Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Interesul romanilor pentru promoțiile de Black Friday

Interesul romanilor pentru promoțiile de Black Friday

    În luna decembrie au fost promoții de Black Friday în care magazinele online, în special cele aflate în rețelele de afiliere din Romania au înregistrat cu mult mai multe vânzări decât într-o săptămână obișnuită de vânzări fără să aibă măcar o zi de promoție. Interesul romanilor pentru promoțiile de Black Friday s-a accentuat în acest an, comparativ cu perioada similara cu anii precedenți in special 2012, mai ales că numărul comercianților care s-au alăturat campaniei de reduceri a crescut semnificativ. Astfel în ziua de varf a cumpărăturilor de Black Friday, magazinele online afiliate au generat vânzări de ordinul milioanelor de lei, mai mult decât dublul zilei de Black Friday din 2012. eMag, evoMag, Altex, Dommo, PC Garage și multe alte magazine foarte cunoscute, atât în domeniul IT cât și în celelte domenii, au încercat să fie pe primul loc la reduceri. Evident, există și mitul care spune că în urmă cu 1-2 luni prețurile au fost ridicate special pentru a induce în eroare clientul final. Adevarat sau nu, clienții mediului online aproape că au blocat și anul acesta serverele magazinelor virtuale din Romania.

  Trimiterea de emailuri se pare că a fost metoda perfectă pentru a-și vinde produsele imediat – net superioară campaniilor Facebook™, Google™ AdWords sau altor campanii CPC. Din păcate nici această metodă nu a ramas neclintită, mai ales datorită updateurilor făcute de marii furnizori de email, atât filtre antispamm cât și grafica front-end a casuței de e-mail! Ce ne va aduce Black Friday 2014? Greu de spus, însă Samsung Skin, telefoane transparente, iPhone 6 și Ochelarii Google™ sunt doar o parte din ceea ce consumatorii așteaptă cu sufletul la gură anul care va veni. În toate cazurile, Black Friday este un mare fenomen ce a devenit chiar o obsesie pentru unii. Credem că domeniul IT va rămâne și anul viitor cel mai căutat, cu cifra de afacere cea mai mare.