Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Rezerva domeniul si lanseaza siteul in mediul online !

Rezerva domeniul si lanseaza siteul in mediul online !

  Printre noutăţile recente, cu implicaţii indirecte şi pe piaţa de web design, se prefigurează iniţiativa Ministerului Comunicaţiilor de la noi de a introduce o taxă anuală de reînnoire pentru toate domeniile .ro. Astfel, cine deţine un domeniu .ro va plăti, pe lângă taxa de înregistrare şi o taxa anuală de prelungire. Deşi iniţiativa pare menită să aducă încă o sursă de venit la bugetul de stat, partea bună este că va debloca piaţa domeniilor, obligându-i pe cei care ţin în proprietate o mulţime de domenii în speranţa de a le vinde pe sume exorbitante, să le elibereze în favoarea celor care doresc să folosească în mod real un domeniu .ro. Aşadar, pentru toţi cei care doresc să-şi lanseze afacerea pe internet, înregistrarea domeniului dorit este acum mai simplă şi mai la îndemână, în vreme ce pentru partea de web design şi promovare va stăm că şi până acum la dispoziţie cu servicii premium la bugete foarte atractive.

  ITeXclusiv.ro realizează servicii complete de web design, lansare site-uri complete, instrumente şi campanii de promovare. Fie că doriţi un site de prezentare a afacerii dumneavoastră, sau un magazin online, vă pregătim cele mai revoluţionare concepte de web design şi integrăm unelte specifice care să facă site-ul dumneavoastră atractiv şi performant. Deşi are loc o devoltare fără precedent a comerţului online, din punct de vedere expertiză şi suport tehnic de calitate, piaţa de web design din România este încă extrem de volatilă. S-a creat un cerc vicios în care un potenţial client ajunge să creadă că serviciile de web design la standard superioare se găsesc numai pe bani grei, în vreme ce oferta este populată cu firme care oferă servicii slabe la preţuri de multe ori supraevaluate.

  Acest lucru este posibil deoarece web designer-ii bine pregătiţi preferă să lucreze pe contracte mult mai bine plătite în afară, în vreme ce amatorii mai puţin pregătiţi iau sute de euro şi oferă site-uri cu web design prost, cu funcţionalităţi limitate, descurajând clientela. ITeXclusiv.ro domină o nişă foarte bine determinată în serviciile de web design din România, prin concepţie grafică şi tehnică de excepţie la preţuri avantajoase pentru orice buget. De aceea, dacă eşti un antreprenor care caută succesul afacerii sale online, ia-ţi un domeniu şi vino la noi pentru un web design la standard de artă, cu grijă la detalii dar şi la bugetul tău.