[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Interesul romanilor pentru promoțiile de Black Friday

Interesul romanilor pentru promoțiile de Black Friday

    În luna decembrie au fost promoții de Black Friday în care magazinele online, în special cele aflate în rețelele de afiliere din Romania au înregistrat cu mult mai multe vânzări decât într-o săptămână obișnuită de vânzări fără să aibă măcar o zi de promoție. Interesul romanilor pentru promoțiile de Black Friday s-a accentuat în acest an, comparativ cu perioada similara cu anii precedenți in special 2012, mai ales că numărul comercianților care s-au alăturat campaniei de reduceri a crescut semnificativ. Astfel în ziua de varf a cumpărăturilor de Black Friday, magazinele online afiliate au generat vânzări de ordinul milioanelor de lei, mai mult decât dublul zilei de Black Friday din 2012. eMag, evoMag, Altex, Dommo, PC Garage și multe alte magazine foarte cunoscute, atât în domeniul IT cât și în celelte domenii, au încercat să fie pe primul loc la reduceri. Evident, există și mitul care spune că în urmă cu 1-2 luni prețurile au fost ridicate special pentru a induce în eroare clientul final. Adevarat sau nu, clienții mediului online aproape că au blocat și anul acesta serverele magazinelor virtuale din Romania.

  Trimiterea de emailuri se pare că a fost metoda perfectă pentru a-și vinde produsele imediat – net superioară campaniilor Facebook™, Google™ AdWords sau altor campanii CPC. Din păcate nici această metodă nu a ramas neclintită, mai ales datorită updateurilor făcute de marii furnizori de email, atât filtre antispamm cât și grafica front-end a casuței de e-mail! Ce ne va aduce Black Friday 2014? Greu de spus, însă Samsung Skin, telefoane transparente, iPhone 6 și Ochelarii Google™ sunt doar o parte din ceea ce consumatorii așteaptă cu sufletul la gură anul care va veni. În toate cazurile, Black Friday este un mare fenomen ce a devenit chiar o obsesie pentru unii. Credem că domeniul IT va rămâne și anul viitor cel mai căutat, cu cifra de afacere cea mai mare.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro