Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Tendinte in web design incepute in 2013 ce continua poate si azi...

Tendinte in web design incepute in 2013 ce continua poate si azi...

  Cateva dintre evoluțiile incepute în domeniul web design-ului in anul 2013 ce se folosesc pana in prezent:

  • - Responsive Design - Conceptul de Responsive Design a apărut în 2012 și, având în vedere rapiditatea schimbărilor tehnologiei, este de așteptat o și mai mare dezvoltare a capacității unui website de a se adapta la diferite rezoluții și dispozitive pe care este afișat, fără a suferi degradări majore.
  • - Dispariția animației flash - Flash-ul a fost în ultimii ani tot mai puțin folosit, mai ales datorită combinației de slabe beneficii SEO și a puținelor device-uri care îl suportă, astfel că anul 2013 este anul dispariției complete a acestuia.
  • - Textul, layout-ul și imaginile - vor deveni tot mai importante. Conținutul va fi în centrul atenției, iar folosirea layout-urilor potrivite, în special în cazul mobilelor acolo unde simplitatea este cheia, vor atrage tot mai mulți vizitatori, însă multe site-uri vor continua să utilizeze imagini cu un mare impact vizual pentru a atrage atenția.
  • - Butoanele de mari dimensiuni - sunt asteptate să devină o necesitate în urmatorul an, fiind esențiale pentru scoaterea în evidență a produselor sau informațiilor de pe un site.
  • - Mai mult alb - Albul a fost întotdeauna important pentru un web design eficient însă doar în ultimele luni acest avantaj a iesit la lumină. Trendul va continua și în 2014, cu pagini curate și aspecte profesionale.
  • - Realizarea site-urilor "On Page" sau "Parallax Scroling". Acestea preuspun desfașurarea site-urilor pe o singură pagină, fie vertical sau orizontal și se bazează pe noile caracteristici ale HTML5 și CSS3.
  • - Scheme de culori subtile. Chiar dacă în prezent culorile aprinse reprezintă trendul principal, în ultimele luni unii designerii s-au reorientat spre culori mai calme.
  • - Promovare site. Conținutul original și dimensiunea articolelor de cel putin 400 de cuvinte au devenit criterii tot mai importante pentru listarea website-urilor pe poziții favorabile în Google. Link-urile de calitate și prezența pe rețelele de socializare au fost și vor fi în continuare aspecte esențiale pentru promovarea oricărei pagini web.