ATENTIE ! Acest Web Site NU este afișat corect de browserul Dvs. Pentru o experiență de navigare îmbunătățită, vă rugăm să il updatați accesând acest link.

Creare Magazin Online

Extinde afacerea prin vânzări online!

Vinzi mai mult, încaseazi mai repede...

Adio chirie, mulți angajați și multe alte costuri...

MAGAZIN ONLINE la cheie = 149 Euro

Magazin Online

Realizare MAGAZINE ONLINE complexe cu

Panou Administrare Complet și Performant...

Ce folosește ultimele Tehnologii Web + Optimizat SEO

Acasa » Creare Magazin Online
Cu un Magazin Online poți vinde de 5 X MAI MULT
Uită de: Chirie,
Mulți angajați,
Organizare slabă,
Timp pierdut!
Full Administrabil
fără costuri ascunse!
Pret Magazin Online
Cost Magazin Online
Creare magazin online
Magazin Online
Creare site check

Termenul de magazin online nu mai este ceva nou în rândul utilizatorilor, deci înțelegem perfect ceea ce doriți să obtineți !

Creare site check

Creșterea vânzărilor, cea mai bună ofertă de creare magazin online indiferent de afacerea pe care o dețineți !

Creare site check

Pretul unui magazin virtual diferă, însă poate fi de zeci de ori mai mic decât costul deschiderii unui magazin real !

Creare site check

Să reduceți foarte mult din cheltuieli precum chirii, mulți angajați, multe salarii, transport și altele !

Creare site check

Tot ceea ce facem este administrabil de Dvs. și vă oferim garanție la orice magazin online realizat !

Creare site check

Să puneți produsele Dvs. în raftul virtual al magazinului online, la orice oră, chiar din fotoliul de acasă !

Creare site check

Noi ne vom ocupa și de marketingul online, promovarea și optimizarea magazinului online pentru motoarele de cautare !

Creare site check

După ce crearea magazinului online s-a finalizat, promovarea imediată a produselor Dvs !

Creare site check

Dorim un singur lucru: Să fiți primul în domeniul Dvs... Vizitați portofoliul web și vă veți convinge !

Creare site check

Să știți ce proiecte am realizat până acum și dacă ne putem adapta cerințelor Dvs. !

Creare Magazin Online | Magazine Online | Magazin Virtual la cheie - Extinde Afacerea Online !


   Ce se vinde astăzi pe Internet? Aproape orice. De la mănuși, sandale, jucării și plante medicinale până la întâlniri de afaceri, pământ pe lună sau camioane cu ciment.
   Indiferent dacă aveți sau nu încă o afacere în mediul real, cu birouri, angajați sau magazin de desfacere, mediul online este locul in care vă puteți crește cifra de afaceri sau vă puteți pune în practică ideea pe care o aveți.
   Un magazin online poate avea multe forme dar, în esență este același lucru: o adresă pe Internet, unde cei interesați vizitează, compară, analizează și apoi decid dacă vor cumpăra sau nu. Evident, sunt mulți factori care influențează faza finală, de achiziție.
   Dacă va spuneți în acest moment: „Nu, eu nu pot să vând marfa mea pe Internet”, lasați-ne să vă demonstrăm că se poate, și ca un magazin virtual poate fi realizat, administrat și făcut profitabil mai ușor decât un magazin offline/fizic. Magazin Online
   Și totuși nu e atât de ușor să începi o afacere cu un magazin online. În mare parte se aseamănă cu procedura celor offline. Aveți nevoie de un sediu pentru firmă, de facturi și chitanțe, de un plan de afaceri, de timp și efort pe care să-l investiți pentru a supraveghea și susține buna funcționare a afacerii. Dar dacă aveți deja firmă, ce va ține de mediul online, nu vă mai preocupă. De aici intrăm noi în acțiune, cu serviciul nostru de creare magazin online.

   Iată cel puțin 4 motive pentru a apela la serviciul nostru de creare magazin online:
   • Într-un magazin online clienții Dvs. au mai mult timp la dispoziție să cerceteze fiecare articol, să descopere mărfuri noi sau servicii de care nu știau. Toate acestea au rolul de a crește vânzările afacerii dumneavoastră.
   • Aveți un produs care poate fi interesant pentru o piață mult mai largă? Cu un magazin virtual puteți vinde practic fără limite! Dacă este vorba de produse, puteți folosi un curier pentru a livra. Daca este vorba de servicii, puteți găsi parteneri locali pentru a deservi clienți de la sute de kilometri distanță. Un magazin online poate depăși granițele țării. Îl puteți transforma ușor pentru a fi citit în orice limbă din lume și îl puteți face vizibil din Canada până în Australia.
   • Nu aveți fonduri suficiente pentru a închiria un spațiu de vânzare? Un magazin online poate fi creat în câteva săptămâni sau chiar în câteva zile, cu costuri extrem de mici comparativ cu costurile implicate de o chirie într-un mall sau pe o arteră cu vad bun.
   • Vă puteți testa ideile! Piața nu este pregatită? Nu aveți suficienți clienți? Un magazin online poate fi închis în câteva secunde fără să mai genereze costuri suplimentare.

Creare Magazin Online - Lansarea in lumea virtuala...


Despre Magazin Online   Lumea virtuală este un mediu propice pentru orice fel de afacere. Nenumărate avantaje au cei care ajung să se lanseze și în această lume. În primul rând, un magazin online nu cunoaște granițe. Cu propriul tău magazin virtual te poți face cunoscut în lumea întreagă. Nu ai bătăi de cap în ceeea ce privește chiria, intreținerea, depozitarea, salariile. Un magazin virtual e deschis non-stop!
   În felul acesta ai posibilitatea de a-ți promova produsele și de a face bani 24h/zi. Dacă ți-ai deschis un magazin online nu e necesar să ai stocuri de marfă. E suficient să ai furnizori, iar marfa o poți lua abia după ce ai comenzi. Ai posibilitatea de a încasa banii în format electronic, cu cardul de exemplu, ceea ce e o modalitate mult mai sigură de încasare pentru afacere. Odată ce site-ul tău devine cunoscut și are mulți vizitatori, iți poate aduce și alte venituri din publicitate, nu doar din vânzarea produselor. Și aici putem interveni și putem ajuta ca acest magazin virtual sa fie printre primele, datorita serviciilor de Promovare Site si Optimizare SEO.
   Un magazin online îți oferă mult mai multă flexibilitate. În primul rând, numărul de angajați poate fi minim, dacă ne gandim că ai nevoie totuși de un contabil sau personal administrativ dar în ziua de astăzi poți să folosești surse externe cam pentru orice și să plătești doar cât consumi.
   Este una să ai un angajat full time și este mult mai avantajos să plătesti servicii legale, contabile sau de altă natură doar în funcție de volumul de business generat de un magazin virtual.
   În al doilea rand, acțiunile de promovare pot fi adaptate mult mai repede la ritmul pieței. Poți sp testezi diverse tipuri de discounturi pentru un numar limitat de ore și să măsori efectele. Poți să creezi mai multe versiuni ale anumitor secțiuni din magazinul online sau chiar să creezi versiuni pentru diferite categorii de clienti pentru a-ți maximiza profitul.
   În al treilea rând, poți lucra cu stocuri minime sau chiar zero și să comanzi ceea ce vinzi într-un magazin online doar în momentul confirmarii comenzilor. Ba mai mult, poți verifica opinia pieții prin afisarea unor produse și integrarea unei variante de pre-vanzare chiar dacă nu ai efectiv produsele sau serviciile respective disponibile.
   Nu în ultimul rand, un magazin virtual vinde fară tine. Îți poti lua concediu atunci când dorești sau putem să integram un modul de acces care iți permite să vizualizezi starea vânzărilor, a stocului sau a numarului de vizitatori de oriunde ai o conexiune la Internet.
   Unul din secretele acestui domeniu este că lumea cumpără mai mult în timpul week-endului sau în timpul zilelor de concediu. Prin vânzarea produselor tale printr-un magazin virtual, nu ești obligat să renunți la planurile tale.

Cum puteti deschide un magazin online si ce va oferim noi ?


   În momentul în care ai deja o firma inființată, nu e greu să demarezi o afacere online. Dacă nu ai, atunci ocupa-te de asta înainte de a demara orice alt proiect.
   Pentru realizarea site-ului, noi suntem aici și iți cream magazinul online pe care îl visezi. Ca și pentru creare site de orice tip avem nevoie de toate informațiile pe care le dețineți: imagini, logo, design, preferinte grafica, etc. Dacă nu ați ales încă nimic, firma web design iteXclusiv.ro, iți vor fi alături pas cu pas în realizarea acestui magazin virtual.
   Pentru un magazin online este important să fie gasit de clientul final. Iar de asta ne vom ocupa noi prin servicii de promovare site web și optimizarea SEO. În acest fel clienții vor găsi mai usor un magazin online, astfel vânzările vor crește. Odată ce magazinul virtual va avea un trafic ridicat, apare posibilitatea de a câștiga bani din publicitate, o oportunitate ce nu poate fi ignorată.
   Statistici privind vânzările, vizitatorii, stocurile vor fi ușor de realizat. Oferta zilnică de produse în magazinul virtual va fi ușor de făcut, fără să necesite cunoștinte de specialitate, datorită programelor speciale pentru magazine online.

Creare Magazin Virtual - Avantaje si... mai multe avantaje !


Servicii Web design    De avantajele unui magazin virtual nu cred că mai are rost să vorbim pentru că le cunoașteți deja, acesta fiind unul din motivele pentru care vă aflați aici, citind acest articol. În ceea ce privește dezavantajele, acestea nu prea exista!
   Ce dezavantaje ți-ar putea aduce un magazin online care e deschis 24 ore din 24, care nu are nevoie de angajați, care nu are nevoie să dețină marfă în stoc, unde marfa nu se deterioreaza sau altereaza?
   Platformele de realizare a unui magazin online pe care le folosim oferă numeroase facilități ce iți vor face practic viața extrem de ușoară și iți vor da posibilitatea să te gândești doar la ce poți să inovezi în linia de produse și servicii pe care le oferi clienților tăi:

- Administrare ușoară a produselor, prețurilor și imaginilor care însoțesc produsele;
- Integrarea unor funcții de discount la nivel de produs sau grupuri de produse;
- Posibilitatea memorării clienților în funcție de calculatorul de pe care accesează magazinul online, astfel încat la urmatoare accesare acestia să nu mai fie nevoiți să introducă parola de acces;
- Module ce iți permit loializarea clienților și chiar comunicarea constantă cu aceștia, prin suite de emailuri programate;
- Integrarea facilităților de social media;
- Integrarea modulelor de plați și urmărirea valorii fiecărui client în parte în funcție de ce a comandat;
- Rapoarte predefinite privind vânzările și integrarea cu modulele de reclame online pentru măsurarea eficienței reclamei sponsorizate (campanii adwords).
   Dar, din momentul în care vă livrăm magazinul virtual la cheie, nu înseamnă că vă lăsăm sa vă descurcați singur cu el. Oferim servicii de mentenanță, modificări solicitate ulterior și servicii SEO ce oferă o mai mare vizibilitate a brandului dumneavoastră.
   În momentul în care v-ați decis că vreți să cream un magazin online, tot ce trebuie să faceți este sa ne prezintați natura produselor sau serviciilor, să ne oferți resursele grafice și text de care dispuneți și să ne spuneți ce funcționalități doriți să aibă magazinul virtual. La acestea vom adauga și noi propunerile și sfaturile noastre astfel încât să obțineți un maxim din bugetul pe care il invesți.
   În concluzie, dacă ați luat deja hotărârea de a deschide un magazin online, ați ajuns în locul potrivit. Noi vă putem ajuta să vă faceți cunoscut și să va vindeți produsele. Noi vă cream magazinul online la cheie!
   Trebuie doar să ne contactați și să ne furnizați informațiile pe care le dețineți. Să nu uitam totuși că, pentru un magazin virtual, nu design-ul site-ului este cel mai important, ci uzabilitatea și funcționalitatea acestuia. Prețul diferă în funcție de dorințele clientului. Termenul de realizare variază între 5 și 20 zile.
   Nu mai asteptați, produsele dumneavoastră aproape că se vor vinde singure în propriul magazin virtual !

Promovare Site
Promovare Site Web de la

   Degeaba dețineti un site web dacă nu este găsit nici măcar după un cuvant cheie dorit. Pentru a avea succes, aveți nevoie de o pagina web eficientă și bine promovata / optimizata.
   Target-ul nostru este să înțelegem business-ul Dvs., nu să căutam cuvintele cheie ușor de promovat, ci să le găsim pe cele mai relevante și competitive!
   Promovarea online plătită (cost per click) este cel mai performant mijloc prin care serviciile și produsele Dvs. ajung la clienții finali. De aceea venim cu REZULTATE, nu cu promisiuni !


Comanda Promovare Web
Preturi Web Design
Creare Web Site de la

   Un Web Site este cartea Dvs. de vizită, propriul portofoliu. Este foarte greu să spui exact prețul unui proiect web, deoarece sunt mulți factori care influențează acest lucru, însă principal pentru noi este să ținem cont de cerințele utilizatorilor din domeniul respectiv, de usurința de utilizarea a acestuia, de grafica originală și profesională, cât și de optimizarea lui pentru motoarele de cautare.

Comanda Creare Site Web
Magazin online
Creare Magazine Online de la

   În ultimii ani, foarte multe afaceri s-au propulsat în acest fel, mulți antreprenori au ajuns milionari, deoarece au înțeles puterea mediului online. Un magazin online oferă un mod puternic și profesional de a vă comercializa rapid produsele online. Un magazin online a devenit în ultimii ani una din cele mai eficiente soluţii pentru promovarea și comercializarea produselor. Realizam Magazinele Online cu ajutorul celor mai noi tehnologii Web, fiind deschise nonstop, oriunde în lume la un click distanță !

Comanda Magazin Online
Web Deisgn Labirint
Fii in TOP 3 Rezultate.
Suntem Certificati Google!

» Cele mai bune servicii de promovare Web Site cu rezultate vizibile
Web Deisgn Labirint
Preturi Web Design imbatabile:
» Pret Web Site Standard: de la 99€
» Pret Web Site Business/Luxery: de la 249€
» Pret Magazin Online Standard: de la 149€
» Pret Web Site complex: de la 499€
» Pret Promovare Site: de la 50€
» Pret Optimizare SEO: de la 79€
Web Deisgn Labirint
Ai un magazin online... Cum il faci cunoscut pe Internet?
Noutăţi din domeniul de creare şi promovare a magazinelor online. Planul de promovare explicat în câţiva paşi simpli pentru promovarea unui magazin online. Profilul cumpărătorului de produse din magazine online şi sfaturi de marketing eficient pentru produsele de orice tip vândute pe internet. [continuă...]
Web Deisgn Labirint
Optimizare SEO | Optimizare Site

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]

Web Deisgn Labirint
Serviciul nostru de promovare site web va pozitioneaza pe prima pagina a celui mai mare motor de cautare din lume!

   Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare SEO, te afli la locul şi momentul potrivit. La ora actuală, există 2 lumi, una reală şi una virtuală. În cea virtuală are acces oricine pentru a-şi crea un profil, un site web, un magazin online. Dar e nevoie şi de vizitatori pentru a avea success. Iar pentru ca aceştia să te găsească uşor în această lume imensă, adică în mediul online, este nevoie de un proces mai complex şi mai de lungă durată. Să pună în aplicare un plan de optimizare SEO, nu este la îndemana oricui. [continuă...]