[email protected] 0766.677.047
Let's talk business
Hai la noi la o cafea!
0766 677 047 [email protected]

Îți dorești un SITE WEB performant?

Vrei să te PROMOVEZI și să fii cunoscut?

Ai un magazin fizic însă nu și un MAGAZIN ONLINE?

Cauți modalități să crești BRANDUL TĂU, rapid?

01

Contact Firma Web Design IT eXclusiv: Solicita Oferta de Pret

   Ce inseamnă a solicita o "Oferta Web Design" si a primi un pret corect ?!
   În ultima vreme, majoritatea companiilor utilizează paginile web ca instrument de promovare şi identitate online, de la site-uri de prezentare până la aplicaţii web interactive dezvoltate, ceea ce permit gestionarea simplă şi rapidă a conţinutului şi structurii propriului site.
   La IT eXclusiv puteţi alege din oferta noastră pachetul de web design care se potriveşte companiei dumneavoastră: site de prezentare, magazin online/virtual. Noi ne ocupăm de restul, de la conceperea structurii şi interfeţei grafice a site-ului şi până la instalarea acestuia pe server.
   În urmatoarele rânduri vorbim despre ofertele web design - cum ar trebui să arate o oferta web, astfel veţi înţelege mai bine care sunt lucrurile de care trebuie să ţineti cont când cereţi o oferta web design.

Ce si cum face o oferta web design site, să fie importantă pentru tine ?

   Important la o oferta web design site este personalizarea și adaptarea acesteia nevoilor tale. Ofertele de web design, sunt precum lucrurile "personale" - pentru că un business nu seamană cu altul.
   IT eXclusiv consideră că o ofertă trebuie se fie aproape unică, conform unei analize a nevoilor tale dar şi în contextul competiţiei tale pe piaţa în care activezi. Ca firmă de web development, ne asigurăm mereu că oferta web este bine detaliată şi acoperă toate funcţionalităţile cerute.
   Cererea ta web solicita o caracteristică importanată şi anume modularitatea. O ofertă creată modular permite multe lucruri cum ar fi administrarea site-ului, schimbarea unor date în paginile acestuia şi multe altele. Un lucru de bază ce trebuie regăsit în orice ofertă de creare site web, este sistemul de management al conţinutului (CMS). Dacă dorești să scoți sau să adaugi anumite elemente intr-o pagina web, se poate face numai în cazul unei oferte modulare.

02

Creare Site Web sau Creare Magazin Online: nu știi ce să alegi?

   Pentru atragerea unui numar mare de clienţi, vei avea nevoie de o grafică avansată, funcționalități multiple și o promovare agresivă, lucruri cu care IT eXclusiv te ajută în orice situaţie. Dispunem de o gamă variată de servicii web, îți ascultăm toate cerinţele, punem în practică ceea ce clientul ne solicita, iar dacă este cazul intervenim cu părerile noastre tehnice.
   Ca totul să decurgă rapid, avem rugămintea de a ne descrie cât mai detaliat cererea ta pe care ne-o transmiţi, să fii cât mai explicit şi să ne furnizezi mereu date de contact valabile! Ştim că dorești totul într-o maniera profesională, de aceea îți recomandăm să apelezi cu încredere la serviciile noastre.

Solicita oferta de pret Site Web personalizat sau Magazin Online la cheie. Totul decurge rapid!

   În era noastră, când Internetul este vital în dezvoltarea unei afaceri, Web Design-ul este cheia succesului. IT eXclusiv realizează site-uri profesionale şi te asigură că aspectul lor este de o calitate superioară. Dacă dorești ca firma ta să fie în top, solicita cu încredere la serviciile noastre comandând un site web, ce va atrage din ce în ce mai mulți clienți.
   Îți oferim găzduire web gratuită pentru primul an, după care poți alege oricare dintre ofertele noastre, toate având preţuri accesibile. Site-ul tău va beneficia de protecţie împotriva atacurilor cibernetice pe tot parcursul colaborării cu echipa noastră!

Solicita o oferta web design, echipei noastre cu eXperiență în online, încă din anul 2008 !
eagle creare site

Pentru un design web ce crește rata de conversie și aduce rezultate pozitive, analizăm atent businessul tău!
» Oferta Web Design
» Oferta Magazin Online
» Oferta Optimizare (SEO)
» Oferta Promovare Site

» Fii în TOP 3 rezultate, ale căutărilor clienților tăi. Suntem parteneri certificați Google™ crdem în performanță și avem pentru tine cele mai accesibile servicii de promovare Web Site cu rezultate mereu vizibile.

» Dacă nu te-am convins încă, afla ce spun clienții noștri despre noi!

Ce vă oferim ?

Tot ce ţine de Web Design !

 
 
money from SEO

Din păcate nu toți ne-am născut "egali", la fel și site-urile web!
ITeXclusiv tratează toți clienții cu același respect și menține prețurile competitive:

» Pret Web Site de Prezentare: de la 399€
» Pret Magazin Online la cheie: de la 499€
» Pret Promovare Site (Campanii Cost per Click): de la 99€/lună
» Pret Optimizare SEO: de la 299€/lună

Prețurile noastre ...

Promitem să rămână imbatabile !

promovare SEO

» Optimizare Web Site și SEO Magazine Online
Dacă eşti în căutarea unui specialist în optimizare web site (SEO) ești pe drumul cel bun, deoarece credem că așa cum tu ne-ai găsit pe noi, așa ar trebui să fie și businessul tău găsit de către clienții tăi. Când vorbim despre optimizarea web, trebuie să înțelegi că cea mai bună investiție este direct în website-ul tău și nu în diverse site-uri ori surse ce generează trafic, conversii și clienți. Știm că sună ciudat, însă aceste surse pot "dispărea oricând" însă poziția ta organică pe Google™ rămâne stabilă dacă optimizarea web s-a făcut corect și este susținută cu un minim efort lunar!

» Teoretic, toți utilizatorii din online pot deveni clienții tăi, iar pentru ca aceştia să te găsească uşor, este nevoie de un proces mai complex. Citește în continuare și află căt de accesibil și productiv poate fi procesul de SEO...

Optimizare 4 Google (SEO)

Ai grijă doar de "Numărul 1"...

 
 
campaniile CPC

» Campaniile CPC și strategiile de remarketing pe care le concepem pentru cei ce-și doresc serviciul de promovare site web, poziționează clienții noștri pe primele poziții (cele sponsorizate) din motorul de căutare Google™. Ne ocupăm de toate etapele procesului de promovare, bine gândite, datorită analizei concurenței dar și experienței noastre, iar tu trebuie să te relaxezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine: afacerea ta!
» Chiar dacă ai realizat un site web ori magazin online cu noi sau cu altă agenție web, specialiștii ITeXclusiv îți vor pregăti o strategie de promovare completă de conținut [continuă să citești...]

Promovare Site Web agresivă !

Cele mai performante Campanii CPC

"Acum este momentul perfect pentru o transformare digitală." - echipa ITeXclusiv.ro
web asteroid
itexclusiv.ro