Lucreaza cu noi!
Părerea ta este foarte importantă pentru noi, astfel ai la dispoziție această secțiune de contact rapid, unde ne poți întreba orice nelămurire ai în domeniu. Îți mulțumim și promitem un răspuns eficient !
office@itexclusiv.ro 0766.677.047
0766 677 047 office@itexclusiv.ro
Ce este serviciul de Promovare
Site Web?
Lansarea de succes
în era digitală
în care trăim!
Promovarea Web (CPC) = plătești doar când un utilizator îți acceseză anunțurile
promovare web

ajungi imediat pe pozițiile de top în motorul de căutare

campanii promovare

obții rezultate mult mai rapid decât campaniile tradiționale

campanii cpc

campaniile "cost per click" rămân probabil cele mai eficiente metode de promovare site web din tot mediul online

01

Fii Pozitia Nr.1 cu Campanii de Promovare Site Web in Google

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

   Îți mulțumim că ai ajuns la noi, pe web site-ul ITeXclusiv.ro! Așa cum tu ne-ai găsit, așa credem că lumea trebuie să te găsească și pe tine...
   Nu este suficient să ai un site web de prezentare bine realizat tehnic si grafic sau un magazin online ce conține o ofertă de produse atractivă. Toate acestea trebuiesc promovate în mod eficient, pentru a atrage vizitatori și a-i converti în cumpărători.
   Agenția ITeXclusiv.ro este specializată în servicii de promovare site web, având ca scop creșterea vânzărilor tale prin campanii de promovare Google Ads™ (CPC), până la servicii de promovare web și prin intermediul rețelelor sociale. Avem cunoștințele necesare pentru a-ți diminua costurile de marketing, a le targeta eficient și a transforma fiecare ban pe care îl investești în oportunități reale de a obține vânzări și clienți noi.

   Analizăm eficient concurența online și pregătim tacticile / strategiile menite să scoată în evidență la maxim avantajele ofertei tale. Este suficient să ne contactezi, fie că ți-ai realizat un site web cu noi sau cu altcineva, specialiștii noștri în marketing și SEO îți vor pregăti o strategie completă de conținut și promovare pentru rezultate imediate.
   În momentul în care ai lansat un site, este timpul să pui în aplicare strategii de marketing și promovare online care să te poziționeze cât mai bine în rezultatele căutărilor pe Google™. Pentru a-ți maximiza șansele de a avea trafic și vânzări mai mari, este necesar să fii în primele rezultate afișate de motorul de căutare Google™.
   Scopul pe care îl urmărim în campaniile de promovare Google™, este să te aducem în top 3 rezultate sponsorizate. Evident, pentru toate acestea, este nevoie de timp, de foarte multă muncă și ceva investiții.

   Primul pas este să găsim și să analizăm cuvinte cheie de maxim interes (money-keywords) pe care se bazează domeniul tău de activitate dar și concurența ta. După aceasta, implementăm strategii de conținut și formulăm anunțuri care vor afișa cuvintele cheie dorite de tine.
   Promovarea CPC prin Google Ads™ se bazează în primul rând pe conținut de valoare, pe articole, texte, descrieri de produs/servicii și deci în final pe o structură relevantă mai ales utilizatorului final. Ca și paranteză, aceste caracteristici sunt perfect valabile și în cazul optimizării (SEO), deoarece acesta este modul în care motoarele de căutare îți indexează site-ul pe termen îndelungat.
   Dincolo de campaniile CPC, de comunicate de presa, articole, back link-uri și alte strategii de optimizare pentru motoarele de căutare, avem experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți face site-ul să se dezvolte prin asocierea unui blog conectat cu rețelele sociale.

   Cu o atenție cuvenită și determinând împreună cu tine prioritățile și mecanismele corecte de promovare, vine și succesul în online garantat! Când un utilizator are nevoie de o informație, un produs sau un serviciu, va rula rapid o căutare pe Internet, utilizând de obicei motorul de căutare Google™.
   Motoarele de căutare au algoritmi și mecanisme automatizate prin care returnează utilizatorului cele mai relevante rezultatele pentru căutarea sa. Deci, foarte relevante rămân cuvintele cheie identificate și promovate eficient ce conduc utilizatorii la web site-ul tău.
   Dacă, de exemplu, vrei să vinzi pantofi, trebuie să ai imagini, descrieri de produs și cât mai multe detalii relevante legate de acest produs. Atâta timp cât conținutul este corect și relevant, vizitatorii se vor converti în clienți. Atâta vreme cât aceste informații sunt valoroase pentru utilizatori, aceștia vor petrece mai mult timp pe site-ul tău.

   Pentru site-urile care câștigă din reclame, numărul de vizite și timpul petrecut pe site este esențial. Dacă utilizatorul ajunge pe o pagină unde petrece câteva ​secunde, este evident că informația găsită acolo nu a fost relevantă pentru el. În clasarea Google™, acest lucru contează enorm.
   Nu uita că investiția în content de calitate plasat corect, te ajută să căștigi credibilitate în fața vizitatorilor, dar și din partea motorului de căutare, atunci când acesta scanează conținutul site-ului tău și te plasează în ierarhia căutărilor. Evident, dinamica promovării online este imensă și trebuie să fii sigur că vei combate concurența prin conținut mereu proaspăt și relevant.
   Noi facem ca aceste campanii de promovare să fie accesibile oricui și ușor de amortizat din vânzările realizate (se pot amortiza, în funcție de specificul site-ului, chir din primele zile).

02

Campanii Promovare Cost Per Click gândite inteligent! Cum? Prin contribuția noastră la succesul tău!

Vizio Case Study

De ce să alegi Promovare Site Web pe Google™ ? Pentru că nu există un motor de căutare mai mare ca și număr de utilizatori!

   Fie că decizi să investești o mică sumă în campanii de promovare CPC, campanii de optimizare (SEO) ori iți dorești o promovare online eficientă în social media, noi te putem ajuta cu soluții concrete care au funcționat în toate proiectele noastre de web design duse la final cu succes.
   Atât tu cât și noi, avem în vedere performanțele actuale ale site-ului și obiectivele pe care le urmărim pentru a crește rezultatele pozitive. Evident, dacă azi avem un site cu 500 de vizite pe zi și dorim să-l creștem la 1000, va fi nevoie de anumite mecanisme și o anumită doză de efort, în vreme ce dacă dorim să-l ducem la 5-10.000 de vizite pe zi, efortul și timpul investit vor creste considerabil.
   Ideea este însă simplă: cu ajutorul campaniilor CPC vei crește numărul vizitatorilor, conversia finală / vânzările, profitul dar și expunerea în domeniul tău de activitate.

   Promovarea web prin campanii CPC, prin folosirea ciclică a unui set de mecanisme de marketing, repetată succesiv (remarketing), este una dintre cele mai des folosite soluții.
   Cu toții știm că marile corporații multinaționale investesc milioane de euro în marketing. De ce continuă, să zicem cea mai mare companie de băuturi carbogazoase să-și facă atâta reclamă, când este cea mai consumată băutura de pe glob, după apă și cafea ? Evident, răspunsul ține de consumatori: trebuie să fii mereu prezent în conștiința clienților tăi, dar și potențialilor tăi clienți. Aceștia poate nu te cunosc suficient de bine și trebuie să-ți îndrepți metodele de convingere pentru a-i determina să cumpere de la tine.
   Când vorbim de campanii de promovare web prin CPC, este imposibil să nu menționăm de Google Ads™, Facebook Ads™, Bing™ sau Yahoo™ - toate au scopul măreț de a promova site-ul tău web, într-un fel sau altul.

   Echipa IT eXclusiv are o vastă experiență în domeniul promovării site-urilor web, campanii CPC și campanii de marketing online. Mai mult de atât, suntem parteneri Google™, în ceea ce privește strategia de implementare, optimizare, monitorizare și raportare al unei campanii de promovare și nu uităm niciodată, pe parcursul colaborării cu tine, obiectivele inițiale în vederea creșterii vânzărilor.
   Administrăm campanii Google Ads™ și avem grijă ca rezultatele să fie măsurabile, conversiile, lead-urile și deci vânzările să crească, în timp ce costul per click să scadă treptat.
   Un alt tip de campanie de promovare site web se poate iniția cu ajutorul Facebook Ads™. Acest tip de campanie, deși este mai limitat ca și opțiuni, reprezintă o metodă eficientă de promovare online. Facebook™ rămâne cea mai mare rețea de socializare din lume (social media), cu peste 1 miliard de conturi de utilizatori la nivel internațional.

   Statisticile arată faptul că aproximativ 70% din consumatorii finali, iau deja decizia de cumpărare înainte de a ajunge într-un magazin, indiferent dacă este unul fizic sau unul online. Noi te poziționăm înainte de decizia finală a cumpărătorului tău, în așa fel încât acesta să fie convins de faptul că vizita online pe site-ul tău, nu este o pierdere de timp.
   Din păcate, un procent mult mai mare, peste 95% din utilizatorii noi, care "nu știu încă ce vor", părăsesc site-ul web fără să cumpere nimic în primă fază. Rolul nostru este să înțelegem de ce a plecat fără sa te contacteze și vom măsura acest lucru prin monitorizarea permantă a conversiilor din campania CPC.
   Ca și concluzie, indiferent de obiectivele campaniei de promovare, IT eXclusiv propune soluţii eficiente și creative care completează procesul de marketing online deci, în final îți promovăm eficient afacerea ta, oricare ar fi aceasta.

03

Crește pozitia si brand awareness-ul: campanii SEO + Promovare Web CPC

agency shadow pisica soricel

   Auzim mereu ceva despre traficul unui site web. Evident, este important, mai ales dacă este real și targetat, însă acesta nu este totul. Volumul ridicat de trafic web, nu înseamnă mereu volum mare de vânzări/conversii. Doim să transformăm vizitele în beneficii reale pentru afacerea ta, prin analiza și monitorizarea permanentă a comportamentului vizitatorului și prin îmbunătăţirea experienței de navigare pe site-ul tău. Toate acestea măresc rata de conversie (vânzarea), iar campaniile de promovare Google Ads™ ar trebui să înceapă cu analiza sau auditul site-ului pe care îl deții.
   Indiferent care sunt obiectivele și strategiile tale pe termen îndelungat, este necesar să fii asigurat că deții un website foarte bine pus la punct tehnic si grafic. Garanția unui site web optimizat din punct de vedere tehnic, content și structură, ce dorește a targeta cuvinte cheie ce pot aduce awareness afacerii tale, este susținută de implementarea auditului.

   Diferit de campaniile de promovare din Social Media, în cazul campaniilor Cost per Click Google Ads™ plata se poate face manual sau automat, dar mai ales important este că poți plăti doar pentru clienții care teoretic și cumpără, nu doar vizitează website-ul. Lucru posibil, pentru că într-o campanie de promovare Google Ads™ poți să selectezi foarte exact cuvintele cheie pe care le vei folosi.
   Practic, acele cuvinte cheie pot fi folosite atât în expresii mai largi (exmplu: „caut firma web design”) dar și în expresii foarte exacte (exemplu: „web design Bucuresti”). Verificăm mereu pozitia, conversia și venim periodic cu propuneri pentru a schimba cuvintele cheie dacă acestea au consumat o parte mai mare din bugetul alocat. Cele mai cunoscute tipuri de campanii de promovare pe Google Ads™ sunt: campanii Google Search™, Google Display™ și Google Remarketing™ - toate au un rol foarte important în strategia de promovare online.

   Dorim să lucrăm cu tine, pentru că avem experiență internațională, suntem parteneri certificați Google™, credem în corectitudine, oferim feedback imediat și mai ales avem departament dedicat campaniei tale de promovare.
Pentru a începe o campanie Google™, trebuie să avem fixate mai întai, 5 obiective:

   1. Analiză și audit complet, atât a site-ului actual, cât și a celor concurente și mai ales a oportunităților de promovare, ce pot apărea pentru ofertele / produsele pe care le vinzi.
   2. Stabilire obiective și strategie prin identificarea vizitatorilor targetați, crearea campaniei potrivite site-ului tău și nu în ultimul rând stabilirea bugetului periodic pentru campania CPC.
   3. Setarea și crearea campaniei Google Adwords™ se face configurând setările, de la locație până la programul de afișare al anunțurilor, dar și realizând textele reclamelor cât mai sugestiv.
   4. Monitorizarea și optimizarea campaniei CPC este un proces foarte important deoarce îmbunătățește performanța campaniilor prin modificări permanente în bine, a anunțurilor și a cuvintelor cheie.
   5. Crearea de rapoarte periodice, adică îți oferim toate informațiile posibile la sfarșitul bugetului de reclamă, îți explicăm tehnic tot ceea ce s-a întâmplat și mai ales venim cu recomandări.

04

Cât costă serviciul de Promovare Online? Hai să lămurim mai întâi ce-ți dorești cu adevărat de la mediul online

agency shadow planes firma web design tableta itexclusiv creta albastra creta rosie creta verde

   Din punct de vedere financiar, probabil cea mai bună caracteristică a unei campanii CPC, este că aceasta se plătește doar atunci când primești click-uri către site-ul tău.
   O campanie Google Ads™, în general, trebuie să îţi afișeze anunțul pe pozitia fruntașă și implicit link-ul site-ului web pe care-l promovezi, în primele rezultate ale viitorilor clienți. Aceștia caută un cuvant cheie, iar anunțul tău apare în primele poziții. Diferența dintre prima poziție și ultima o face suma pe care o licitezi pentru acel cuvânt cheie.
   Cu cât suma este mai mare, cu atât mai mari sunt șansele de a câștiga un loc mai bun față de concurență, deci expunerea este mai mare în fața clienților tăi. Evident, sunt și alți factori care influențează pozitia anunțului tău, de exemplu scorul de calitate, CTR-ul (rata de conversie), tipul de cuvinte cheie adăugate (exacte, fraze, generale) și multe altele.

   Din experința dobândită în web development - ne referim la procesul de creare site-uri web și magazine online, putem afirma clar că cea mai bună investiție imediată rămâne o campanie CPC de tip Google Ads™. Chiar și pentru cei ce au un buget foarte limitat, trebuie să incerce măcar o perioadă scurtă de timp, pentru a afla direct, care sunt cuvintele cheie importante care caracterizeză domeniul lor de activitate. Imediat ce avem un raport ce descrie foarte amănunțit ceea ce a căutat utilizatorul, știm și mai exact în ce vom investi - mai ales dacă în viitor alegem serviciul de SEO.
   Fiind parteneri Google™, îți vom crea contul tău de campanie, cont ce va fi ușor și rapid de accesat, modificat și optimizat cu ajutorul contului nostru de MCC (My Client Center) - un fel de cont „mamă” ce cuprinde toate conturile clienților noștri.

   Mulți clienți ne întreabă cât îi va costa campania CPC, câte telefoane vor primi şi mai ales dacă-și vor scoate suma investită inițial. Fiind foarte sinceri, pentru noi probabil este cea mai grea întrebare, nu am mințit sau dezinformat clienții niciodată, pentru că ne implicăm ca și cum bugetul tău ar fi al nostru și deci găsim și aplicăm soluția cea mai profitabilă.
   Garantăm o campanie realizată perfect din punct de vedere tehnic sau îmbunătățirea celei existente, în funcție de caz, dar mereu am fost și vom rămane împotriva acelor persoane sau agenții web care „garantează profit”. Dacă ar fi așa de ușor să oferi garanție, de ce nu fac acea afacere online chiar acele persoane, deoarece va fi „clar” faptul că vor avea profit „garantat”. Poate că sună ciudat, însă nu costul unei campanii de promovare web contează, ci rata de conversie la final.

   Ne dorim ca toți clienții noștri să înțeleagă faptul că și concurența lor plătește mai mult sau mai puțin, însă din toate anunțurile plătite doar câțiva reușesc cu adevărat să scoată un profit remarcabil. Nu trebuie să ne sperie costurile campaniei de promovare site, ci rata de conversie foarte mică. Aici intervenim noi, pentru că ne mândrim cu experiența vastă în promovarea multor domenii, de la firme de contabilitate până la saloane de înfrumusețare și magazine de haine online.
   Un aspect, deloc de neglijat, rămâne și pagina ta web, link-ul site-ului pe care ajunge clientul în urma click-ului efectuat asupra anunțului plătit, adică degeaba ești pe pozitia fruntașă dacă ai un site slab dezvoltat. Este exact ca un magazin fizic, care arată din exterior extraordinar, iar când îi calci pragul, interiorul este exact opus, adică dezgustător. Dar, pentru că suntem o agenție web full service, serviciul nostru de web design, vine în întâmpinarea acestei probleme, de redesign a site-ului tău web.

05

Promovare Site și Garanția creșterii vânzărilor, există? Da, o demonstrăm din primele zile!

agency shadow planes firma web design umbra planes firma web design mobile firma web hmtl 5 mysql firma web

CE ÎȚI DOREȘTI TU?

   Când vorbim de promovare web și ne referim la campaniile CPC (campaniile Google Ads™), procesul nu se încheie când Google™ ne afișează anunțurile în primele 3 poziții sponsorizate, de fapt atunci începe cu adevărat munca noastră. Evoluția acestora trebuie constant monitorizată și optimizată, target-ul rămâne obținerea de către tine a unui profit cât mai mare cu un buget cât mai redus. Lucrurile acestea necesită timp, până când se stabilizeză campania ta, mai ales dacă aceasta este una nou pornită.
   Pentru că Google™ pune pe primul loc utilizatorii săi, contează foarte mult calitatea informației pe care o oferă acestora, deci anunțul campaniei tale trebuie să fie foarte relevant, nu doar pe pozitia fruntașă. Mereu apar update-uri și diferite tool-uri cu care urmărim conversia, vizitele în timp real, costul unui click sau conversii și în special sugestii de optimizare foarte utile.

   Probabil cea mai plăcută parte a serviciului de promovare Cost Per Click este că vei fi taxat doar atunci când clientul accesează anunțul tău. Evident apare imediat întrebarea legată de numărul de click-uri pe care un utilizator îl poate face asupra reclamei noastre, mai exact dacă vom fi taxați de nenumărate ori. Din fericire, Google™ intervine imediat ce sesizează orice tip de fraudă în clickuri.
   Tot în ajutorul clienților săi, Google™ vine cu cel puțin două opțiuni de afișare a reclamei tale: rețeaua de căutare și rețeaua de display. Rețeaua de căutare se bazeză pe cuvintele cheie targetate de utilizator, iar rețeaua de display se referă la afișarea reclamei tale în toate site-uri web partenere Google™.
Există și alte tipuri de campanii des folosite, cum ar fi cele de tip Remarketing, ce se bazează pe „urmărirea” vizitatorilor ce au accesat deja reclama ta.

   Pe parcursul activității noastre, atunci când discutăm despre promovare în online, am ajuns la mivelul a peste 200 de campanii de promovare pe care le administram lunar, evident din domenii de activitate diferite. Acest lucru ne ajutat să căpătăm o experiență vastă și este foarte posibil ca atunci când ne prezinți afacerea ta ce urmează a fi promovată, noi să știm deja ceea ce avem de făcut.
   Comunicare este, în viziunea noastră, un alt aspect foarte important al calităţii unui serviciu web. Ne gândim aici la comunicarea în timp real, dacă se poate, a activității campaniei de promovare. Din acest motiv, am dezvoltat un sistem ce raporteză periodic tot ce s-a întamplat pe perioada promovării, de la costuri per click, rată de conversie, până la numărul de apeluri telefonice pe care le-a avut campania ta.

   Ca tu să ai cele mai bune rezultate și să fii la zi cu toate tendințele pieței, noi te ținem informat constant. Implicarea echipei noastre este totală, pentru că numai așa putem avea o colaborare de lungă durată, iar tu ai garanția că nu vei investi banii pe o reclamă online ce nu are rată de conversie.
   Pentru a concluziona, credem în colaborări de lungă durată, respect și mai ales profit de ambele părți, deci vrem să reții faptul că suntem mereu transparenți față de toți clienții noștri, mai ales că este normal ca orice investitor să primească acces la tot ceea ce doreşte și să poată lua singur o decizie corectă, atunci când vorbim de promovare web.

magazin online la cheie business
magazin online la cheie premium
Nu ai clienți?
Îi găsim împreună !
 • Administrăm atent și productiv campaniile Google Ads™ Search
 • Îți poziționăm web site-ul pe cel mai bun loc în rezultatele căutărilor
 • Obții trafic relevant și începi să vinzi imediat
 • Ai costuri lunare de administrare foarte mici
 • Targetăm rapid și relevant viitorii tăi clienți
 • Primești lunar rapoarte relevante campaniei tale

De la 249€
Ai campanii de promovare web
Neproductive?
 • Îți îmbunătățim campaniile actuale
 • Campanii complexe de Shopping și Remarketing
 • Mărim rata de conversie și traficul targetat
 • Eliminăm costurile inutile și click-urile frauduloase
 • Campanii pe feed-uri de produse prin full API
 • Folosim toate funcționalitățile Display Network
 • Oferim sisteme de raportare foarte avansat

Cere oferta

Chiar dacă vinzi online, vom găsi modalități de a îmbunătăți acest lucru. Hai să ne cunoști !

Promovare Site Web Promovare Site Web 5 14 249.00lei Alege sa fii Pozitia Nr.1 prin Campanii de Promovare Site Web in Google⭕Reducem Costurile per Click⭕si Crestem Conversia ca tu sa vinzi mai mult !
Ce spun clienții noștri?