[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Strategii SEO care va aduc siteul in top rezultate Google!

Strategii SEO care va aduc siteul in top rezultate Google!

  Optimizare SEO – aţi auzit deseori această expresie şi poate că încă nu vă este familiară. Sincer, poate nici nu este cazul să vă ocupaţi mintea cu aceste detalii tehnice ale mediului online. Este suficient să aveţi în vedere câteva lucruri elementare: pe internet există o concurenţă acerbă între site-uri care vând aproape orice tip de produs sau serviciu imaginabil. Pentru a putea afişa rezultatele unei căutări, motoarele de căutare precum Google, Yahoo, ş.a.m.d. folosesc diverşi algoritmi strâns legaţi de prezenţa relevantă (sau nu) a cuvintelor cheie din termenii de căutare în conţinutul şi paginile site-urilor care concurează pentru un loc cât mai sus în rezultatele de căutare. Sigur, o variantă simplă de promovare o reprezintă campaniile plătite, în care plătiţi pentru anumite cuvinte cheie şi site-ul dumneavoastră apare în fruntea paginilor de căutări în Google.

  Problema este însă că peste trei sferturi dintre utilizatorii Google aleg site-urile ce apar imediat în continuarea anunţurilor plătite în prima pagină Google. Aceasta deoarece s-a format în timp conştiinţa comună că nu neapărat cel care plăteşte pentru reclamă are conţinutul cel mai valoros/ relevant / produsele cele mai bune pe care le căutăm, ci cei clasaţi pe primele locuri după anunţurile plătite. Aceasta fiindcă algoritmii de căutare îi plasează acolo pentru relevanţă, traficul şi corespondenţa directă între conţinutul oferit şi căutarea pe care utilizatorul o rulează. Strategiile de optimizare SEO au în vedere conţinutul site-ului, structura de cuvinte cheie din pagini şi din articole, iar dacă site-ul este conceput pe criterii de optimizare SEO, el poate fi îmbunătăţit relativ uşor; dacă nu, efortul este serios şi necesită modificări substanţiale în structura întregului site.

  Acest gen de optimizare SEO este caracteristic celor care vânează primele locuri în topul motoarelor de căutare; de-a lungul timpului specialiştii noştri au acumulat experienţă vastă în bătăliile dure ale cuvintelor cheie folosite inteligent pentru a atrage fix utilizatorii care caută ceva pe un site fiindcă poate doresc să cumpere acel ceva. Şi nu e satisfacţie mai mare pentru noi decât să câştigăm aceste bătălii care îi ajuta pe clienţii noştri să vândă mai mult şi să se întoarcă înspre noi pentru a le fi parteneri în noi şi noi campanii de optimizare SEO şi promovare online.

eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro