Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Pagina Facebook companii creare site la superlativ

Pagina Facebook companii creare site la superlativ

  Marketingul online a devenit un instrument forte de promovare pentru orice tip de afacere, mai ales în urma dezvoltării fără precedent a platformelor social media şi a reţelelor de socializare. Astăzi, aflaţi la ITeXclusiv.ro detaliile relevante ale promovării unui site pe Facebook .Reţeaua de socializare Facebook diferenţiază între persoane şi companii, permiţându-le celor din urmă să creeze pagini dedicate pe următoarele categorii: afaceri locale sau locuri (de ex. pagină de FB a unui bar sau a unui parc de distracţii); companii, organizaţii sau instituţii; branduri sau produse (deseori companiile aleg să creeze pagini dedicate fiecărui brand propriu); artişti, trupe sau personalităţi publice; entertainment; pagină unei comunităţi, a unei campanii de responsabilitate socială, etc.

  Ponturi pentru un site de Facebook atractiv:

  • - Imediat ce ai creat pagina de Facebook a afacerii tale, sugerează-le tuturor prietenilor tăi să îi dea like (selectează prietenii şi utilizează butonul “Send Recommendations” pentru a le anunţa crearea paginii tale);
  • - Importă-ţi contactele astfela încât toţi cei pe care îi cunoşti să afle rapid despre noul tău site Facebook;
  • - Fotografiile pe care le încarci ar trebui să aibă o formă pătrată şi o dimensiune de maxim 4 MB; acestea se încarcă împreună cu postările şi update-urile tale şi forma pătrată este cea mai recomandată pentru o vizionare bună;
  • - Ai grijă să updatezi constant pagina de Facebook; dacă ai un site clasic, nu este recomandabil să dai pur şi simplu copy paste la informaţiile de acolo, fă un mic efort şi scrie postări concise însoţite de fotografii sugestive despre noutăţile legate de compania ta;
  • - Pentru avansaţi, Facebook Vanity Page URL sau Facebook Insights reprezintă alte instrumente utile pe care FB le oferă pentru personalizarea paginilor de companie şi pentru analiza mai temeinică a modului în care utilizatorii FB apreciază ceea ce postezi.
  • - Asigură-te că integrezi un widget Facebook pe pagina principală a site-ului tău; ar fi lăudabil să faci asta când like-urile au atins un număr interesant (de obicei peste 1000 de like-uri).

  Evident, nu toată lumea are timp pentru a updata constant şi a-şi promova site-urile şi paginile de Facebook. Poţi consulta specialiştii noştri pentru consultanţă completă în crearea şi mentenanţa de pagini Facebook pentru companii. Te ajutăm să te reinventezi şi să îţi creşti notorietatea prin campanii complete de promovare pe canale social media.