[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Tendinte in web design incepute in 2013 ce continua poate si azi...

Tendinte in web design incepute in 2013 ce continua poate si azi...

  Cateva dintre evoluțiile incepute în domeniul web design-ului in anul 2013 ce se folosesc pana in prezent:

  • - Responsive Design - Conceptul de Responsive Design a apărut în 2012 și, având în vedere rapiditatea schimbărilor tehnologiei, este de așteptat o și mai mare dezvoltare a capacității unui website de a se adapta la diferite rezoluții și dispozitive pe care este afișat, fără a suferi degradări majore.
  • - Dispariția animației flash - Flash-ul a fost în ultimii ani tot mai puțin folosit, mai ales datorită combinației de slabe beneficii SEO și a puținelor device-uri care îl suportă, astfel că anul 2013 este anul dispariției complete a acestuia.
  • - Textul, layout-ul și imaginile - vor deveni tot mai importante. Conținutul va fi în centrul atenției, iar folosirea layout-urilor potrivite, în special în cazul mobilelor acolo unde simplitatea este cheia, vor atrage tot mai mulți vizitatori, însă multe site-uri vor continua să utilizeze imagini cu un mare impact vizual pentru a atrage atenția.
  • - Butoanele de mari dimensiuni - sunt asteptate să devină o necesitate în urmatorul an, fiind esențiale pentru scoaterea în evidență a produselor sau informațiilor de pe un site.
  • - Mai mult alb - Albul a fost întotdeauna important pentru un web design eficient însă doar în ultimele luni acest avantaj a iesit la lumină. Trendul va continua și în 2014, cu pagini curate și aspecte profesionale.
  • - Realizarea site-urilor "On Page" sau "Parallax Scroling". Acestea preuspun desfașurarea site-urilor pe o singură pagină, fie vertical sau orizontal și se bazează pe noile caracteristici ale HTML5 și CSS3.
  • - Scheme de culori subtile. Chiar dacă în prezent culorile aprinse reprezintă trendul principal, în ultimele luni unii designerii s-au reorientat spre culori mai calme.
  • - Promovare site. Conținutul original și dimensiunea articolelor de cel putin 400 de cuvinte au devenit criterii tot mai importante pentru listarea website-urilor pe poziții favorabile în Google. Link-urile de calitate și prezența pe rețelele de socializare au fost și vor fi în continuare aspecte esențiale pentru promovarea oricărei pagini web.
eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro