ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Creare Magazin Online

Extinde afacerea prin vânzări online!

Vinzi mai mult, încaseazi mai repede...

Adio chirie, mulți angajați și multe alte costuri...

MAGAZIN ONLINE la cheie = 149 Euro

Magazin Online

Realizare MAGAZINE ONLINE complexe cu

Panou Administrare Complet și Performant...

Ce folosește ultimele Tehnologii Web + Optimizat SEO

Acasa » Creare Magazin Online
Cu un Magazin Online poți vinde de 5 X MAI MULT
Uită de: Chirie,
Mulți angajați,
Organizare slabă,
Timp pierdut!
Full Administrabil
fără costuri ascunse!
Pret Magazin Online
Cost Magazin Online
Creare magazin online
Magazin Online
Creare site check

Termenul de magazin online nu mai este ceva nou în rândul utilizatorilor, deci înțelegem perfect ceea ce doriți să obtineți !

Creare site check

Creșterea vânzărilor, cea mai bună ofertă de creare magazin online indiferent de afacerea pe care o dețineți !

Creare site check

Pretul unui magazin virtual diferă, însă poate fi de zeci de ori mai mic decât costul deschiderii unui magazin real !

Creare site check

Să reduceți foarte mult din cheltuieli precum chirii, mulți angajați, multe salarii, transport și altele !

Creare site check

Tot ceea ce facem este administrabil de Dvs. și vă oferim garanție la orice magazin online realizat !

Creare site check

Să puneți produsele Dvs. în raftul virtual al magazinului online, la orice oră, chiar din fotoliul de acasă !

Creare site check

Noi ne vom ocupa și de marketingul online, promovarea și optimizarea magazinului online pentru motoarele de cautare !

Creare site check

După ce crearea magazinului online s-a finalizat, promovarea imediată a produselor Dvs !

Creare site check

Dorim un singur lucru: Să fiți primul în domeniul Dvs... Vizitați portofoliul web și vă veți convinge !

Creare site check

Să știți ce proiecte am realizat până acum și dacă ne putem adapta cerințelor Dvs. !

Creare Magazin Online | Magazine Online | Magazin Virtual la cheie - Extinde Afacerea Online !


Magazin Online

   Trei lucruri trebuie sa retii daca te gandesti cat merita sa-ti lansezi sau nu un magazin online:
• Comertul online creste cu zeci de procente in fiecare an;
• Un magazin electronic inseamna deschiderea catre o piata formata din toti utilizatorii de internet ai tarii, milioane de potentiali clienti care pot afla despre tine;
• Pe Intenet poti sa vinzi aproape orice iar afacerea ta se va dezvolta ametitor cu cheltuieli minime!
   Daca ai deja un magazin fizic, varianta lui pe Internet va fi solutia optima de a-ti rotunji imediat veniturile investind o singura data echivalentul salariului pe o luna al vanzatoarei tale! Daca nu ai inca un magazin, lanseaza-ti afacerea cu un magazin online de la IT eXclusiv chiar acum. La fiecare 7 secunde, un roman achizitioneaza un produs sau un serviciu online. Acestia sunt clientii catre care nu ai inca deschidere.
   Fa-ti stocuri de marfa si pregateste-te sa-ti duci afacerea la un nou nivel. Noi iti asiguram cu preturi fara concurenta un magazin online full functional, incredibil de usor de administrat si – la cerere – iti putem crea interfete online oricat de complexe si putem sa-ti dezvoltam aplicatii care sa respecte toate exigentele.
Avantajele tale:
• Nu mai ai batai de cap cu depozitarea si aranjarea marfii, cu chiria si utilitatile magazinului;
• Oferi clientilor confortul de a studia si alege produsele tale din fotoliul de acasa;
• Investitiile in dezvoltarea unui magazin online se amortizeaza imediat prin comparatie cu cheltuielile unui magazin offline;
• Poti testa, modifica, adauga sau renunta la produse simplu si rapid, nu ai nevoie de cunostinte avansate de IT;
• Cel putin teoretic, poti sta cu laptop-ul in brate in cabana de la munte sau la plaja pe sezlong si iti conduci afacerea spre succes!

Creare Magazin Online ... Si succesul afacerii tale in lumea virtuala !


Despre Magazin Online   Lumea virtuala este extrem de benefica pentru orice afacere intrucat comertul pe Internet se bazeaza pe o multime de avantaje.
   Principalul avantaj in crearea unui magazin online consta in publicul caruia te poti adresa. Daca un magazin clasic, chiar si unul deschis in centru, pe bulevard, se adreseaza vizitatorilor care trec prin fata lui si se poate promova aproape exclusiv consumatorilor din orasul de resedinta, crearea unui magazin online iti deschide posibilitatea de a intra in contact direct cu potentiali clienti din intreaga tara si chiar din strainatate.
   Atunci cand apelezi la serviciul de creare magazin online, ai costurile foarte reduse de administrare. Iti trebuie doar un spatiu in care sa depozitezi marfa, iar acest lucru se poate face chiar si la tine acasa, din moment ce nu mai ai nevoie de spatiu adecvat pentru prezentarea marfii. Nu mai ai cheltuieli de personal, curatenie, adio utilitati, mijloace de publicitate si afisaj in magazin, decorari si redecorari.
   Dupa ce ai realizat un magazin online, poti administra usor produsele si categoriile acestora, poti beneficia de functionalitati suplimentare de gestiune comenzi, facturare si plata electronica, distributie si rapoarte automatizate. Indiferent ce sortimente de produse doresti sa vinzi, acum intregul proces il poti controla stand cu laptopul in brate, pe plaja ori in cabana ta de la munte, o data ce ai apelat la serviciile noastre de creare a unui magazin online.
   Magazinul online poate vinde 24 de ore din 24, 7 zile din 7, si atunci cand tu dormi, esti plecat in concediu sau ai iesit in oras cu prietenii. Crearea unui magazin online este solutia perfecta pentru orice antreprenor care isi doreste sa lanseze o afacere direct la nivel national sau international si sa-si creasca insutit sansele de a vinde si a face profit.
   Sa-ti transformi business-ul intr-un magazin online este ca si cum ai trece de la un simplu butic, la o retea de supermarket-uri in toata tara, totul cu un cost foarte redus, deoarece oricand poti sa incepi o promovare web de calitate. Crearea unui magazin online costa cat salariul pe o luna a unui angajat oarecare de-al tau. Asadar, n-ai cum sa gresesti daca vii la noi sa-ti realizam un magazin online!

Acum e atat de simplu sa deschizi un magazin online cu noi!Ce face un Magazin Online
   Primul pas in deschiderea unui magazin online este sa-ti infiintezi o firma. Daca ai deja un SRL sau un PFA infiintat, nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a afla ce putem sa-ti oferim.
   Orice site pentru un magazin online il putem realiza dupa toate specificatiile si cerintele clientului. Daca ai un logo personalizat, elemente grafice, fotografii, continut despre afacerea si produsele tale, le putem folosi in arhitectura magazinului online. Daca nu esti hotarat asupra acestor elemente, te vom ajuta cu solutii, idei si recomandari. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modul in care vrei sa arate magazinul tau online si ce sa contina, iar mai departe ne vom ocupa noi.
   Stim foarte bine ca prin serviciile de creare a unui magazin online nu este suficient ca sa ajungi la clientul final, de aceea avem pachete bine definite de optimizare si promovare online a magazinului tau, astfel incat prezenta ta online sa fie resimtita si rasplatita prin vizite ale consumatorilor si prin vanzari crescute.
   Multi clienti de-ai au considerat de-a dreptul miraculos cum micul lor magazin care vindea diverse obiecte si producea 1000-2000 de euro pe luna si-a triplat vanzarile dupa primele doua – trei luni de la crearea magazinului online. Insa acesta este efectul mediului online si a unui site bine facut de profesionisti, in care se investeste o suma de bani (pe care, sa fim seriosi, orice om de afaceri si-o permite), dar si multa experienta si pasiune.
   In plus, noi realizam magazine online foarte usor de administrat si de catre cei care nu au cunostinte avansate de IT. Poti aduce foarte simplu modificari si adaugiri de produse, beneficiezi de rapoarte in timp real legate de traficul realizat, vanzari, evolutie stocuri, etc. Iti suntem alaturi prin consultanta specializata, aplicatii si dezvoltari care sa te ajute sa cresti si sa devii un jucator important pe piata.

Creare Magazin Virtual - Avantaje si... mai multe avantaje !


Servicii Web design    De avantajele unui magazin virtual nu cred că mai are rost să vorbim pentru că le cunoașteți deja, acesta fiind unul din motivele pentru care vă aflați aici, citind acest articol. În ceea ce privește dezavantajele, acestea nu prea exista!
   Ce dezavantaje ți-ar putea aduce un magazin online care e deschis 24 ore din 24, care nu are nevoie de angajați, care nu are nevoie să dețină marfă în stoc, unde marfa nu se deterioreaza sau altereaza?
   Platformele de realizare a unui magazin online pe care le folosim oferă numeroase facilități ce iți vor face practic viața extrem de ușoară și iți vor da posibilitatea să te gândești doar la ce poți să inovezi în linia de produse și servicii pe care le oferi clienților tăi:

- Administrare ușoară a produselor, prețurilor și imaginilor care însoțesc produsele;
- Integrarea unor funcții de discount la nivel de produs sau grupuri de produse;
- Posibilitatea memorării clienților în funcție de calculatorul de pe care accesează magazinul online, astfel încat la urmatoare accesare acestia să nu mai fie nevoiți să introducă parola de acces;
- Module ce iți permit loializarea clienților și chiar comunicarea constantă cu aceștia, prin suite de emailuri programate;
- Integrarea facilităților de social media;
- Integrarea modulelor de plați și urmărirea valorii fiecărui client în parte în funcție de ce a comandat;
- Rapoarte predefinite privind vânzările și integrarea cu modulele de reclame online pentru măsurarea eficienței reclamei sponsorizate (campanii adwords).
   Dar, din momentul în care vă livrăm magazinul virtual la cheie, nu înseamnă că vă lăsăm sa vă descurcați singur cu el. Oferim servicii de mentenanță, modificări solicitate ulterior și servicii SEO ce oferă o mai mare vizibilitate a brandului dumneavoastră.
   În momentul în care v-ați decis că vreți să cream un magazin online, tot ce trebuie să faceți este sa ne prezintați natura produselor sau serviciilor, să ne oferți resursele grafice și text de care dispuneți și să ne spuneți ce funcționalități doriți să aibă magazinul virtual. La acestea vom adauga și noi propunerile și sfaturile noastre astfel încât să obțineți un maxim din bugetul pe care il invesți.
   În concluzie, dacă ați luat deja hotărârea de a deschide un magazin online, ați ajuns în locul potrivit. Noi vă putem ajuta să vă faceți cunoscut și să va vindeți produsele. Noi vă cream magazinul online la cheie!
   Trebuie doar să ne contactați și să ne furnizați informațiile pe care le dețineți. Să nu uitam totuși că, pentru un magazin virtual, nu design-ul site-ului este cel mai important, ci uzabilitatea și funcționalitatea acestuia. Prețul diferă în funcție de dorințele clientului. Termenul de realizare variază între 5 și 20 zile.
   Nu mai asteptați, produsele dumneavoastră aproape că se vor vinde singure în propriul magazin virtual !

Promovare Site
Promovare Site Web de la

   Degeaba dețineti un site web dacă nu este găsit nici măcar după un cuvant cheie dorit. Pentru a avea succes, aveți nevoie de o pagina web eficientă și bine promovata / optimizata.
   Target-ul nostru este să înțelegem business-ul Dvs., nu să căutam cuvintele cheie ușor de promovat, ci să le găsim pe cele mai relevante și competitive!
   Promovarea online plătită (cost per click) este cel mai performant mijloc prin care serviciile și produsele Dvs. ajung la clienții finali. De aceea venim cu REZULTATE, nu cu promisiuni !


Comanda Promovare Web
Preturi Web Design
Creare Web Site de la

   Un Web Site este cartea Dvs. de vizită, propriul portofoliu. Este foarte greu să spui exact prețul unui proiect web, deoarece sunt mulți factori care influențează acest lucru, însă principal pentru noi este să ținem cont de cerințele utilizatorilor din domeniul respectiv, de usurința de utilizarea a acestuia, de grafica originală și profesională, cât și de optimizarea lui pentru motoarele de cautare.

Comanda Creare Site Web
Magazin online
Creare Magazine Online de la

   În ultimii ani, foarte multe afaceri s-au propulsat în acest fel, mulți antreprenori au ajuns milionari, deoarece au înțeles puterea mediului online. Un magazin online oferă un mod puternic și profesional de a vă comercializa rapid produsele online. Un magazin online a devenit în ultimii ani una din cele mai eficiente soluţii pentru promovarea și comercializarea produselor. Realizam Magazinele Online cu ajutorul celor mai noi tehnologii Web, fiind deschise nonstop, oriunde în lume la un click distanță !

Comanda Magazin Online
Web Deisgn Labirint
Fii in TOP 3 Rezultate.
Suntem Certificati Google!

» Cele mai bune servicii de promovare Web Site cu rezultate vizibile
Web Deisgn Labirint
Preturi Web Design imbatabile:
» Pret Web Site Standard: de la 99€
» Pret Web Site Business/Luxery: de la 249€
» Pret Magazin Online Standard: de la 149€
» Pret Web Site complex: de la 499€
» Pret Promovare Site: de la 50€
» Pret Optimizare SEO: de la 79€
Web Deisgn Labirint
Ai un magazin online... Cum il faci cunoscut pe Internet?
Noutăţi din domeniul de creare şi promovare a magazinelor online. Planul de promovare explicat în câţiva paşi simpli pentru promovarea unui magazin online. Profilul cumpărătorului de produse din magazine online şi sfaturi de marketing eficient pentru produsele de orice tip vândute pe internet. [continuă...]
Web Deisgn Labirint
Optimizare SEO | Optimizare Site

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]

Web Deisgn Labirint
Serviciul nostru de promovare site web va pozitioneaza pe prima pagina a celui mai mare motor de cautare din lume!

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]