deşi iniţiativa pare menită să aducă încă o sursă de venit la bugetul de stat, partea bună este că va debloca piaţa domeniilor, obligându-i pe cei care ţin în proprietate o mulţime de domenii în speranţa de a le vinde pe sume exorbitante, să le elibereze în favoarea celor care doresc să folosească în mod real un domeniu .ro. Aşadar, pentru toţi cei care doresc să-şi lanseze afacerea pe internet, înregistrarea domeniului dorit este acum mai simplă şi mai la îndemână, în vreme ce pentru partea de web design şi promovare va stăm că şi până acum la dispoziţie cu servicii premium la bugete foarte atractive.

  ITeXclusiv.ro realizează servicii complete de web design, lansare site-uri complete, instrumente şi campanii de promovare. Fie că doriţi un site de prezentare a afacerii dumneavoastră, sau un magazin online, vă pregătim cele mai revoluţionare concepte de web design şi integrăm unelte specifice care să facă site-ul dumneavoastră atractiv şi performant. Deşi are loc o devoltare fără precedent a comerţului online, din punct de vedere expertiză şi suport tehnic de calitate, piaţa de web design din România este încă extrem de volatilă. S-a creat un cerc vicios în care un potenţial client ajunge să creadă că serviciile de web design la standard superioare se găsesc numai pe bani grei, în vreme ce oferta este populată cu firme care oferă servicii slabe la preţuri de multe ori supraevaluate.

  Acest lucru este posibil deoarece web designer-ii bine pregătiţi preferă să lucreze pe contracte mult mai bine plătite în afară, în vreme ce amatorii mai puţin pregătiţi iau sute de euro şi oferă site-uri cu web design prost, cu funcţionalităţi limitate, descurajând clientela. ITeXclusiv.ro domină o nişă foarte bine determinată în serviciile de web design din România, prin concepţie grafică şi tehnică de excepţie la preţuri avantajoase pentru orice buget. De aceea, dacă eşti un antreprenor care caută succesul afacerii sale online, ia-ţi un domeniu şi vino la noi pentru un web design la standard de artă, cu grijă la detalii dar şi la bugetul tău.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro