Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro

Strategii SEO care va aduc siteul in top rezultate Google!

Strategii SEO care va aduc siteul in top rezultate Google!

  Optimizare SEO – aţi auzit deseori această expresie şi poate că încă nu vă este familiară. Sincer, poate nici nu este cazul să vă ocupaţi mintea cu aceste detalii tehnice ale mediului online. Este suficient să aveţi în vedere câteva lucruri elementare: pe internet există o concurenţă acerbă între site-uri care vând aproape orice tip de produs sau serviciu imaginabil. Pentru a putea afişa rezultatele unei căutări, motoarele de căutare precum Google, Yahoo, ş.a.m.d. folosesc diverşi algoritmi strâns legaţi de prezenţa relevantă (sau nu) a cuvintelor cheie din termenii de căutare în conţinutul şi paginile site-urilor care concurează pentru un loc cât mai sus în rezultatele de căutare. Sigur, o variantă simplă de promovare o reprezintă campaniile plătite, în care plătiţi pentru anumite cuvinte cheie şi site-ul dumneavoastră apare în fruntea paginilor de căutări în Google.

  Problema este însă că peste trei sferturi dintre utilizatorii Google aleg site-urile ce apar imediat în continuarea anunţurilor plătite în prima pagină Google. Aceasta deoarece s-a format în timp conştiinţa comună că nu neapărat cel care plăteşte pentru reclamă are conţinutul cel mai valoros/ relevant / produsele cele mai bune pe care le căutăm, ci cei clasaţi pe primele locuri după anunţurile plătite. Aceasta fiindcă algoritmii de căutare îi plasează acolo pentru relevanţă, traficul şi corespondenţa directă între conţinutul oferit şi căutarea pe care utilizatorul o rulează. Strategiile de optimizare SEO au în vedere conţinutul site-ului, structura de cuvinte cheie din pagini şi din articole, iar dacă site-ul este conceput pe criterii de optimizare SEO, el poate fi îmbunătăţit relativ uşor; dacă nu, efortul este serios şi necesită modificări substanţiale în structura întregului site.

  Acest gen de optimizare SEO este caracteristic celor care vânează primele locuri în topul motoarelor de căutare; de-a lungul timpului specialiştii noştri au acumulat experienţă vastă în bătăliile dure ale cuvintelor cheie folosite inteligent pentru a atrage fix utilizatorii care caută ceva pe un site fiindcă poate doresc să cumpere acel ceva. Şi nu e satisfacţie mai mare pentru noi decât să câştigăm aceste bătălii care îi ajuta pe clienţii noştri să vândă mai mult şi să se întoarcă înspre noi pentru a le fi parteneri în noi şi noi campanii de optimizare SEO şi promovare online.